Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Бургас
И аз ходих в 8 за масажни ботушки. Бяха 4 кутии, аз взех едната. Определено върши работа. Има таймер 30 минути. За стъпалата отдолу конкретно не усещам, цялостно се напомпва въздуха, както в маншон на апарат за кръвно. Редува десния и левия крак. Аз усещам натиск най-много на глезените и прасците. На подобни процедури съм сядала преди години в профилакториум с разни минерални води.

# 1 771
На степени ли е масажорът за крака?
Има ли датчик за време?
Масажира ли и отдолу стъпалата?
Не е на степени, но има функзия ръчно да намаляваш и увеличаваш натиска. Доста удобно.
Отдолу масажира , но по- слабо. Ще си го нагласям тепърва.
И да, ту единия, ту другия крак, това ме изненада.
И на левия по- слаб масаж, незнайно защо.
За него увеличавах ръчно.

# 1 772
Саката и всичко надолу ли е от 27.04.

# 1 773
Купих и аз кърпички. И шампоан, че тъкмо свърши моя и се доверявам на вас Wink

# 1 774
  • Майничка
Бях се наточила в 8 и 10 за масажор, но нямаше, уви. Само етикет.🙁

# 1 775
Вредих се за вакуумния масажор, откога го чакам. Ходих към 8 сутринта, имаше само две кутии. Взех си и тениска с азбуката, но са много малки. Върнах s- ка и за по сигурно взех направо L. Малко странно широчки са късите ръкавчета, но аз я облякох без да е прана, че то днес ако не съм с нея, кога.

# 1 776
Аз търся масажор, ще се радвам на информация къде има или ако някой сметне, че ми е излишен

# 1 777
Аз търся масажор, ще се радвам на информация къде има или ако някой сметне, че ми е излишен
Я Русе , дружба има 2 броя . Току що идвам от там

# 1 778
За издаване на фактура каква е процедурата в магазина, ползва ли се приложението или няма как?

# 1 779
А този уред подходящ ли е за хора с разширени вени? Очевидно няма да се вредя за такъв сега, но се чудя дали да не взема един за нашите, когато пуснат след време пак.

# 1 780
  • Somewhere far away
харесах си доста от цветята, даже не знам на кое да се спра, харесах поне три вида.

# 1 781
А този уред подходящ ли е за хора с разширени вени? Очевидно няма да се вредя за такъв сега, но се чудя дали да не взема един за нашите, когато пуснат след време пак.
В инструкциите пише, че е точно за разширени вени, но от тел. Не зная как да снимам и кача в темата.
Хепи, вторият ми е за подарък, ако не се одобри, защото е за родителите ми,  и не си намерила, ще пиша.

# 1 782
В 11 часа в Лидл Слатина на ул.Марко Бочар имаше масажори, не обърнах внимание колко бройки са, но бяха повече от една.
Аз се сдобих с уреда за почистване на прозорци. Имаше доста бройки.

# 1 783
  • София
машината за рязане на хляб може ли да се пренастрои на по-тънко да реже...?

# 1 784
  • София
Само три размера реже - 13,15,17 мм. Не съм сигурна, че ще може по - тънко от това, а и само за един клиент едва ли ще пипнат настройките, дори и да може..

Общи условия

Активация на акаунт