Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 901
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 990
Имам спомен, че много отдавна съм виждала в брошура четка (?) за почистване на клавиатура, която се слага на прахосмукачка. Някой има ли такова нещо и доволен ли е? Следя, но сякаш много отдавна не се е появявала.

Продавали ли са някога отделна разглобяема четка за прахосмукачка също? Мнения евентуално?

# 991
  • Бургас
...
  Интересно ми е как го оценявате - по-слаб от Феери или не
...
  Като ползвам Фейри от години, имам наблюдения по колко слагам на гъбата, как се пени и доколко измива мазни съдове, та мога да сравня с друг препарат тези неща и да си съставя мнение Simple Smile Аз лично си тъжа за Фейри Платинум, което за мен беше най-добрия вариант. Утешавам се, засега, с Фейри от Англия, ама свършва  и то...

# 992
Дали тогава и моята шевна машина е заседнала в Суецкия канал ...мишка, моля те, питай ще пуснат ли някога Sad последните 6-7 месеца чакам напразно Sad Осъмвам с всяка нова брошура, разочарована Sad

# 993
Мишка, благодаря за инфото от кухнята💐
Днес и при нас нямаше провансалска майонеза Sad , писах в приложението , че съм разочарована, ама кво от туй...дано до неделя оцеля...
При вас, как бяха тиквичките? Видях служител наблизо и сигнализирах за вида им, но тя само сви рамене и " днес ги докараха, всички са такива, колкото и да ги отбирахме"....
Скрит текст:

# 994
При нас от седмици няма био овесени ядки. Навсякъде ли е така?

# 995
Имам молба към тези, които сключихте застраховка за дома към SDI. Моля ви, пишете ми в скрит текст или на лично какви документи носихте в офиса им. Не мога да намеря в Гугъл, а имам бяло петно миналата година какво е било... Сякаш изтекоха 10 години през последната... Confounded

# 996
Л.карта, док.за собственост. Телефона..там е номера на лидл плюс картата ти.

# 997
Нищо не ми искаха. Само номера на Лидл картата

# 998
Точният адрес се вписва.
Данните на собственика също.
Не се оставя нищо там, за справка се носят.

# 999
  • София
Нищо не са ми искали в SDI досега за имуществена застраховка. Не е нужно дори собственика да я направи. Документи се представят ако възникне събитие - така ми обясниха.

# 1 000
Някой купувал ли е Метеорологична станция от предстоящата седмица. Точна ли е?

# 1 001
Ходих да пазарувам рано аз, преди коридора Grinning . Толкова много хора по това време преди да махнат коридора никога не е имало. А дори не е четвъртък днес. За сметка на това имаше от всичко, за което бях отишла. Явно наистина преди са зареждали от 8:30 до 10:30. Взех тиквички, гъби, спанак, кренвирши и шунка за детето, кисело мляко (тук взех последните 2 кофички Верея), от сапуна на пяна заредих. Диня исках да взема, но бяха огромни. Вратни пържолки XXL взех една тарелка, отдавна не съм купувала месо от Лидл, дано не се разочаровам отново.

# 1 002
  • Somewhere far away
От сапуна на пяна съм много  доволна! досега не бях взимала и изобщо не знаех че има такъв- но вече само такъв ще взимам, и миришка чудно!

# 1 003
  • София
От сапуна на пяна съм много  доволна! досега не бях взимала и изобщо не знаех че има такъв- но вече само такъв ще взимам, и миришка чудно!
Голям мерак ми беше този сапун от турските теми и го издирвах по магазините с паралелен внос. Лошото е, че в Лидл не е в постоянния асортимент. Но съм чела, че всъщност помпичката е важна и може да се пълни с друг течен сапун и пак ще става на пяна. Ще пробвам като свърши.

# 1 004
  • София
Голям мерак ми беше този сапун от турските теми и го издирвах по магазините с паралелен внос. Лошото е, че в Лидл не е в постоянния асортимент. Но съм чела, че всъщност помпичката е важна и може да се пълни с друг течен сапун и пак ще става на пяна. Ще пробвам като свърши.
Става пълниш 1/3 сапун , 2/3 вода и става чуден.

Общи условия

Активация на акаунт