Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 978
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
Мдааа. Все едно си купуваш билетчета за лотарията срещу 10 кинта всяко Grinning  Ама си и хапваш това, дето си купил Wink

# 931
То поне да е качествено, това което хапваш. Че аз явно съм претенциозна откъм някои марки/производителни по-точно 😁
По този повод и покрай булото (че беше писала за едно було), миналата седмица пробвах “Меча лапа” и ми хареса (на МК Ловеч, уточнявам)

# 932
Не е като билетче, защото аз например ям само пилешко и риба (от месните продукти) - така че тези неща си вървят. А билетчетата не стават и за тх.

# 933
Майстор грил пък са над 10 лева за килограм, даже към 14-15...никога не купувам от тях.
Хем скъпо, хем оплескано с подправки, които не ми допадат.

# 934
  • Sofia
Мдаа... и аз не харесвам овкусено месо, искам аз да си го овкуся.

# 935
  • Бургас
Не е като билетче, защото аз например ям само пилешко и риба (от месните продукти) - така че тези неща си вървят. А билетчетата не стават и за тх.

То поне да е качествено, това което хапваш. Че аз явно съм претенциозна откъм някои марки/производителни по-точно 😁
По този повод и покрай булото (че беше писала за едно було), миналата седмица пробвах “Меча лапа” и ми хареса (на МК Ловеч, уточнявам)

Имах предвид, че не трябва да се натрупва някаква сума, а че всеки 10лв (на отделна бележка или не, не знам) са едно участие в тегленето на наградите. Не че е като безсмисленото "вложение" в онези билетчета, взимани от ЛаФките Simple Smile

Качествено или не, всеки има някакви критерии и вкусове, но за всеки би се намерило нещо Simple Smile

За мечата лапа, видях я, ама аз си жалех за липсващото количество дробче или шардени или шкембе, за сметка на булото, което едно че  ми беше абсолютно излишно в дадения момент и второ, че по-голямата част не ставаше за завиване - плътна мастна маса, брррр. Не че е нещо лошо булото, но цената му (ако се продава отделно) не е като на самите дреболии и е по желание Wink

# 936
Друго имах предвид - че като писа за булото и видях в магазина мечата лапа, нещо ми грабна апетита… и ми хареса, ама на барбекю рядко нещо няма да ми хареса 😁
Колкото до 10-те лева- определено си е стимулиране на продажби, може в момента да ти трябва само едно нещо под 10 лв струващо, ама заради играта човек може и да се замисли “що да не си взема още едно, че може после да спечеля”. Това си е основен принцип на игрите, не е нещо ново и изненадващо.

# 937
Друго имах предвид - че като писа за булото и видях в магазина мечата лапа, нещо ми грабна апетита…

и аз така, че и намалено го взех Joy стори ми се много апетитно /иначе се оказа средна работа, но като цяло става/

# 938
Добре де, сега къде да търсим и лопата за пица, с тия камъни големи драми ще станат Sweat Smile

# 939
В главата ми се върти, че имаше добър отзив за мицеларната вода на Cien, или може би някакъв почистващ гел, някой ползвал ли ги е и доволен ли е?
Аз писах за един син , който купих защото моят свърши - мисля , че го има постоянно. Кожата ми е нормална( нито мазна, нито суха) и чувствителна - лек е и оставя приятно усещане за свежест.

# 940
  • Стара Загора
Аз използвам дъска за рязане, за да преместя пицата върху камъка

# 941
Такива измиващи кремчета и гелове вземам от ДМ. Всъщност кремче вземам, геловете ми изсушават кожата.

# 942
В лидл има ли хубаво просеко?
Трябва ми за аперол шприц.

# 943
  • Перник
В главата ми се върти, че имаше добър отзив за мицеларната вода на Cien, или може би някакъв почистващ гел, някой ползвал ли ги е и доволен ли е?
Аз писах за един син , който купих защото моят свърши - мисля , че го има постоянно. Кожата ми е нормална( нито мазна, нито суха) и чувствителна - лек е и оставя приятно усещане за свежест.

Този гел купих по желание на сина ми (на почти 14 години). Мъка е да го накарам да си измие лицето с нещо повече от вода, но това, нали си го е избрал, ползва го от време на време Simple Smile Естествено, и аз го пробвах - мирише много приятно, както синът ми каза "на вода мирише", но не го усещам достатъчно почистващ.

Обаче този душгел е новата ми любов https://www.lidl.bg/bg/p/cien-ti-siyaesh/krem-dushgel/p209 Много ми харесва ароматът и не изсушава кожата. Ако направят и лосион, а още по-добре масло за тяло с този аромат, ще съм много доволна Heart Eyes

# 944
Ето ви нещо интересно от кухнята, сетих се да споделя заради коментара относно пускането на ролери, без да са пуснали протектори.
Нещата в брошурите са малко странни, т.е. има артикули, дето не са в темата(напр. детската люлка в понеделник, няма нищо общо с останалите артикули), както и се получава по-късно пускане на някой артикули(досега грил нещата винаги са пускани през април, както и летни дрехи и обувки още през април). Причината е блокирането преди повече от месец-два в Суецкия канал, оказа се, че и наша стока е била блокирана там. Наложило се е бързо да се преработят планираните акции в близко бъдеще, спрямо това какво ще имат налично. Ще трябва известно време(2 - 3 месеца), докато се нормализират нещата. Такива неща се отразяват страшно много, особено когато всичко е планирано 9 месеца напред

Общи условия

Активация на акаунт