Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 716
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sofia
Че са развалили кухненската/домакинска хартия, писаха преди време вече и аз не съм и не бих купила.

# 1 381
Няма машини за вакуумиране в Лидл Борово, ще видя по други филиали в следващите дни.

# 1 382
Марчева, според мен сигнал в контактната форма. Много тъжно, че пада качеството на толкова стоки вече. Disappointed
Вакуумиращите машини биха могли на теория да ги доставят в друг град (не са от стоките излючения по техния правилник), който търси, да пробва пак с контактната форма.

# 1 383
  • София
Марчева, според мен сигнал в контактната форма. Много тъжно, че пада качеството на толкова стоки вече. Disappointed
Да! Не трябва да се премълчава, защото ние сме потребителите и не е редно да ни цакат така глупаво, но цените вървят нагоре...............

# 1 384
Няма машини за вакуумиране в Лидл Борово, ще видя по други филиали в следващите дни.
Вчера на обяд на Раковски имаше 4 броя, сигурно още има някоя.

# 1 385
Да! Не трябва да се премълчава, защото ние сме потребителите и не е редно да ни цакат така глупаво, но цените вървят нагоре...............
Така е. А цените така или иначе вървят нагоре в световен мащаб, но когато това е съпроводено с падане на качеството, това вече ме докарва до бяс. Като ще плащам 10 стотинки отгоре, поне да задържат качеството. Ако стотинките са 50, даже очаквам да го вдигнат.

# 1 386
Кухненска хартия взех от К, тяхната голяма ролка. От Лидл - намаленото тирамису, много ми харесва.

# 1 387
  • Пловдив
За сметка от 23лв имам печалба шоколад 200гр със сметана и лешници за -40%...ама дали ще има е въпросът Wink
При нас има от нормалните тортили.
Взех пак от насипните червени ябълки...мм се спука да яде.

# 1 388
Хартията ,която беше в седмицата с нещата за колата в супер! Дълго парче и не се разпада. Ама дали ще пуснат скоро пак Sad

# 1 389
  • На изток от Ада
Днес при нас нямаше от трите сметани по 200 мл. Даже едната.

# 1 390
И на мен ми се падна шоколад от скреча. Отдавна нямам печалби там. Почти всеки ден съм в Лидъл.

# 1 391
Тези ябълки и ние ги харесваме.

Само ви чета, не съм ходила скоро.

# 1 392
Да взема и аз да им пиша да се оплача от пяната за коса. Не е нормално втори флакон седмица след първото ползване да спре да пръска. Просто натиииискам и когато ме заболи хубаво пръстът започва да излиза някаква полутечна субстанция. Флаконът е на практика пълен. Дадох втори шанс защото наистина прави много хубави и естествени къдрици без слепване, обаче... Следващия път ще си взема от ДМ.

Явно се запушва дюзата на самата пръскалка.
Пробвай с игла да я почистиш, или пръсни и малко разтворител преди това да разкисне и пак с иглата.
Като ползваш пяната накрая я обърни с дъното нагоре и пръсни докато не почне да излиза само въздух, по този начин в дюзата няма да има изсъхнала пяна която да затруднява ползването следващият път.

# 1 393
  • София
Открих още едно приложение на купичките от брюле.

Лъжицата си стои сама.

# 1 394
  • Варна
Да взема и аз да им пиша да се оплача от пяната за коса. Не е нормално втори флакон седмица след първото ползване да спре да пръска. Просто натиииискам и когато ме заболи хубаво пръстът започва да излиза някаква полутечна субстанция. Флаконът е на практика пълен. Дадох втори шанс защото наистина прави много хубави и естествени къдрици без слепване, обаче... Следващия път ще си взема от ДМ.

Явно се запушва дюзата на самата пръскалка.
Пробвай с игла да я почистиш, или пръсни и малко разтворител преди това да разкисне и пак с иглата.
Като ползваш пяната накрая я обърни с дъното нагоре и пръсни докато не почне да излиза само въздух, по този начин в дюзата няма да има изсъхнала пяна която да затруднява ползването следващият път.
Във флакона има определено количество газ. Ако не се пръска интензивно, а леко се натиска, сместа е повече газ, по-малко препарат. Така в един момент газът свършва и няма кой да дифузира прапарата.

Общи условия

Активация на акаунт