Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 846
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 555
Днес повечето профили на Лидълското приложение бяха деактивиране. И всички питахме касиерите: Вижте, къде ми е картата?

Не стига, че почти не го ползвам, ами и проблеми създава.

Имаше прилични розички на 2,50

# 556
  • Бг-мама
Аз хвърлих око на сладоледа с шамфъстъка от другата седмица. Днес купихме един, който се води със фъстък по единични бройки е по 0.79 лв. Хубав е хареса се на мъжката част . Аз само го гледам, че имам режим . Да видим до кога ще устискам.

# 557
  • София
От сладоледите купувам кутуятя от 6бр.бял шоколад с бадеми и синята кутия сметанов със стафиди и ядки.

# 558
  • София
А, за какво ги ползвате тези машинки? Да се образовам и аз. 😀
Похвалвам и аз пасатора 3в1. Купувах го намален преди време, върши си работата.
Балсамовия оцет бива, но другия червен не ни допадна на вкус и едва го пробутвам.
Вакуумиращи машини купих два броя точно преди година и са супер. Препоръчвам! Само ще помоля и аз за място, откъдето да се снабдя с по-бюджетни консумативи. Благодаря предварително! Blush

# 559
Наистина са на 99ст черитата. Мерси че споделихте. Взех.

# 560
  • Пловдив
Лошото е, че бързо омекват и трябва да се  хапват бръжко.

# 561
  • София
Здравейте, това ли е черният сладолед,който не е много сладък?https://www.lidl.bg/bg/p/podkani-lyatoto-s-lyubimi-sladoledi/sla … na-klechka/p54743

Не, не е този сладолед. Този е с млечно-шоколадов крем, покрит с тъмен шоколад.
А на коментирания и вътрешността му е от тъмен шоколадов крем.
Според ММ малко нагарча даже.

# 562
  • София
София, Сточна гара : Старопланинският гюбек Делукс на Йотови с 5% трюфел е на 9.95 лв/кг, най-добър до 19.05. Бешамел има в изобилие с нулев интерес към момента.

# 563
Аз искам са похваля пестото с чесън. Днес купих и от другото да пробваме. 😊

# 564
  • Велико Търново
Аз се включвам само да похваля полентата!
Бяхме на гости на снаха ми, която аз намирам за най-полезно готвещата домакиня, която познавам, и тя ме изненада приятно с полента, нарязана на пръчици, обилно овкусени със самардала и печена на фурна. У-н-и-к-а-л-н-о!
Вкусно, леко и много ароматно!
Естествено, големият ми син изобщо не отрази това което аз намерих за Лидл шедьовър, но аз и брат ми бяхме удивени!
Още утре ако мога ще отида да купя и аз, въпреки, че едва ли ще се справя така майсторски, но поне ще пробвам.

# 565
  • Варна
Вакуумиращи машини купих два броя точно преди година и са супер. Препоръчвам! Само ще помоля и аз за място, откъдето да се снабдя с по-бюджетни консумативи. Благодаря предварително! Blush
Подарих една на майка ми и една на свекърва ми. Идеални са за съхранение на хранителни продукти във фризер, без да приемат миризми и влага отвън. Стават за всичко - месо, ядки, зеленчуци... Опаковани само в пликове (макар и специални), не могат толкова добре да изолират от външната среда на камерата или фризера. Свекърва ми примерно бере прекрасни горски гъби и умирах от яд, когато извади от фризера и ми даде някой пакет, който е пълен с лед и мирише на нещо си.

# 566
При ноу фрост фризер/хладилник няма лед, нито влага.

# 567
  • Мадрид / София
Леда се образува от водата, която се съдържа в продукта. Вече ако е вакуумиран тогава не знам дали ще прави лед вътре е плика.

# 568
  • shumen
Оцета го ползвам и не е лош.
Аз видях,че в брошурата от другата седмица има доста сладоледи и едни маломерни пише и ще отида да взема.

# 569
Подарих една на майка ми и една на свекърва ми. Идеални са за съхранение на хранителни продукти във фризер, без да приемат миризми и влага отвън. Стават за всичко - месо, ядки, зеленчуци... Опаковани само в пликове (макар и специални), не могат толкова добре да изолират от външната среда на камерата или фризера. Свекърва ми примерно бере прекрасни горски гъби и умирах от яд, когато извади от фризера и ми даде някой пакет, който е пълен с лед и мирише на нещо си.
може ли картинка или линк, кои пликове използвате, моля. Имам я от миналата година и не е ползвана, а тук четох че обикновенните пликчета са тънки  и не става.
Вчера и аз забърсах домати по 0,99, промо чай, имаше Галия и взех, от подправките мента, сега я присадих, и разни други нещица.
Имаше при нас на Врадар и тротинетки - и сини, и червени, но това беше вчера преди обяд. И бешамел доволно, и аз взех, аз винаги купувам, щото е удобно като бързаш, да имаш готов, а и ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт