Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 755
Какви безглутенови тестени неща има в Лидл?
Успях да открия царевични макарони и спагети, разни оризовки и подобни и  едно като чипс тортиля. Има ли и други неща?

# 1 756
  • София
Какви безглутенови тестени неща има в Лидл?
Успях да открия царевични макарони и спагети, разни оризовки и подобни и  едно като чипс тортиля. Има ли и други неща?
От утре царевичен кус кус, има барчета плодови, има царевичен начос. Друго бе се сещам.

# 1 757
Изпратих младежа с колелото за кърпички, взехме 4 пакета, заредихме се доволно дето се вика. Кърпичките са от хубавите, стария си вариант, а не от хартиените.

# 1 758
Заквасена сметана 20% гледам на РС ще има....сигурно ще е гадна.
Защо я вкарват, като си има две пилоски..се чудя.

# 1 759
  • до най-прекрасния мъж
За косопада имам една безотказна рецепта, евтина, достъпна и лесна. Знам я от един млад фризьор, при когото ходех преди години:
Скрит текст:
В бурканче от детско пюре, онези старите от 200 мл, се настъргва или пасира голяма глава кромид лук. Допълва се бурканчето със домашна ракия или водка. Затваря се плътно и се слага на тъмно и хладно да престои за 14 дни, но не в хладилник. Примерно в хладен шкаф е идеално. След 14 дни цялата течност се втрива, заедно с лука, в корените на косата. Поставя се найлонова шапка и се увива с кърпа. Престоява се 2 часа и косата се измива както обичайно. Прави се нова доза и процедурата се повтаря след 14 дни. При мен силен косопад спира от второ прилагане. Не се прилага по-често от 14 дни, защото лосионът става силен и може да изгори скалпа. Не е подходящ за къносани коси, бута къната. За боядисани не мога да кажа. Косата мирише, докато е мокра, като изсъхне, не се усеща. Добре е да я пазите от дъжд, поне първите няколко дни, за да не миришете на лук Simple Smile
За да не е спам, похвалвам свинските кренвирши голяма опаковка. Много са вкусни и наподобяват тези от серията Pure. Исках такива, но са свършили и ММ купил тези. https://www.lidl.bg/bg/p/kolbasi/svinski-krenvirshi/p10814

# 1 760
Брадичке , май и на мама е от ковида. Тя отрицателни тестове показа но повече от месец беше на кислород и пред интубиране. Не я водят от ковид, двустранна пневмония уж. Но това много я тормози, възрастна е , ама сега не иска да излиза, че я било срам уж, то и още се раздвижва. В друга тема също потребителка сподели преди доста време за такъв проблем след ковид, като писах. За алое знам, че помагало за онкологични заболявания споделяли хора, явно и за това сега чета върши работа.  То спря косопада, но косата е мека има и бели петна, бе не е добре. Ампули купих някакви с плацента от дрогерия, също и едно с пръскало хининова вода и то май най-помага казва, пък е и доста евтино. Сега да излезна малко отпуска ще видя да и правя маски, но алое нямам в момента. Та виж и хининова вода от Или дрогерия го взех,  някъде 3лв беше, голямо шише и с пръскало. За Ревалид тя гледала реклама и отивам да взема, ама 100лв някъде беше помня  и ...
Ето това пръсках на дъщеря ми след като изкара много тежка пневмония на 2 годинки и започна да и капе косата - имаше си алопеция ,но дифузна -т.е.  не на петна да и пада ,а цялостно оредяване . Подстригах я късо ,разбира се , комбинирах и с по-високи дози витамини за коса : А,Е,Д ...а това био масло ,го разреждах в шишенце с пулверизатор ( няколко капки и вода ,и го втривах в скалпа през вечер- без да го мия ..то мирише хубаво и омазнява съвсем малко) и струва 5 лв - дето се вика и за проба става .

# 1 761
paulieM и др.момичета, много ви благодаря Flowers Hibiscus
записах си всичко и ще взема за проба поне
Бъдете здрави! Heart

# 1 762
  • Somewhere far away
Ягодите от днес как са ?

# 1 763
  • на третия етаж
Привет дами, масажорът за  крака нов артикул ли е? Някой има ли информация дали върши работа за релакс след целодневен поход?

# 1 764
Тази сутрин нямаше и помен от масажира за крака само етикет. Кога успя да свърши не знам

# 1 765
На Черни връх в 8 при отварянето бяха само два и ги купих.
Пробвах, много съм доволна от резултата.
Досега само в салон съм била на такава процедура и нямах очаквания, но уредчето ме опроверга.
Награбих и зехтина новия, но още не съм го отворила.Ще чакам по- нетърпеливите да дегустират.

# 1 766
Няма ли празници за вас бре...хукнали към лидъла Joy

# 1 767
Аз се бях врекла 😀.
Имаше и 5има други ентусиасти, та се 'спокоих, че не съм сама в лудостта си.
Само още веднъж в живота си съм го правила, за шевна машина.
Не че я ползвам, но я притежавам 🤣
Поне е у комшийката  от доста време, да и се радва тя

# 1 768
Скромно се отчетох днес, но имаше мокри кърпи и бланширани картофи.

# 1 769
  • Sofia
На степени ли е масажорът за крака?
Има ли датчик за време?
Масажира ли и отдолу стъпалата?

Общи условия

Активация на акаунт