Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 892
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 975
Аз не съм.
Но съм поствала тук линк към съд.решение, вследствие такава жалба, за бира и билла ставаше въпрос.

# 976
А някой опитал ли е сиренето на "Родна стряха"? Вярно, че е намалено с 50 % и се получава цена около 7 лв./кг., но само по себе си това не значи, че е хубаво.

# 977
  • При елфите ...
Каква охладена риба харесвате/купувате най-често... препоръчайте ми...

# 978
Всички са хубави.
Ципура, лаврак, и филе скумрия съм вземала аз. Издънки не е имало.

# 979
От рибите пъстърва и лаврак взимам, добре са били -  досега поне.

# 980
Поредното безобразие от Лидл, обиколих няколко магазина и никъде го нямаше сиренето Родна стряха с купони.

Говорих с управител имало 36 бройки. Нормално е при тази цена да се изчерпа още сутринта.

Знаят, че няма да задоволят търсенето с толкова малко зареждане.

Някой подавал ли е жалба до КЗП за заблуждаваща реклама  и неналични промоционални стоки и какъв е бил резултата.

Аз също ударих на камък с това сирене... Писах им, в отговор  извинение за причиненото неудобство.

# 981
О, аз им писах за липсата на майонезата. Получих отговор, много учтив, но дори не си направих труда да го дочета. Отговор защо няма- няма, отговор дали утре ще има- няма, отговор дали имат връзка с магазините и  доставените наличности, които са малко- пак няма.

# 982
Пишете в контактната форма на приложението - ще изпратят ваучер за 3 или 5 лв.
Да похваля сладката на РС (защото много хора изглежда мразят марката) - взех си от всички видове от Лидл, сутринта закусих със сладко от бели череши и е супер Simple Smile

# 983
Това сладко с черни череши и нам какво пишеше там на етикета някой успя ли да пробва ?
Харесах другото с вишни - не на Родна стряха.
Дали има в редовен асортимент сладолед със солен карамел в кутия .
Мноого го харесах и опатках една кутия почти - остана един корнет и май ще си купя още . Но днес нарочно не отидох щото ще стана слон.

# 984
  • София
Момичета някой видя ли фотоепилатора? Майка ми е ходила днес да го търси и са казали, че изобщо не са докарали. Гледам в приложението също са го махнали.

# 985
  • Пловдив
Начиии...аман и аз казвам Confused  От керамичните чаши имаше две. Повтарям две! Празен рафт...чинии никакви. Вътрях се, чаках, нямаше и кой да питам.
Тортили така и не докараха.

# 986
  • Майничка
В Пловдив, на"България", днес, към 11ч.нямаше фотоепилатори, стоеше само табелка над едно мъничко отделение на стелажа. Чашки и чинийки имаше и от трите вида, макар и не много.

# 987
Сутринта в 8:20 в Младост 3 имаше точно 3 епилатора, като една жена взе един ,докато си избирах гъби за грим. Т.е. или и там доста малко като количество ще трябва да са заредили или наистина е имало голям интерес. Това че са го свалили от приложението ,не означава ,че няма останали бройки в някой по-забутан магазин.
Иначе ,аз си се уредих с пасатор, едно шише за вода , 2 подложки за седалка на кола , розов органайзер с еднорог, гъби за грим ,терлички. Взех за проба препарата за миене на чинии ,който е намален и един зеленчуков хляб- не е никак лош ,но децата не го харесаха Sad  Имаше и омекотител Ленор .
Веднъж да не си прегледам бележката и са ми маркирали една козметипна гъба в повече ...
Иначе , в Младост 3 филиала,нямаше и помен от дизорганизацията ,която беше в понеделник в Младост 2. Нямаше палета по коридорите , нямаше опашки на касите, нямаше разхвърляни кашони и липсваща стока ( поне това,което аз търсих ).Аз влезнах в 8:10 , а в 8:30 вече чистеха с машината по коридорите дори. А хора имаше доста .  Ще ходя там и в понеделник- дано пак е така.

# 988
Препарата за миене - имах половин опаковка от преди май два месеца . / Забутан заради верото от ДМ / .
Та днес реших да го свърша и хвърля опаковката - чудесно изми грил тигана . Даже се чудя защо преди нещо не го харесах.
  Интересно ми е как го оценявате - по-слаб от Феери или не
Зеленчуков хляб преди съм купувала и не е моето .
Френската багета по селски или как се води там ми е любима , но цената от 1,50 някъде ми е височка доста

# 989
  • София
Аз пък да похваля Лидл за пореден път. За първи път ми се наложи да ползвам гаранция. На парочистачката ѝ се счупи зъбчето, което я държи права и се сгъваше непрекъснато. ММ я занесе преди 2 седмици, веднага му предложиха да му върнат парите, ама аз много си я харесвам и си я искам. Та я пратихме в сервиза. Вчера имах смс от Спиди, че ще ми доставят пратката в Лидл и днес вече си имам нова парочистачка. Много съм щастлива!

Иначе вчера минахме с едното дете уж за сирене и направихме сметка 130лв. И сирене взехме де, от бонус купона, ама не сме го опитали още. Много ми хареса сладоледа на клечка с карамел и макадамия.

Общи условия

Активация на акаунт