Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 545
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 710
Минавам с възхвала за Шампоана! Heart Eyes Ода ще му напиша скоро, че заслужава. Nature Star Ще сложа снимка в скрит текст.

Купих го преди няколко месеца, но едва тази вечер го използвах. Косата ми стана лека, мека, гладка, въздушна, пружинираща, падаща на талази, абе като от реклама е. Joy Не мога да се нарадвам, опипвам я цяла вечер. Правя тегели в коридора за по едно нещо насам-натам между стаите, за да мина пред огледалото и да я огледам. Laughing Щраках си селфита досущ като една видна кифла. Joy
Мисля, че за неопределено време приключих с другите шампоани.
Евала, Лидл. Аферим, Сиен. Машала, гиди инфлуенсърки! Joy
Благодаря ви за чудесната препоръка! Hug
Скрит текст:
Същият ползвам от години и го хваля . Но доста хора даже с насмешка ме гледат.
Нарочно постоянно сменям и все нещо не ми харесва.
И пак с него . Но сега са с някакви нови опаковки тук.
И двете с дъщеря ми сме с дълги коси и ползваме само този шампоан от години. Много е добър.

# 1 711
  • Бг-мама
Само на мен ли този шампоан ми наелектризира косата зверски. Ама наистина много , налага се да и слагам нещо от горе за да не съм като ударена от ток.

# 1 712
Аз съм ползвала балсама от показаната серия. Не ми хареса изобщо. Косата ми стана една твърда и избухнала.

# 1 713
Момичета и Бонго, имам поръчка за кутия ментови сладоледи на клечка. Стрували около 5 и нещо. Може ли снимка? Аз сладоледи не купувам от там и хал хабер си нямам какво точно трябва да взема.

# 1 714
Не ги следя и не мога да помогна със снимка.
Само да кажа че ако ги няма там при сладоледите, да провериш и в промо фризера в другия край който е, на земята който е...до киселите млека РС..в този ъгъл.
Ако са на промо..воже да са там.

Последният път се лутах и аха да се оплача че го няма, и служител ме насочи към този фризер и да, там бяха.

# 1 715
  • Sofia
Е, то просто няма как да се харесва на всички един шампоан - въпросният не е с еднакъв ефект дори при мен и щерката, дето сме с един косъм - тънки, гъсти и дълги коси, но при нея са едни хормони, при мен други и ето ви разликата. Но пък и Сиен са удачни за проба с тия цени.
Аз съм от почитателите на кератиновия и макадамовия в тубичките.
Иначе и един Здраве с черен въглен ми е добре на мен.
Въртя поне 2-3 шампоана, не повтарям един и същ.

# 1 716
Шампоанаи балсама са  си супер-  точно за блясък и обем на тънки коси. Дъщеря ми е с тънка права коса и е много доволна, моята е тънка и къдрава и съм го пробвала в екстремни ситуации- не ми е ок защото ми трябва хидратация, подхранване , че по природа е суха всяка къдрава коса, а моята е и боядисвана. Та най- добре да се прецизира кой вид грижа според типа коса, а понякога преоритетно се гледа и типа скалп.

# 1 717
Като говорим за продуктите на Сиен, за мен беше много приятна изненада душ гелът с авокадо.
Взех го, докато купя от моите си, обаче забравих, а мм е с много суха кожа и все се оплаква от продуктите. И така, гледам след време аз вече опаковката в коша, неговият си стои.
Каза, че му бил перфектен.
Аз нямам проблеми със суха кожа, но пак ще взема. А тъкмо и хваления шампоан. Засега съм ползвала само кератиновия от тубичката.

# 1 718
  • Мадрид / София
Последно време ползвам шампоани от тубичките, обаче не са ми wow та сега с удоволствие ще пробвам и този. Въпросът е - кога ще се замъкна до Лидл, че не ми е удобен и трябва специално да се наканя да ида.

# 1 719
Много много правилно са отбелязали няколко дами в последните постове, че има значение какъв тип е косата! Гледайте описанията по опаковките, в общия случай си отговарят изглежда от споделеното до момента от всички. И все пак без проба-грешка няма как да разберем. Аз го купих точно с идеята, че цената позволява експерименти и няма да се ядосвам, ако не се получи с него. Останах изключително приятно изненадана. Blush

# 1 720
  • Пловдив
Малко неща от Сиен съм ползвала, но пък винаги са ме изненадвали приятно. Преди 2-3 години си взех от любопитство един крем за лице със слънцезащитен фактор и много ми хареса. Миналата зима пък кремът с 1% злато ме впечатли, също случайно взет. В момента съм доволна от крема за ръце SOS, за изсушени от многократно миене ръце това кремче е супер. Заедно с него взех и други видове кремове за ръце, но до тях не съм стигнала. От поста на Контемпладора се подсетих, че имам на склад ☺ балсам за коса от същата тази серия и е време да го почвам.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:25 от marzeliva

# 1 721
  • Sofia
Аз вчера ходих за масло за мама, днес братото ми поръча (че хванаха горите с ММ)... има си го при нас и това е. Милбона 500г де.
Взех и от новата опаковка ов. ядки (цели), ще ги видим как са. И ягоди, и био боровинки взех.

# 1 722
  • София
От този шампоан и моята коса става хубава, но се омазнява идея по-бързо, отколкото с друг. Може да му дам още един шанс, все пак. Благодаря, че ме подсетихте за него.

# 1 723
Аз да кажа и че успях да се среша без китайски мъчения тази сутрин, което за моето руно на другата сутрин след баня е Мисията-Възможна-Само-С-Мъка-И-Скубане. Първо я видях в огледалото прелестно-разКоШНицева и нямах надежди, но като тръгна гребенът, вървеше като Дафовска на онази Олимпиада. Гладко и безгрешно. Smiley

# 1 724
  • Варна
Брей, ще го пробвам този шампоан, моята коса е много тънка. Сега ползвам един ДМ-ски за къдрава коса, но е добре да се сменя от време на време.
Върнах пяната за коса без проблем. Купих си на Вела три пъти по-скъпа - Ами косата става яко на клечки, не ми хареса. Лидлската е толкова хубава, как може така да прецакат опаковката, страшно ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт