Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 787
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 230
Това предложение за уискито и кафето, как ви се вижда?

На нас ни харесва; купуваме често от него..но наистина е въпрос на вкус..(последно го взех в к-т с чаши..май пак от лидл)

# 1 231
  • София
И аз минах през Лидл следобяд, взех от голямото масло, замразени боровинки(уж са от 21ви) и кексчетата на Бейлис.

Кексчетата не бих повторила, имайки предвид, че харесвам Киндер Милк Шните, очаквах това да е УАУ, амиииии, захар хрускаща в масло, никак не ми хареса. Маслото, това в синя опаковка ми се струва една идея по-добро, аз го взех за ГХИ, струва ми се, че пуска повече бяла пяна от стандартното, но може и да греша.

Порто, нямаше. Сирене БДС с бонус купон също.

# 1 232
  • Sofia
Морена, имаше ли доста бройки, утре сутрин съм я запланувала тази плоча, ако ги пускат от вечерта дали ще има останали за сутринта.
Ние с щерката бяхме в 21.05-10ч. и имаше много малко хора в магазина, не видях друг да е нарамил плоча.
Имаше поне 10 бройки (общо от двата размера) и повече нямаше как да има на мястото.   Дано имаш късмет!

# 1 233
Каква е цената на това голямо масло? Пропуснала съм го...

# 1 234
Хубаво си купих аз нар, обаче явно много отдавна не съм купувала и не помня какви признаци да следя за узряване... Помощ! Joy Трябва ли да омекне, да се зачерви хубаво? Още е твърд и блед моят. Trollface

Да похваля и аз ония бисквитки на Sondey в жълтата опаковка - оДлични са! Hands Clap Другите Малък Секс в двойна опаковка като на Бонибончето още не съм ги отворила, но тия жълтичките много добре влизат и светкавично бърже вървят! Smiley

zenata, ха, Наздравичка! Аз сграбих само една бира онзи ден, че нямаше къде да си.. напъхам повече, обаче и аз съм й гоУЕма фенка! Beers Някой пита дали е в редовен асортимент - в редовен е, ама не на такава готина цена. Stuck Out Tongue Winking Eye

Саня, случва се понякога да има купони, които не са обявени в брошурите. На тях пише "Бонус купон". Може да си погледнеш и ще видиш, че на другите няма този надпис. Обикновено наличност няма и получаваме "Бонус купон" на "Бонус купонА", от който наличности също няма. Абе, веселба е. Joy

# 1 235
  • София
Каква е цената на това голямо масло? Пропуснала съм го...
5, 50 половинката. И аз си взех, бяха наредили всички хранителни от утре. Даже и Пепси-то  2 по 2 л. за 2,50 можеше да се вземе.
Но нехранителните тепърва ги вадеха.

# 1 236
Защо в сторитата на Лидл в Инстаграм непрекъснато се споделят някакви гъбички за гримиране, а видях и тефтерче с бели страници - от кога са тези неща? При нас ги няма, а и не съм ги забелязала в брошурата...
Ето ги гъбките в сайта (не знам има ли ги в брошурата): https://www.lidl.bg/bg/p/krasota-v-banyata/gba-za-grim/p54926. В нашия филиал обаче бяха наредени някъде там на кучето у ауспуха сред неща от стари промоции на задните редове. Както някой вече сподели, почти нямаше интерес и налични имаше много, от всички видове. Поогледай се, нищо чудно да ги намериш и да постоят още седмица поне, като съдя по интереса до момента...

# 1 237
Мисля да взема от замразените малини. Дали са хубави, взимали ли сте..да не киселеят много или пък да има много лед в плика? 🤔

Ще погледна и аз за вакуумираща машина за MTV, ако има останала, че събота и неделя много пришълци имаме от всевъзможни райони и опоскват магазина.

# 1 238
Зависи за какво са ти малините. Аз като ги размразих имах една голяма пихтиеста маса

# 1 239
Е, точно това не искам. Искам всяка малинка да си е отделно замразена. Благодаря за отзива. От няколко дни пререждам фризера заради тези малини 😁, явно друго ще мушна там. 🙂

# 1 240
  • София
Зависи за какво са ти малините. Аз като ги размразих имах една голяма пихтиеста маса
Взимам всякакви замразени плодове, но ги ползвам основно за сладкиши и те не се размразяват, или се оставят на стайта температура малко да отпуснат и се ползват, иначе наистина стават на пюре.

# 1 241
А по каква причина пликовете със замразени вишни са продупчени на две места? Абсолютно всички, на едни и същи места, т.е. не е нещо случайно.

# 1 242
Преди съм взимала малини и бяха точно една пихитиеста кисела маса, направих ги на нещо като конфитюр, за да не ги хвърлям.

Благодаря за отговорите относно измиващия гел и мицеларната вода, взех и засега съм доволна! От тази седмица изненадващо ми допадна фуета, минах вчера да заредя няколко.

# 1 243
Аз да питам има ли горчица без захар в състава си? Ако може и една снимчица за да ми я покажете.

# 1 244
Конти, линкът ти води към несъществуващ продукт. Тоест нищо не се вижда. За някви гъбки.

Горчица без захар...не знам.

Барбекю горчицата, и тази в малките кутийки - синя и червена капачки, ИМАТ. Тях имам, тях проверих.

Общи условия

Активация на акаунт