Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 892
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 050
Ох,амарети са божествени също, много са ми вкусни
В Лидл има достъпни екзотични плодове и зеленчуци. За разлика от риби и напитки,с плодове обичам да експериментирам. Обичам всички екзотични плодове.

# 1 051
Оплаках се, че и днес няма сирене. Няма такъв ваучер от 3 лв.

Върнаха ли ви имейл с отговор?

Да. Стандартен шаблонен имейл. С нищо не помогнаха.

# 1 052
Извадих и втората картечница и минах да пазарувам втори път вечерта. Flushed Няма купонно сиренце и при нас. Обаче мушнах беконче в торбата и си взех един нар за разкош. И кръгъл кекс... Joy Имам три поредни печеливши скреча, но преди това имах поне три поредни непечеливши.

# 1 053
  • На изток от Ада
Взех 2 чифта чехли от брошурата,, пъстърва, сладолед с маскарпоне, шоколади за брауни и пяна за миене на ръце от брошурата . Утре отивам за машинката за вакуумиране. Вие не казахте Нещата от Супер събота къде са, отпред или навътре?

# 1 054
  • Пловдив
На мен сиренето от купона ми хареса Simple Smile Взех и чери доматчета на редовна цена много вкусни със сиренцето Simple Smile

Кое от двете сирена - едното е саламурено в метална кутия, а другото е в стандартна опаковка. Аз исках да взема три броя от тези в кутииите, но нямаше нито едно. От другите имаше останал само един брой и взех него. Не съм взимала до сега сирене на Родна стряха, но някои неща на марката доста ми харесват. От промоцията 2 на специална цена взех зелените маслини Фрешона и две бози Родна стряха. Simple Smile

# 1 055
Ми като ви се падат там някакви хубави купони.
На мен или Опитай пак / това обикновено ,ако сметката е над 50 лв /
Последно от 1 ст за суха пастичка.
Сега пък от 1 ст за влажни кърпи.
Веднъж пък имах за десертчета тип там сникърс , но то било тип Марс - аз пък какво зяпах взех с фъстъци - тоест купон не ползвах .
Тоест или нямам купони или някакви неща дето хич не ми трябват на мен в момента .
Но зехтин или сирене - това абсурд.
Днес се сдържах да ида . Дано утре има от този пенест сапун и моите сладоледи със солен карамел.
Надявам се да го има в постоянен асортимент - щото нямам място във фризера .
Пилешките бутчета бяха ли хубави / преди месеци имаше някаква промоция и едни там хърбави и посинели /  - ще ми се да обезкостя за пържолки или нещо там

# 1 056
Това с десертите сникърс и Марс и аз го играх Wink

# 1 057
  • София-Младост
Саня, обезкостените пил.бутчета аз много ги харесвам...е без кожа са за съжаление. От другите не съм купувала отдавна.
Това с купоните хич не се влияе отсметка и честота на пазаруване.
Аз също понякога се изкушавам и купувам нещо намалено, което изобщо не съм планирала да купувам...но рано или късно се влага някъде.

# 1 058
  • Пловдив
Саня Богомилова 680181, сиренето не е от скреч картата. От редовните седмични купони в приложението е, трябва да ги активираш, но са до утре.
Иначе и на мен от скреча се падна суха паста /взех я/, след това мокри кърпички за 1 стотинка, мислех да ги взема, но забравих, аз минавам през магазина като метеор. Simple Smile
От скреча най-обичам като ми се падне йогурт за пиене или напитките с кафе. Simple Smile

# 1 059
Хубава е машината за вакуумиране. Имаме я от 2 години и се ползва често. Пликове купих от Метро. Имаше 3 различни размера, аз ползвам най-малкия, струваха окоро 16-17 лв за пакет от 100 бр.
Това колко метра е като дължина? Лидлските не излизат ли по-изгодно? Две ролки по 3 метра са 10 лв. 28 см ширина. По-малките са дори 3 ролки по 3 метра. Нещо не ми излизат сметките, помагайте. 🙂

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:03 от soul81

# 1 060
  • Sofia
Това с купоните хич не се влияе отсметка и честота на пазаруване.
Аз също понякога се изкушавам и купувам нещо намалено, което изобщо не съм планирала да купувам...но рано или късно се влага някъде.
То не се влияе разбира се, ама просто констатираме някаква тенденция. Simple Smile
Мен не ме изкушават купоните (ето сега само нара, какъвто вчера взех), понеже са основно неща, които не купуваме изобщо.
Следващата седмица например има повечко мои купони - камбите и после  джинджифила и брашното, евентуааално и шницелите. От офертите - само фолиото.
Скречовите ми печалби са най-зле. Да вземат да поработят ИТ специалистите и когато не запзвам скреч печалба да не ми се мотае. За какво ме пита изобщо?!  Пък ако бяха разделили активираните купони от неактивираните... колко по хубаво би било...

# 1 061
Саня, и аз да потвърдя, че скречовите печалби са същите като твоите. Кърпички, сухи пастички, чипсове... такива работи. Мисля, че всяка седмица се въртят около 3-4 еднакви неща за всички в страната. Много рядко в скречове е имало хубави неща като зехтин например. Сигурно 3-4 пъти изобщо откакто стартира приложението.

Сиренето в кутия, за което стана дума, е бонус купон, който се появи за всички с приложението, без да го има обявен в брошурата. Понякога правят така. Но понеже това сирене на мнооого места изчезна за норматив и така и не се появи отново заредено (сефте Joy)... сега са пуснали още един бонус купон за сходно сирене в опаковка, не кутия. Цената е малко по-ниска, разфасовката е същата като грамаж.

Аз даже от темата късно снощи разбрах, че има и такъв втори купон. Кога се появи това нещо?! Мисля, че снощи го нямаше при второто ми пазаруване вечерта, защото търсих това в кутията и внимателно си огледах купоните.

# 1 062
  • Пловдив
Като стана дума за купоните и офертите имам един въпрос аз. Повечето от тях имат условие за максимум 3 закупени броя. Тъй като аз вчера се доредих само до една опаковка от сиренето РС от купона, сега в друг магазин мога ли да взема още две опаковки на офертната цена или трябва трите продукта да са купени едновременно, за да се отчете офретата?

Имам и един въпрос за сушените домати от италианската седмица - на тях пише да се използват до 5 дни след отваряне на пакетчето. Аз обикновено се старая да изпълня препоръките от етикетите, но в този случай не съм сигурна, че за 5 дни ще успея да вложа в храната целия пакет сушени домати /днес сложих в блата за пица Simple Smile /. Та да ви питам, някой ползвал ли е точно тези сушени домати повече от 5 дни и има ли проблем?

# 1 063
  • Буркина Фасо
Като стана дума за купоните и офертите имам един въпрос аз. Повечето от тях имат условие за максимум 3 закупени броя. Тъй като аз вчера се доредих само до една опаковка от сиренето РС от купона, сега в друг магазин мога ли да взема още две опаковки на офертната цена или трябва трите продукта да са купени едновременно, за да се отчете офретата?
Скрит текст:
Имам и един въпрос за сушените домати от италианската седмица - на тях пише да се използват до 5 дни след отваряне на пакетчето. Аз обикновено се старая да изпълня препоръките от етикетите, но в този случай не съм сигурна, че за 5 дни ще успея да вложа в храната целия пакет сушени домати /днес сложих в блата за пица Simple Smile /. Та да ви питам, някой ползвал ли е точно тези сушени домати повече от 5 дни и има ли проблем?

прочети в приложението.

# 1 064
Не може, и купона е изчезнал.

Общи условия

Активация на акаунт