Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 639
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 725
Аааа, последния път като хвалехте шампоани по Великден си взех един прехвален, в прозрачна опаковка и много ароматен, да го изядеш, обаче ми направи косата на слама и сега много се колебая дали да ви послушам с този 🤔 Онзи предишния го ползвам само за ваната, че така хубаво мирише, не е за изхвърляне, ама за глава не ставаше. Моля продължавайте да пишете отзиви Smile

# 1 726
Ефибуш, снимай го и ти за каталога с отзиви. Smiley

# 1 727
Извинете, трябва ли да се активира нещо, за да се появи този Списък за пазаруване? Прерових цялото приложение и не успявам да го открия при мен.

Пък вафлените фунийки, които набелязах за следващата седмица, свършиха преждевременно.

# 1 728
  • София
Списък си правите вие, натискате сърцето до продукта и той отива в списъка

# 1 729
Списъкът е опция на общото приложение Лидл, в Лидл Плюс го няма. Кое ползваш ти, само Плюс ли?
П.П. Ето линк от сайта на Лидл за това приложение със списъка: https://www.lidl.bg/polezno-info/mobilno-prilozhenie.

# 1 730
Да, ползвам Лидл Плюс. Благодаря за пояснението, вече се чувствах много тъпо, че не се справям Simple Smile

# 1 731
Много се надявам да пуснат опцията "списък" и в Плюс-а, но като гледам, че още не се справят с бъговете ~8 месеца по-късно... го очаквам къмто 2025 година да дойде... евентуално. Smiley

# 1 732
  • In transit
Отидох днес за мокри кърпи ХХЛ. Обиколих целия магазин, пак всичко беше с краката нагоре. Някакви щандове редяха с летен алкохол, нищо ХХЛ не видях там където досега стояха промоционалните неща. Нямам идея къде ги слагат вече...само едни бебешки кърпи ХХЛ намерих.
Да вземат да сложат някакви указателни табели, изнервям се така. Не стига, че все по-големи им стават магазините, ама и като муха без глава да ходя напред назад.... Sad
За утеха си взех горгонзола, две торби авокадо и една с краставици. Grinning

# 1 733
  • Мадрид / София
Не вярвам да го сложат списъка за пазаруване в Лидл +. Тукашния вариант също е без него. Само в Лидл приложението го има.

# 1 734
Ми то така е тези буйнокоси какво и да сложат все ще го докарат.
Аз искам шампоан за нова коса да ми расте. Нещо много ми оредя, а на майка ми след боледуване тежко и опада съвсем. Купих конски шампоан от ветеринарната аптека, ама не върши работа.

# 1 735
Ми то така е тези буйнокоси какво и да сложат все ще го докарат.
Аз искам шампоан за нова коса да ми расте. Нещо много ми оредя, а на майка ми след боледуване тежко и опада съвсем. Купих конски шампоан от ветеринарната аптека, ама не върши работа.
Конският помага да ти расте по- бързо и по- здрава коса, не действа на фоликулите. Пробвай с ампули против косопад от аптека или дрогерия. Аз късам от алоето в къщи  листенца и втривам в скалпа, но не мога да кажа има ли ефект все още.

# 1 736
  • София
Mikkey, мокрите кърпи ХХЛ не са ли от утре?

# 1 737
  • In transit
JoyJoy Ами знам ли? Четох, че ги коментирахте тук, някой бил взел и не били от биоразградимите. Това съм запомнила.

# 1 738
  • Sofia
От утре са, тази седмица са детските.
Та не си изпуснала, Мики. Simple Smile

Ние утре ще откриваме пикник сезона, та ще ходим за продукти за грила, пък сега ще забъркам бриош хлебчетата.

# 1 739
При баба ми единственото, което помогна срещу косопад, е отвара от алое. Алоето от саксията.

Каменната масичка е с плот от чист камък, не видях да е слагано друго покритие.

За шампоаните на Сиен ми направи впечатление, че са щадящи към скалпа. Не знам дали всички - тези, които пробвах. Никакъв друг ефект да нямат, този ми е напълно достатъчен, за да им обърна внимание.

Общи условия

Активация на акаунт