Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 426
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 650
Тетичка,
Скрит текст:
Лидл-ски кърпи в кутия ли има до млекцето на твоята снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye И ти ли ги тачиш? Simple Smile
Тук са още с един зимен десен . Аз имам от тях .

Този сладолед е нов нали ?
Май вече съм фен.

# 1 651
  • София
Да не би да са в процес на смяна на опаковката и да има и от двата вида опаковки из филиалите? Само това ми хрумва.
50% залагам на това, другите 50 - че кутията е UHT. Със сигурност има нискомаслена кутия, но не помня така ли изглежда. Но или изглежда така или е доста подобна.

# 1 652
Аз без такива салфетки не оставам!!! Особено сега както всички сме хремави, във всяка стая съм сложила. По едно време бяха объркали партидата, бяха като вестник

# 1 653
Да не би да има ограничение в количеството на млякото та днес в Пловдив 3 семейства, всеки с по 5 кутии си бяха разделили. Днес "спечелих"- "Не печелите купон, но печелите усмивка" или нещо подобно беше. Имаше днес аспержи, от доста време или не зареждат,  или ги изкупуват. Ягоди нямаше. Взех замразени боровинки и сега прочетох, че били гадни. Аз ягоди няма да повторя, толкова бяха скапани, че умрях от яд. Иначе за сега малините им са ок.

# 1 654
  • Sofia
Туй пък е нашето. Рекох само ако случайно го наливат горещо, да сме в картонена бутилка.
Ние се разходихме и хапнахме по един сладолед.

Пък вафлените фунийки, които набелязах за следващата седмица, свършиха преждевременно.

Защо така ми излизат снимките....

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 13:06 от Morena

# 1 655
Скрит текст:
Туй пък е нашето. Рекох само ако случайно го наливат горещо, да сме в картонена бутилка.

Пък вафлените фунийки, които набелязах за следващата седмица, свършиха преждевременно.

Има някакъв бъг в сайта . Пише го в модераторската тема.
Това мляко ли беше намалено на 1,99 лв. днес . В картонена опаковка ли е .
Аз харесвам в бутилката - удобно разграфена .
И тъй като съм фен на киселите млека Ведраре / тук в магазините не съм засичала / интересно ми е има ли и прясно мляко .

# 1 656
  • София
Скрит текст:

Има някакъв бъг в сайта . Пише го в модераторската тема.
Това мляко ли беше намалено на 1,99 лв. днес . В картонена опаковка ли е .
Аз харесвам в бутилката - удобно разграфена .
И тъй като съм фен на киселите млека Ведраре / тук в магазините не съм засичала / интересно ми е има ли и прясно мляко .
Има и прясно с една голяма кравешка глава, но май не е в постоянният асортимент.

# 1 657
  • Sofia
Саня, ако питаш за моето (което купуваме де), то е с редовна цена 1.84лв и не е намалено. Тъкмо днес взехме 3 броя и 3 кис. млека пак на Пилос 3.6%.
Има  пр. мляко Вердаре, ама не в постояния асортимент и според мен.

# 1 658
Саня, ако питаш за моето (което купуваме де), то е с редовна цена 1.84лв и не е намалено. Тъкмо днес взехме 3 броя и 3 кис. млека пак на Пилос 3.6%.
Има  пр. мляко Вердаре, ама не в постояния асортимент и според мен.

Тъй като снимката е разтеглена - това прясно мляко е в онази пластмасова бутилка  ли?

# 1 659
  • Sofia
...Тъй като снимката е разтеглена - това прясно мляко е в онази пластмасова бутилка  ли?
Картонена кутия тип "бутилка" е нашето.  Пластмасовият вариант е при Тета.

А продълговатата опаковка Моцарела сега я погледнах в Лидл - изобщо не е толкова суха, колкото тази, за която писах от Ф.

# 1 660
  • София
Фунийките как ги видяхте, в брошурата ги няма? Много ме е яд, че не ги продават постоянно, мързи ме да ходя до Кауфланд за тях.

# 1 661
  • Sofia
Фунийките как ги видяхте, в брошурата ги няма? Много ме е яд, че не ги продават постоянно, мързи ме да ходя до Кауфланд за тях.
В приложението разглеждам, точно защото в брошурата не е всичко.

# 1 662
...Тъй като снимката е разтеглена - това прясно мляко е в онази пластмасова бутилка  ли?
Картонена кутия тип "бутилка" е нашето.  Пластмасовият вариант е при Тета.

А продълговатата опаковка Моцарела сега я погледнах в Лидл - изобщо не е толкова суха, колкото тази, за която писах от Ф.
Въобще не е суха. Малко по- узряла е от тази в саламура. Просто си е като прясно сирене .
Мислех да напиша , че е всичко друго , но не и суха.
Има и една настъргана в плик . Но аз нямам престава на кой принцип се нарича суха .
Сухо сирене за мен е пармиджано или Грана Падано .
Та като написах това . Преди имаше плик с настърган микс от сирена - сега виждам там май Грана Падано и моцарела , но май другото ми се губи .
Мда и май няма вече Качота

# 1 663
  • Sofia
Саня, аз и одеве писах - като кашкавал е сухата.  Ще я покажа като взема следващия път от Ф. А Скаморцата е много подобна.

# 1 664
Саня, аз и одеве писах - като кашкавал е сухата.  Ще я покажа като взема следващия път от Ф. А Скаморцата е много подобна.
Скаморца съм купувала класик . Харесва ми.
Не знаех , че има суха моцарела. Реших тази в Лидл наричат така / на опаковката не пише - мисля преди даже пишеше Моцарела за пица .
На килограм ли продават тази суха моцарела ? На люспи или парче

Общи условия

Активация на акаунт