Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 924
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Somewhere far away
Да, да самият сапун пак си е течен като всички останали, но излиза на пяна заради по-различна помпичка /предполагам по-голяма налягане и т.н./ Simple Smile.

# 1 006
От сапуна на пяна съм много  доволна! досега не бях взимала и изобщо не знаех че има такъв- но вече само такъв ще взимам, и миришка чудно!
Моля за снимка.

# 1 007
  • Sofia
... Диня исках да взема, но бяха огромни. ...
Аха и аз затова не взимам от Лидл. Толкова несъобразително... вместо да ги срежат наполовина и на четвъртини. Освен, че са по-достъпни и човек вижда какво купува.

Скрит текст:

# 1 008
Голям мерак ми беше този сапун от турските теми и го издирвах по магазините с паралелен внос. Лошото е, че в Лидл не е в постоянния асортимент. Но съм чела, че всъщност помпичката е важна и може да се пълни с друг течен сапун и пак ще става на пяна. Ще пробвам като свърши.

Може ли да кажете кои са "турските теми"? Благодаря!
Иначе, вкъщи хапнахме калмари от иберийския асортимент. Харесаха ми.

# 1 009
  • в кукувиче гнездо
Калмарите не са ли едни и същи с тези от постоянния асортимент? Ам взех панирани морски дарове от италианската седмица, довечера ще видя как са...

# 1 010
  • София
Голям мерак ми беше този сапун от турските теми и го издирвах по магазините с паралелен внос. Лошото е, че в Лидл не е в постоянния асортимент. Но съм чела, че всъщност помпичката е важна и може да се пълни с друг течен сапун и пак ще става на пяна. Ще пробвам като свърши.

Може ли да кажете кои са "турските теми"? Благодаря!
Иначе, вкъщи хапнахме калмари от иберийския асортимент. Харесаха ми.
"Пазаруване в Одрин". В същия подфорум "На пазар" е, като лидълската тема.

# 1 011
Провансалска майонеза- мираж. Отново.
Нямаше и замразени гирос питки, но питах и ми донесоха цял кашон.

# 1 012
Ревена какво го правите?

# 1 013
  • На изток от Ада
Нещата от Супер събота, къде да ги търся?

# 1 014
В блога на Морена има рецепта за пай с ревен и ягоди. Хем от оня ден точа лиги, хем забравих да видя за ревен

# 1 015
  • Козлодуй
И аз затова влизам да похваля сапуна на пяна - питах една служителка къде е но ме насочи към едни антибактериални течни но не беше там и си го намерих сама - страхотен е точно затова взех две помпички че смятам да го ползвам с друг течен сапун - много е икономично така на пяна и освен това не се замърсяват кърпите от недоизплакнати ръце Simple Smile

# 1 016
Има ли някой, който купува овчето мляко на РС редовно? Сега го опитах за пръв път и се пренесох в някой обор. Ужасно смърди това нещо! И още по-лошото е, че беше финалния щрих на подготвен чийзкейк. Сложих две ванилии, дано след печенето го няма тоя аромат. Хем ми е смешно, хем се надявам да не иде в кофата.

# 1 017
Ооо, не беше такова млякото, което купих преди време, разкошно беше.

Симпатично ми е сапунът да излиза на пяна, но така свикнах с безконтактни диспенсъри, че няма да ми върши работа това, ще го подаря на майка ми. Не мога с мръсни ръце да натискам помпичката, после и нея я мия.

# 1 018
  • София
Има ли някой, който купува овчето мляко на РС редовно? Сега го опитах за пръв път и се пренесох в някой обор. Ужасно смърди това нещо! ....

И в момента, и постоянно. За мен е разкош и не съм засичал слаба или лоша партида. Вижте кофичката от Ведраре ли е. Възможно е, извинявам се че се повтарям, собствените марки да се правят от различни производители в различни региони. Аз с Ведраре откакто вкусих за първи път, греда не съм имал. Независимо дали РС за Лидл или с марка Ведраре.

# 1 019
Да се оплача от авокадото в мрежичка. Еми то един свястно няма. Цялото е на  кафяви "конци" и за капак полуизгнло ,  хем не беше много меко като го купих .За трети път попадам на такова нещо  и ще спра да купувам . Вярно , че по-ниска цената , но какво от това като всичко се хвърля. Rage

Общи условия

Активация на акаунт