Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 046
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Днес ходих до Лидл. От купоните взех само черен шоколад. За дребни неща ходих.

# 406
  • Sofia
Така де... у нас не слагаме канела, испанците слагат. И тъкмо така е интересен, иначе щеше да си е просто Крем Крамел. Simple Smile

# 407
Здравейте, влизам в темата, за да потърся помощ. Издирвам ето този дървен пъзел-човешкото тяло.Ще бъда безкрайно благодарна, ако някой го намери и ми го изпрати с наложен платеж. Пуснат е в Лидл на 29.03, цената му е 9лв, но в нашият град са свършили бързо. Искам да зарадвам дъщеричката си, която много го иска. Оставям линк към facebook профила си, защото тук е възможно да не видя веднага съобщение, ако някой се отзове на молбата ми. Благодаря!
https://m.facebook.com/nidelina.ganeva

# 408
Здравейте и в майската тема Simple Smile
 Чаршафите ,чиниите и купичките си харесах аз от идната седмица Simple Smile)
Ох....тия чаши и чиний как ще ми се вържат във ваканциония имот 🤪🤪🤪и аз съм ги огледала 🤣 и се моля поне до 6 чаши да се докопам

# 409
Имам чуденка. На стр. 39 в брошурата има сгъваема чанта или раница в секцията с принадлежности за автомобила. Имам нужда от нещо такова и се чудех защо е в тази секция? Просто за да имат шофьорите нещо сгъваемо и удобно (и по-плътно от найлоновите торби) в колата за пазаруване? С кракомобила съм твърдо аз и ако имате наблюдения от предишно пускане, моля споделете дали са удобни за пешеходци. Simple Smile

# 410
Големи са. Не са удобни за пазар...и носене пеша.
Аз имам чанта от лидл сгъваема, от  преди години..като пътна чанта е, за морето багаж слагам.
Прецени си на място. Всяка година пускат и са различни. Същата едва ли има някой.

# 411
  • Варна, Пловдив
Имам чуденка. На стр. 39 в брошурата има сгъваема чанта или раница в секцията с принадлежности за автомобила. Имам нужда от нещо такова и се чудех защо е в тази секция? Просто за да имат шофьорите нещо сгъваемо и удобно (и по-плътно от найлоновите торби) в колата за пазаруване? С кракомобила съм твърдо аз и ако имате наблюдения от предишно пускане, моля споделете дали са удобни за пешеходци. Simple Smile

Аз я имам от миналата година, удобна е, че заема малко място, за какво ще я ползва човек, най-добре трябва да се прецени на място. Аз си я използвам като пътна чанта или за плаж с детето ми е идеална. Сега и майка иска да си вземе. За раницата им, и двете със сестра ми я имахме и не останахме доволни, не е товарена изобщо, а много бързо се разпра по шевовете. Ето и размерите й.

# 412
Моята даже е и друг модел. Не така четвъртита. И по-голяма.

# 413
  • Варна, Пловдив
Да, имам и по-предишен модел и е много по-удобна. Тази е висока, но пак върши работа. Надявах се от нея да пуснат, но сигурно тези не са се разпродали.

# 414
А да, такава е моята, друга разцветка.
Но не е за пазар. Не става.

# 415
Благодаря ви много! Blush Красиви изглеждат на снимките. Дано да пуснат и необявени в брошурата, но останали от предишни пускания като вашите. Simple Smile

# 416
В Лидл продават ли бои за сладкиши?

# 417
Редактирам: В сайта за моя филиал новото работно време е в доста по-различен формат от преди. Има разлики между работните дни, а не само различно за неделя. При вас така ли е или нещо в сайта има бъг? Ето така пише:
по 08:00-20:30
вт 08:00-21:00
ср 08:00-21:00
че 08:00-21:00
пе 07:30-21:30
съ 07:30-21:30
не 09:00-20:30
Бъг някакъв е. По Великден им беше удължено работното време (точно петък и събота) - помня, че бяха от 7:30, защото ходих да пазарувам рано-рано.

# 418
JustMila, на мен точно такива мисли за ваканция, лежерно  време и релакс ми навяват тези красоти Heart дано да не са прекалено малко бройки

Момичета, моля ако някой има възможност нека откликне на молбата на NIq... аз я насочих към тукашните добри души и много се надявам да зарадваме малката й дъщеричка Heart

# 419
В Лидл продават ли бои за сладкиши?

Не

Общи условия

Активация на акаунт