Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 695
Днес едни деца се биха с тях в магазина

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 21:30 от PeacockLove

# 1 696
Аз имам спечелени такива малки възглавнички без цип и ги пера в пералнята.

# 1 697
  • София
В Ст. град днес сменили местата на  всичко от хладилните витрини. Предполагам, че и на други места я има смяната. Народа се бута, връща, колички катастрофират..
Бутилкоподобното мляко беше намалено на 0.85 лв, срока му е до 10.06.

# 1 698
  • Буркина Фасо

Взех си една щипка за барбекю заради плочата за пица . Сега пък трябва нож за чистене на стъклокерамика да купя . Та с тази плоча големи разходи . И сега се чудя къдя да я държа също .
нали ти казах - пицата в/у хартия за печене, след това в/у дървената лопатка и накрая в/у плочата (заедно с хартията за печене). нищо няма да стържеш.
а щом ти е залепнала и се налага стъргане, вероятно тестото ти е по-влажно от необходимото.

Днес едно деца се биха с тях в магазина

rotfImbo

# 1 699
  • Sofia
Някой купил ли си е вибриращата платформа,която беше пусната преди 1-2месеца?

# 1 700

Взех си една щипка за барбекю заради плочата за пица . Сега пък трябва нож за чистене на стъклокерамика да купя . Та с тази плоча големи разходи . И сега се чудя къдя да я държа също .
нали ти казах - пицата в/у хартия за печене, след това в/у дървената лопатка и накрая в/у плочата (заедно с хартията за печене). нищо няма да стържеш.
а щом ти е залепнала и се налага стъргане, вероятно тестото ти е по-влажно от необходимото.

Днес едно деца се биха с тях в магазина

rotfImbo
Като си намеря лопатка де - аз нямам още .
То после и място требе да ѝ търся .
Но ни се ли губи ефекта като е върху хартия за печене - инак ми е най -лесно . Даже и без лопатка ще я пренеса с хартията .
 На мен чуденката ми беше защо въпросната жена  натовари толкоз много бройки от тях?
Щампите са повече от грозни - за моите очи.
.
Бутилкоподобното мляко беше намалено на 0.85 лв, срока му е до 10.06.
Тук ни бутилко - ни кутийко - само два празни кашона.

# 1 701
  • София
Брей, Лидл Созопол одеве около 19 ч беше страшно, меса почти никакви в хладилниците, особено грил асортимента, но и като цяло, много празен ми се видя магазина. И много хора си имаше.

# 1 702
И при нас беше така. Бомба беше паднала. Празни кошове, разместване, мерене, кашони, металните колички. Всички пътеки запушени. Половината xxl неща липсваха в хладната витрина.

# 1 703
За утре ми трябва магданоз и дано успея да ида рано.
Че днес реших да избегна поредното ходене и обиколих квартални магазини - нямаше и стръкче магданоз . Че и гъби също.

# 1 704
Минавам с възхвала за Шампоана! Heart Eyes Ода ще му напиша скоро, че заслужава. Nature Star Ще сложа снимка в скрит текст.

Купих го преди няколко месеца, но едва тази вечер го използвах. Косата ми стана лека, мека, гладка, въздушна, пружинираща, падаща на талази, абе като от реклама е. Joy Не мога да се нарадвам, опипвам я цяла вечер. Правя тегели в коридора за по едно нещо насам-натам между стаите, за да мина пред огледалото и да я огледам. Laughing Щраках си селфита досущ като една видна кифла. Joy
Мисля, че за неопределено време приключих с другите шампоани.
Евала, Лидл. Аферим, Сиен. Машала, гиди инфлуенсърки! Joy
Благодаря ви за чудесната препоръка! Hug
Скрит текст:

# 1 705
Минавам с възхвала за Шампоана! Heart Eyes Ода ще му напиша скоро, че заслужава. Nature Star Ще сложа снимка в скрит текст.

Купих го преди няколко месеца, но едва тази вечер го използвах. Косата ми стана лека, мека, гладка, въздушна, пружинираща, падаща на талази, абе като от реклама е. Joy Не мога да се нарадвам, опипвам я цяла вечер. Правя тегели в коридора за по едно нещо насам-натам между стаите, за да мина пред огледалото и да я огледам. Laughing Щраках си селфита досущ като една видна кифла. Joy
Мисля, че за неопределено време приключих с другите шампоани.
Евала, Лидл. Аферим, Сиен. Машала, гиди инфлуенсърки! Joy
Благодаря ви за чудесната препоръка! Hug
Скрит текст:
Същият ползвам от години и го хваля . Но доста хора даже с насмешка ме гледат.
Нарочно постоянно сменям и все нещо не ми харесва.
И пак с него . Но сега са с някакви нови опаковки тук.

# 1 706
  • Варна
А останалата грижа,с която продължавате-балсам/маска,някакъв финиш за дължините ?
Инфлуенснахте ме 😄

# 1 707
А останалата грижа,с която продължавате-балсам/маска,някакъв финиш за дължините ?
Инфлуенснахте ме 😄
Има и балсам . Цените са смешни.
Преди години го купих на шега .
А инак първо бях пробвала друг от серията и не ми хареса и хич не вярвах , че това може да са читави шампоани.
Но  се надявам да не сменят състава или пък да зачезне от асортимент.
И опаковките са доволно големи .
Хваленият там с кератин на мен не ми хареса. Възможно да е с нов съсстав - щото аз не съм купувала отдавна.

# 1 708
Инфлуенснахте ме 😄
Все още не съм използвала друго от Лидл. Сложих съвсем обикновен български балсам по краищата, но него го ползвам от 100 години, а разликата в косата е осезаема. От шампоана е. Smiley Саня вече е написала, а из темите препоръчаха и балсамите. Виж с търсачката какво ще откриеш в последните няколко теми. Може би кератиновият балсам не е бил подходящ за нейния тип коса. По описание този шампоан е подходящ уж за моята (имам фин косъм, но пък много гъста коса). Така че малко проба-грешка в началото вероятно ще бъде... но пък цените го позволяват. Simple Smile
П.П. Бръкнах си в електронните касови бележки, за да видя на каква цена всъщност съм го купила. 1,99 лв./300 мл. Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 06:14 от Contempladora

# 1 709
Хубав е шампоанът за обем наистина, втора опаковка му привършвам и пак такъв ще си взема след това. По Великден бях на гости и не си носех моя шампоан, та там пробвах и този за боядисана коса. И той ми хареса. Сигурно ще им пробвам и балсамите от серията по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт