Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 972
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 375
Мисля, че има грешка в сайта. В приложението ми е както при теб, Морена. Ще им пиша да погледнат.

П.П. Отворих няколко произволни магазина в различни градове и е все същата каша. А точно преди два дни проверявах работно време точно в сайта и съм сигурна, че не беше така.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:50 от Чушка ДоброЧушкова

# 376
  • до най-прекрасния мъж
Хубава е машината за вакуумиране. Имаме я от 2 години и се ползва често. Пликове купих от Метро. Имаше 3 различни размера, аз ползвам най-малкия, струваха окоро 16-17 лв за пакет от 100 бр.

# 377
  • София/Испания
Отдавна исках да си купя машината за вакумиране.Сега мисля да си я купя и ще  помоля
Недоволна да ми прати на лични името на фирмата, откъдето купува пликове изгодно.

# 378
  • София
Иберийската седмица не е моята седмица, но все ще купя нещо и друго. Крем Каталана трябва да е много добър, ама сега в масово производство не знам  как е, също и пастейшите трябва да са повече от разкошни и ще взема да ги пробвам и тях, щото много обичам пастейши,  някое и друго колбасче и май това е.

# 379
  • Sofia
Душата, щом тъй казваш, може и да го пробваме тоз крем, поне като име ми харесва засега. Grinning
Пък това кое е - "пастейшите"?

А едно лидълско агънце тъкмо влезе с едно краче в нашата фурна. Simple Smile  Пък аз мисля да мръдна до Лидл-о, ей тъй на шляй пазар.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:11 от Morena

# 380
  • Варна
Честит празник!
+1 за машината за вакуумиране - имаме я от две години и е много полезна
Обожавам италианската седмица - заредени сме с всякакви гъдели - сирена, ньоки, крокантини, домати, прошуто - ще италианстваме здраво.
Иберийската нещо не ме грабва. Крем Каталана е испанския вариант на крем Брюле. Пастишите като са престояли в опаковката имам едно наум, че ще са овлажнели....

# 381
Искахте капсули коста кафе, и ви пускат.
Много са услужливи.

# 382
Взех панталоните, за които питах по-рано. Реално са си доста широчки. Аз взех най-малкия и ми е много голям.

# 383
Взех панталоните, за които питах по-рано. Реално са си доста широчки. Аз взех най-малкия и ми е много голям.
А каква материя са? И какви са ти впечатленията като цяло: мачкат ли се, мекички ли са... такива неща. Simple Smile

# 384
Много са леки, но се мачкат. Вискоза пише, че са. Честно казано , мислих, че ще стоят малко по-добре, но и за из вкъщи стават. Само дано не спарват.

# 385
Здравейте и в майската тема Simple Smile
 Чаршафите ,чиниите и купичките си харесах аз от идната седмица Simple Smile)

# 386
  • Мадрид / София
Крема Каталана е подобен на вкус като Крем карамел, но без карамел и със запечена захар отгоре (с горелка карамелизират отгоре захарта).

Кашкавал/сирене Манчего е супер вкусно когато е узряло. Вчера свърши една опаковка от 15 месеца узряване. Твърдичко, но вкусно. Марчева знае кое е хубаво 😃

# 387
  • Варна
Точно Крем Брюле.
А това сирене Манчего, кьорава ли съм ?! На коя страница е, че не го намирам...

# 388
Здравейте.
От тези сутиени има ли размер 90D?
https://www.lidl.bg/bg/p/moden-agent-xxl/sutien/p54822

# 389
  • София
Крема Каталана е подобен на вкус като Крем карамел, но без карамел и със запечена захар отгоре (с горелка карамелизират отгоре захарта).

Кашкавал/сирене Манчего е супер вкусно когато е узряло. Вчера свърши една опаковка от 15 месеца узряване. Твърдичко, но вкусно. Марчева знае кое е хубаво 😃
Тоя крем го гледах по дискавъри, и доста време му се "точех", като го пуснаха веднага взех.
Но никой от домашните не го хареса, с канела се прави.
До там ,повече не вземам.

Общи условия

Активация на акаунт