Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 426
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Sofia
При нас днес имаше ягоди.

# 1 606
На замразените пици не ми хареса блатът - твърд и тънък. Аз обичам пици с тънък блат, обаче да е по-мек или поне по-крехък. Пиците от промоцията с моцарелата ги пробвах и по-препечени, и по-незапечени, все си беше твърда основата. Плънката иначе беше добра - и на моцарелата, и на една с колбас, която също купих.

Има някакви евтини вносни вина - испански, чилийски и какви ли не. Препоръчайте ми някакво червено, че ми трябва за почерпка, а не пия и не ги разбирам.

# 1 607
  • София
Мерси, Eфибуш! Simple Smile В този ред на мисли моля препоръчайте вкусна шунка от Лидл, няма значение формата, не държа да е саламен тип. Simple Smile

https://www.lidl.bg/bg/p/kolbasi/delikatesna-varena-shunka/p9844

https://www.lidl.bg/bg/p/kolbasi/shunka-na-parche/p9864

https://www.lidl.bg/bg/p/kolbasi/varena-shunka-slays/p9845

Тези трите са много хубави.

# 1 608
Здравейте, туй чудо дали го е имало досега в лидл и дали става за нещо? Трябва ми за неподвижен човек, който да му се разтриват краката ежедневно за по 5 минути

Това чудо се надува и се отпуска, като по този начин масажира краката. Всъщност не прави типичен масаж, а е по-скоро е за подобряване на кръвообращението.

Но пък това чудо е идеално за масажиране на ходила - https://www.amazon.de/-/en/Medisana-Massaging-Enhancing-Circulat … ;sr=1-10&th=1
Аз имам такова - друга марка, но на същия принцип, и прави жесток и много интензивен масаж.  От Амазон съм го купувала за 70 лв. В Лидл обаче често пускат медицински продукти на Medisana на добри цени и се надявам да пуснат и този масажор.

# 1 609
Аз бих го пробвала, има машини за лимфен дренаж,на подобен принцип са

# 1 610
Аз откога го чакам.
Дори писах в темата мин година, защото много отдавна е пускано и поне от три години не е, защото следя.
Специално ходех в студиа за такава процедура, и във Велинжрад също в един хотел.
На мен перфектно ми се отразяваше.
В понеделник ще съм първа , дано докопам.

# 1 611
Това дали става за хора с проблеми с вените, щом е за подобряване на кръвообръщението?
Таис, как точно ти се отразява тази процедура??

# 1 612
Това дали става за хора с проблеми с вените, щом е за подобряване на кръвообръщението?
Да, но не зная за колко сериозни проблеми питаш.
То е на степени, поне когато съм ходила на процедури.
Усещането е като да си мериш кръвното, надува се с местене и прави лимфен дренаж. После фърчиш като луд.

# 1 613
После не ти се подуват краката ли?

# 1 614
После не ти се подуват краката ли?
Не. Аз лично съм питала дали може да влоши разширени вени и дали е противопоказно. Не е, поне така ми каза рехабилитаторката във Велинград.
Краката ти си почиват и после имаш прилив на сили.
Купете и пробвайте, пък върнете. То и аз не зная дали ще ме удовлетвори, защото в салоните са професионални, цели ботуши до ..., а тези са само за прасци.И спирам да не ги изкупите и да няма за мен 😛

# 1 615
В Лидл нали има едно продълговато парче моцарела / преди пишеше за пица / , имаше и в плик настъргана .
Да, това е сухата моцарела. Купувала съм само веднъж много, много отдавна и нямам представа какво предлагат в момента. Моцарелата във всичките й разновидности не е моето сирене. Тази, която не е на топка, няма вода/ саламура, е суха.

За кои кърпички се пишеше, че са развалени? Плахо взех един пакет от бебешките Sensitive, но разлика не открих с предходните. Само веднъж съм взимала пак такъв голям пакет и всичко може да е случайност. Тези даже ми се сториха по-мокри, което ми харесва.

# 1 616
За универсалните мокри кърпи имаше недобри отзиви, след като са ги направили вече биоразградими. Надявам се тези ХХЛ с момината сълза да не са развалили.

# 1 617
Да не пипат бебешките, на мен те са ми универсални, за всичко ги ползвам, но най-вече да си бърша обувките. Simple Smile

# 1 618
Бебешките не са ли и те вече биоразградими? Взех наскоро, ами те са отврат... късат се и общо взето за нищо не стават.

# 1 619
Таис, вярно Simple Smile)
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт