Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 680
  • На края на вселената!

Привет може ли снимка на станцията. Мери ли точно ?
Аз й се чудя много.
Пицата е изкушаваща и ако има ще купя и аз утре, макар да правя страхотни пици и аз 🤪
Станцията е от брошурата

Не мога да снимам моята, защото остана в офиса.  А аз ще съм там във вторник.
При настройките новата я сложих до старата вкъщи. Имаха отклонение от 0,3 до 1,2 градуса. Външните и вътрешните датчици бяха един до друг. Кое е вярно не знам. Старата е тази

# 1 681
  • София
Въглища за барбекю има ли към момента в Лидъл?

# 1 682
Мисля че има ..или до Барбекю нещата от миналата седмица или преди касите някъде около кибрит,свещички ....

# 1 683
  • София

Прясното на Ведраре, с голямата глава,някой питаше дали има, е това е.

# 1 684
Намалено мляко пак няма...

# 1 685
Отзиви за кафеварката, тип кубинка, от 15 лв? Благодаря! Иначе си точих зъбките за двустенните чаши за еспресо (по четири) и още сутринта бяха изчерпани Disappointed Relieved

# 1 686
  • София

Прясното на Ведраре, с голямата глава,някой питаше дали има, е това е.

Купувам това мляко. Харесва ни.

# 1 687
Вчера имаше в Лидл Борово в София. Също и разни джаджи за барбекю гледаха хората, та...ама не бяха много едни големи пакети бяха. Стояха на първата редица срещу хладилниците за месо помня.

# 1 688
Такова прясно мляко Ведраре не съм виждала тук по магазините . То и кисело само в Лидл срещам .
Тук и днес нямаше прясно мляко - но то аз не отидох сутринта - за едно мляко пък сега .
Прясното мляко 3,7% / много странен процент - обикновено е 3,6 / на Родна стряха / Шумен хубаво ли е .
Такава опаковка мляко тук няма - няма и червена като на Морена - в обикновена правоъгълна е .
Аз си купих намаление аспержи - и пак ги маркирали на редовна цена - та се връщах . Вече е редовна практика . Често и не забелязвам - особено ,когато съм накупила куп неща.
Много рядко ходя за корекция . Но вчера и днес заради водицата отидох .
Взех си една щипка за барбекю заради плочата за пица . Сега пък трябва нож за чистене на стъклокерамика да купя . Та с тази плоча големи разходи . И сега се чудя къдя да я държа също .
Някакви намалени испански сирена намалени , скариди и други дивотии . Хладилника ми не може да се затваря .
Това си е жива лудост.
Бях се зарекла да не ходя поне утре / то аз обикновено гледам да е само веднъж - максимум два пъти седмично .../ , но ще ми трябва магданоз . Ако успея да изляза само с магданоз ще е цяло чудо.
В понеделник съм за джаджата за миене на прозорци и някоя ленена дреха.
Тези кичозни възглавнички за какво точно се ползват - в понеделник една жена напълни цяла количка от тях.
Десена ми се струва много кичозен и още се чудя и мая.

# 1 689
Отзиви за кафеварката, тип кубинка, от 15 лв? Благодаря! Иначе си точих зъбките за двустенните чаши за еспресо (по четири) и още сутринта бяха изчерпани Disappointed Relieved

Кафеварка като кафеварка.... взех една черна, че ми хареса дръжката.

# 1 690

Кафеварка като кафеварка.... взех една черна, че ми хареса дръжката.

Ами не знам .
Но кафе от стара кубинка като съм пила - най- малък размер  беше като от машина направо. Старите са от тежък метал.
От моята някаква там италианска - не ми хареса и това е .

# 1 691
Тази е от леките - алуминий. Купувал съм от джъмбо такава (ползваме ги при пътуване само). Добре си ставаше, като за такава кафеварка.

# 1 692
  • София
Тази е от леките - алуминий. Купувал съм от джъмбо такава (ползваме ги при пътуване само). Добре си ставаше, като за такава кафеварка.
Кафето става силно, но няма пяна.

# 1 693
За прясното мляко не греша, при нас е както съм го написала, в правоъгълните кутии е УХТ. Даже и си купих преди малко, имаше много. Явно някъде зареждат от млякото в двата вида кутии, а аз тук почти бях забравила, че съм го пила и от такава кутия.
И млякото на РС е хубаво, на Мегле е, за които скоро четох, че се изнасят от България.
За млякото на Пилос в пластмасова бутилка имам подозрение, че е на Май дей, заради бутилката.
Напоследък ми се случва често да купувам неща, на които срока им на годност изтича след броени дни и са си на редовна цена.

# 1 694

Тези кичозни възглавнички за какво точно се ползват - в понеделник една жена напълни цяла количка от тях.
Десена ми се струва много кичозен и още се чудя и мая.

Възглавничките и аз загледах, дори сложих и махнах от кошницата. Взех тази с голямото листо дето е само.Най-прилична изглеждаше от другите. Водят се водонепромокаеми. Подходящи са за плаж вероятно , аз за лежащо болен ги загледах, за лятото, че много се изпотява горещините в главата и да му е сухо. Но пък нямаха цип за пране на калъфа и я оставих. То никой не ги загледа де, само аз се мотах и чудих дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт