Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 035
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 915
Благодаря за брошурата. Забелязахте ли сметаната в червена опаковка? Пише дебют. Дали не е със захар? Пак са дали, че се разбива на сняг, но каква ли е разликата със сега наличната в синя опаковка?

Крава има. Сигурно е пак животинска.
Ще стане ясно като прочетем състава.

# 916
  • Бургас
Благодаря за брошурата. Забелязахте ли сметаната в червена опаковка? Пише дебют. Дали не е със захар? Пак са дали, че се разбива на сняг, но каква ли е разликата със сега наличната в синя опаковка?

На прима виста забелязах, че има капачка, което ще я пази от по-бързо разваляне, ако не е ползвано цялото количество Simple Smile

# 917
  • Варна
Плочата за пица пускана ли е и друг път ? Отдавна търся - тази е на много изгодна цена / то направо двете ми иде да грабна /
Имаше я преди няколко седмици в К. Кръглата. За барбекю не сме я ползвали досега, но във фурната наистина за пица и хляб е супер.
Цената беше 4.99

# 918
  • В градината...
Линкът за новата брошура не работи при мен.

# 919
Тези десертчета на Бейлис, които са като Киндер милк шнитте, са горе-долу на нормална цена. Това ме изненадва - бонбоните от същата марка са по 30-40 лв (не си струва, според мен), как така не са цапнали цена от 2 лв на десертче...

# 920
Смешно ми е...5-6 грама горница, и гръмко обявено за XXL..ми то едва М и половина станало, ама хайде...

Когато пускат ролери, е добре да предложат и протектори и каски.
Така си мисля.

Цър пър и пиячка...така резюмирам брошурата Grinning

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 09:50 от teta75

# 921
В главата ми се върти, че имаше добър отзив за мицеларната вода на Cien, или може би някакъв почистващ гел, някой ползвал ли ги е и доволен ли е?

Тъкмо преди няколко дни свърших синята и сега съм на розовата (освен в аромата, други разлики не усещам); не е УАУ, но върши работа (преди ползвах на микса - по ми допада).

# 922
Скрит текст:
Плочата за пица пускана ли е и друг път ? Отдавна търся - тази е на много изгодна цена / то направо двете ми иде да грабна /
Имаше я преди няколко седмици в К. Кръглата. За барбекю не сме я ползвали досега, но във фурната наистина за пица и хляб е супер.
Цената беше 4.99
Получава ли се тестото на пицата като такова от пицария - като печена в пещ?
 Или това може да се постигне и със съд на Lava, Nad_tab ? Впрочем, на теб благодаря,
Скрит текст:
че преди време ми обърна внимание на лимоновия сок за приготвяне на домашна млечна майонеза, вчера успешно приготвих и се справих с 1:1 мляко/олио и стана с много добра гъстота, с турбо скорост на пасатора.

# 923
  • Варна
Не знам какво е съд на Lava, но точно това е идеята на камъка-да се имитира печене в пещ.  Загрява се на много висока температура (250С, примерно), нещо, което не се препоръчва на металните тави.
Ясно е, че няма как на барбекюто или грила да се пече пица, обаче. Освен ако не е специално направено с капак и т.н.
А и тестото има значение. Ако го докарваш като напицарита и само печенето е недостатък - воала! Камъкът ще е последният щрих

# 924
  • Пловдив
Затова ли бяха скрили тортилите? За да ги преопаковат в ХХЛ? Satisfied
Пак чаршафи, че и по-евтини? Ама шарения...

# 925
Пише високо съдържание на памук- за чаршафите. Значи, че ще има вероятно и полиестер.

# 926
Няма ли да пускат бански и електрическите пили. На мен много ми трябват. Изобщо плажните неща им е време мисля.

# 927
  • София
Няма ли да пускат бански и електрическите пили. На мен много ми трябват. Изобщо плажните неща им е време мисля.
И аз чакам банските, дано да има по-дълбочки, че нещо се ошишкахме с дъщерята. 😀
Ще скокна в обедната да се пробвам за сапуна на пяна, голям мерак ми е да го пробвам. Объркаха ми режима с новото работно време, не мога да ходя преди работа.

# 928
А обърнахте ли внимание, че пак стимулират определени продажби с Lidl + и ще раздават ваучери:

# 929
Благодаря , но не съм била аз -  обичам да пия топли напитки в непрозрачни чаши - порцелан.
Извинявай. Relaxed Може би ще заострим вниманието на други, които търсят. Simple Smile
П.П. Коя беше мамата-любителка на Дангалак-овото уиски? Някоя от младите майчета с бебета май беше, дето дядовците им четат морал в магазина. Joy На отлична цена е другата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye
Конти,аз съм Joy Таман на време ми иде Дундългуна,ще купим за РД на бебето и на таткото .Нямам лидъл в момента ,ще пратя куриер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт