Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Бургас
Я, моля, бързо да споделите тез рецепти за отвари с алое, че мен следковидно ужасителен косопад ме е треснал! А тъй като тази сутрин и саксията с разраснало се алое е паднала от хладилника на земята, го окастрих и стоят сега листата в една торбичка, та таман да ги оползотворя Simple Smile

Чака ме сега и ужасително пазаруване в Лидл, че не успях тия дни и баш в неделя следобед като си представя какво ще е в магазина
и ми се плаче...

# 1 741
Моля и аз за отварата от алое!
Утре се надявам да намеря и аз от мокрите кърпи. Може и шампоан да забърша, то се е видяло.

# 1 742
  • София
Аз косопад оправям с Ревалид ампули. Този шампоан ми омазнява косата, която и без друго е рядка и бързо се омазнява. Като цяло точно тези, които са чисти от към състав съм забелязвала, че все едно съм се къпала без шампоан, а само с вода 😞 Нама да споменавам бройката на изхвърлени шампоани.
Единствения, който мога да ползвам от Лидл е този. И то когато нямам друг вариант…

# 1 743
Заредих си и другото приложение със списъка за пазаруване. Аз си мислех, че това е старото и че е заменено с ЛидълПлюс, много тъпо две приложения Rolling Eyes

За шампоаните на Сиен ми направи впечатление, че са щадящи към скалпа.

Това е вярно Hands Plus1 Ама мен и косата ме интересува Smile

# 1 744
Брадичке , май и на мама е от ковида. Тя отрицателни тестове показа но повече от месец беше на кислород и пред интубиране. Не я водят от ковид, двустранна пневмония уж. Но това много я тормози, възрастна е , ама сега не иска да излиза, че я било срам уж, то и още се раздвижва. В друга тема също потребителка сподели преди доста време за такъв проблем след ковид, като писах. За алое знам, че помагало за онкологични заболявания споделяли хора, явно и за това сега чета върши работа.  То спря косопада, но косата е мека има и бели петна, бе не е добре. Ампули купих някакви с плацента от дрогерия, също и едно с пръскало хининова вода и то май най-помага казва, пък е и доста евтино. Сега да излезна малко отпуска ще видя да и правя маски, но алое нямам в момента. Та виж и хининова вода от Или дрогерия го взех,  някъде 3лв беше, голямо шише и с пръскало. За Ревалид тя гледала реклама и отивам да взема, ама 100лв някъде беше помня  и ...

# 1 745
  • Мадрид / София
Аз косопад оправям с Ревалид ампули. Този шампоан ми омазнява косата, която и без друго е рядка и бързо се омазнява. Като цяло точно тези, които са чисти от към състав съм забелязвала, че все едно съм се къпала без шампоан, а само с вода 😞 Нама да споменавам бройката на изхвърлени шампоани.
Единствения, който мога да ползвам от Лидл е този. И то когато нямам друг вариант…

С този съм в момента, но не дава волумен (бухване) на косата, а за този ефект слагам друго пръскало (блясък и обем). Ама предпочитам шампоана да е такъв. Има едни на Ив Рошe, които също са натурални , до колкото е възможно, но след време престават да действат. Май номера е в смяната на шампоаните от време на време.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 18:21 от Angela61

# 1 746
Ще се отклоня от темата, но за косопада не мога да не се изкажа.
1. Важно е да се прецени причината. Има разлика от механичен, хормонален,  сезонен, или друг вид.
2. Веднъж намерен източника на проблема, се преценява дали ще се действа на няколко фронта, или само външно.

За проблемите, които цитирате, няма  как лидълски шампоан да помогне.
Специално косопада след ковид не се лекува лесно. Просто трябва да се изчака организма да се съвземе и съответно възстанови напълно.
Всички ампулки, елексири, тривитаминоли са пари на вятъра.

# 1 747
  • При елфите ...
Продават ли в Лидл бадемово брашно, ако да... в редовния им асортимент ли е или го предлагат само в някоя тематична седмица?!?

# 1 748
Соул, сега трябва да споделиш рецептата за алоето, и щадящият шампоан 👌
На близка за косопада, кожната лекарка и изписа Перфектил.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 18:36 от Lemy

# 1 749
За косопад - себорал, чудо е. Има и други добри варианти, но са по-трудоемко и/или миризливи.
Пъпешите са страхотни!

# 1 750
Продават ли в Лидл бадемово брашно, ако да... в редовния им асортимент ли е или го предлагат само в някоя тематична седмица?!?

Абе..ту го има, ту го няма.
Най-добре виж в твоя филиал до сметанките и брашната.

# 1 751
  • София
Точно началото на месеца го водих този разговор с фризьорката ми, че наблюдава косопад при клиентите си, които са прекарали ковид. Особено при мъжете. Не знам Лъки, на мен ампулите ми помохнаха и след бременност и преди това съм купувала, и от стрес..  сигурно е така че трябва да се намери проблема, но аз за себе си не мисля че няма значение. Иначe 100 лв може да е кутията, аз си взимам на бройка, в началото ползвам през ден, после намалям.
Другия вариант е добрия стар тривитаминол ама там се иска да имаш свободно време. Майка ти може да пробва. Аз слагах зехтин, мед, ром, кисело мляко 😃 абе каквото имах в хладилника и имаше ефект. Сори за ОФФ топика.. Днес ходих за цеденото мляко с боровинки и с малкия му видяхме сметката, хареса ни.

# 1 752
  • Бургас
Скрит текст:
Определено е заради ковида при мен и започна изведнъж и ударно. Заредила съм се с хапове различни за 3 месеца напред, че да сменям, обмислях някакви ампули, препоръчаха ми и на Ривана едно масло за косопад, от което имало доста доволни точно за следковиден косопад. Не знам точно кое го провокира и не съм търсила и чела инфо, но знам че доста хора се оплакват от това. А аз както мразя маски, балсами, мазила и пр. за перушинестата ми коса, направо ми се плаче сега. Ама ще взимам и ще пробвам кое как ми действа - и ампули ще опитам, и хининова вода, и с алоето може да плескам, все нещо да хареса нещастния ми скалп и да спре да пълни къщата с шепи косми. И да се боядисам ме е страх сега, да не товаря с химии и ходя хем оредяла, хем полу-бяла, мъкааааа Sad

Извинявам се и аз за офтопика!

Иначе в Лидл беше лудница, както предполагах, но успях да взема половината неща от списъка, така че го пиша пазаруването почти успешно Wink

# 1 753
Някой успя ли да вземем вече от мокрите кърпи XXL да каже хартиени ли са или от стария вариант.

# 1 754
  • Бургас
При нас тъкмо ги редяха, ама не взех, че количката преливаше. На външен вид бяха досущ както досега, така че се надявам да са си още от хубавите, пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт