Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

  • 130 787
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
  • Мнения: 22 652
Аз да питам има ли горчица без захар в състава си? Ако може и една снимчица за да ми я покажете.



# 1 246
  • Мнения: 666
Аз да питам има ли горчица без захар в състава си? Ако може и една снимчица за да ми я покажете.

Има
https://www.balevbiomarket.com/bio-dijonska-gorchitsa.html
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%87% … 0-170-%D0%B3.4213

# 1 247
  • Бургас
  • Мнения: 5 813
Хлъцнах от цената на тази в Зоя! Лидълската в поста на Морена е достатъчно добра като състав, а цената е като за приятели Wink

# 1 248
  • Sofia
  • Мнения: 22 652
То в лидълската тема не се пита за "горчица без захар" по принцип. Да беше в другата тема... за всякакви въпроси...  

Аз пък реших, че ми трябва и другия размер камък за пица и кукнах в 8ч. в Лидл... май само аз си ги взимам тия, както го оставих снощи така си изглеждаше и днес положението при тях. Та така обзаведох се. Simple Smile Взех и сметанки - по-удобни са ми малките, особено пък тези с капачка.
Иии познайте...

# 1 249
  • Мнения: 5 657
И аз се обазаведох с камък-плоча, бях в 8 на отварянето и имаше една тумба хора, оказаха се за бебешки дрехи и обувки, бях сама на грил нещата и спокойно си я закупих.

# 1 250
  • Sofia
  • Мнения: 22 652
Честито ти, Дани! Simple Smile
Брадата, цените в Зоя са си хлъцващи по принцип. Рядко намирам нещо на прилична цена там.

# 1 251
  • Мнения: 5 657

Ще очаквам в блога рецепти и инструкции за употреба, правоъгълната с каква цел я взе, кръглата ми се струва с достатъчни сантиметри.

# 1 252
  • Мнения: 8 889
Това фолио хубаво ли е?

# 1 253
  • Мнения: 746
На мен фолиото изобщо не ми харесва. Дебело е и не лепне.

# 1 254
  • Sofia
  • Мнения: 22 652

Ще очаквам в блога рецепти и инструкции за употреба, правоъгълната с каква цел я взе, кръглата ми се струва с достатъчни сантиметри.
Взех я, за да мога да пека повече от една пица наведнъж. Като се събираме у нас съм пекла така в тавите ми (от фурната и две на дупки имам) - 3 наведнъж. Пък в правоъгълната мога да сложа две малки елипсовидни или една голяма правоъгълна - според нуждите.
Инструкции четох и аз от упътването - нищо сложно. Simple Smile
А пици имам в блога, включително и оригиналното италианско тесто с дълго втасване, което много харесваме у нас. Имам и бързо такова, разбира се - заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%B8%D1%86%D0%B0

Аз пък точно, защото е дебело харесвам фолито и лепне достатъчно според мен. По-удобно ми е от тънките и много лепнещи.
И хартията за печене на Лидл харесвам, и малките им пликчета за сандвичи.

# 1 255
  • Бургас
  • Мнения: 5 813
Ползвам го от години това фолио, нормално ми е и ми залепва където трябва Simple Smile

# 1 256
  • Мнения: 5 657
Как я прехвърляш от горещата плоча, когато е готова, мен тези моменти са ми леко сложни, слагането и махането от плочата. Нали не трябвало нищо да капва на нея, да се пазела.

# 1 257
  • Sofia
  • Мнения: 22 652
В упътването не пише нищо такова, пише как да се почиства, ако капне нещо.
Скрит текст:
Да не се мокри/кисне, да не се слага на дъното директно, за да не повреди реотана,  да се загрява на седната степен на фурната и да се слага в студена такава.  
До сега не съм ползвала и ще трябва да си взема и дъска за целта.
Иначе готовата пица просто ще издърпвам от камъка върху дъска - с щипка, или вилица.  
За слагането съм си пригодила един картон, поръсвам царевично брашно и нареждам пицата върху него и я плъзвам в тавата - щото я загрявам и нея заедно с фурната.  На тестото правя борд и не слагам върху него продукти, така предотвратявам изтичане.

# 1 258
  • Пловдив
  • Мнения: 44 718
Ползвам го от години това фолио, нормално ми е и ми залепва където трябва Simple Smile
и аз така...друго не ползвам.

Снощи имаше заредени ХХЛ тортили и взех.

# 1 259
  • Варна
  • Мнения: 1 951
Как я прехвърляш от горещата плоча, когато е готова, мен тези моменти са ми леко сложни, слагането и махането от плочата. Нали не трябвало нищо да капва на нея, да се пазела.
В упътването не пише нищо такова, пише как да се почиства, ако капне нещо.
Скрит текст:
Да не се мокри/кисне, да не се слага на дъното директно, за да не повреди реотана,  да се загрява на седната степен на фурната и да се слага в студена такава.  
До сега не съм ползвала и ще трябва да си взема и дъска за целта.
Иначе готовата пица просто ще издърпвам от камъка върху дъска - с щипка, или вилица.  
За слагането съм си пригодила един картон, поръсвам царевично брашно и нареждам пицата върху него и я плъзвам в тавата - щото я загрявам и нея заедно с фурната.  На тестото правя борд и не слагам върху него продукти, така предотвратявам изтичане.
Не пише, но е проверено. И не е приятно, ама хич Grinning Веднага попива всичко и започва да пуши, става лисичарник в стаята.
Аз слагам върху хартия за печене и заедно с нея прехвърлям върху камъка. Използвам една тънка метална подложка за торта, която случано се оказа съсъ същия размер,вместо лопата. Иначе има и дъски за тази цел Mikkey има такава, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт