Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sofia
Ами нали не всичко е в брошурата.

# 1 861
  • In transit
Angela61, мисля, че е абсолютно същият шампоан, но при вас е в различна опаковка. Volume & Style пише при нас, при вас Volumen, и двете значат, че е за обем (това стайл е за фаца само, пълнеж Joy). При нас пише For fine and flat hair = за фина и "плоска" (без обем) коса, при вас е Para pelo fino y sin volumen = за фина коса без обем (знам, че ти си го знаеш, за другите мацки в темата пиша превод Hug).
Аз мисля, че производителя в Испания е друг. Тяхната опаковка прилича на Пантен, а нашата не...може да са за обем и двата, но съм убедена, че са различни.

# 1 862
Тцтц, да се оплача. Взех едни праскови на -50%, а на бележката ми ги чукнали цялата цена. 😕 Срам ме е да ги върна, защото с а много меки, не знам дали ще издържат дондуркането пак до там. Ама пък и не ми се дават 4лв за 6 праскови.

Бих отишла само с касовия бон или с бележката в Лидл+. Много добре знаят каква им е цената сега. Не искате да връщате продукта,  да ви върнат разликата. Може и да им пишете на контактната форма със снимка, където се вижда датата и сигурно ще Ви пратят купон в Лидл+. При мен е ставало поне.
Никъде не бих ходила, а директно пиша в контактната форма+ снимка на зеления етикет ите ще видят, че не е начислена отстъпката

# 1 863
Кои точно са хубавите кърпи? И дезинфекцират ли повърхностите или само почистват? За почистване на какво ги ползвате?

# 1 864
Аз мисля, че производителя в Испания е друг. Тяхната опаковка прилича на Пантен, а нашата не...може да са за обем и двата, но съм убедена, че са различни.
Напълно е възможно. Аз писах в преден пост, че е обичайна практика дори за големите козметични марки да пускат в Испания специални серии за там и т.н., та какво остава за Лидл. Smiley Имам предвид, че този в испанския Лидл е аналог на този, който снимах от нашия Лидл. Остава само да се включи съфорумката с информация от етикета. Simple Smile
Редактирам: Намерих го в някакъв испански сайт сниман от двете страни, и на него пише УИН Козметик. Simple Smile https://lolamarket.com/es/es/tienda/lidl/higiene-y-belleza/champ … umen-y-nutricion/

# 1 865
  • Sofia
Кои точно са хубавите кърпи?
Универсалните от тази седмица. Не са дезинфекциращи.  Чистиш каквото ти хрумне - почти всичко.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:12 от Morena

# 1 866
  • In transit
Напълно е възможно. Аз писах в преден пост, че е обичайна практика дори за големите козметични марки да пускат в Испания специални серии за там и т.н., та какво остава за Лидл. Smiley Имам предвид, че този в испанския Лидл е аналог на този, който снимах от нашия Лидл. Остава само да се включи съфорумката с информация от етикета. Simple Smile
Редактирам: Намерих го в някакъв испански сайт сниман от двете страни, и на него пише УИН Козметик. Simple Smile https://lolamarket.com/es/es/tienda/lidl/higiene-y-belleza/champ … umen-y-nutricion/
Този да, в момента в испанския Лилд е идентичен с нашия. Но показания от Анджела е с различна опаковка. Може би е по-стар и производителя е различен. Надявам се да се включи Анджела и да покаже етикета отзад. Simple Smile

# 1 867
Този да, в момента в испанския Лилд е идентичен с нашия. Но показания от Анджела е с различна опаковка. Може би е по-стар и производителя е различен. Надявам се да се включи Анджела и да покаже етикета отзад. Simple Smile
Ох, да, голяма бяла птица съм. Flushed Понеделнишко ми е днес, нищо че е вторник. Smiley Чакаме Анхела. Simple Smile

# 1 868
Ангела...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 869
Или Анджела Smiley

Според мен са еднакви шампоаните, опаковката изглежда смачкана заради бъг в снимките в Бг мама. Не сте ли забелязали от няколко дни ги сплесква или обезформя.

# 1 870
Поиспанскому я написах аз, тя ще си каже. Smiley (Ако не си е казвала преди де. Smiley) Има малка разлика във вида на опаковките, но според мен е просто преопакован. Ако пък случайно им ги произвеждат на местно ниво, не знам дали това би било по-добре или по-лошо в случая. Smiley

# 1 871
  • София
Благодаря на всички
Взех последния масажор в ринг мол
Браво, Хепи, радвам се, че успя... не както с шевната машина. Пробва ли я вече, харесва ли ти?
А, много ли е тежка? (Аз още чакам да я пуснат, затова питам.(Добре, че вкъщи имам една от старите и не съм съвсем капО (Ама това чудо тежи сто килА)))

# 1 872
Някой може ли да сподели мнение за мелничките, които са на оферта? Дали се развиват и след това дали може да се пълни отново и как смила самите подправки по-едро или по-дребно и дали се върти плавно? Simple Smile

# 1 873
Някой взимал ли е диня.Предият път бяха огромни и не посмях да взема.Тази вечер смятам да ходя,ако е останала някоя в Бургаски лидъл.Имаше в Била на същата цена на парче,но ми се видяха презрели и не взех.

# 1 874
Някой има ли представа защо крем брюлето е с множество черни точици осеян по дъното и отгоре, при отваряне?? Много години вече го ядем и досега не съм виждала такова нещо.... В самия крем няма иначе.... чудех се дали това не е екстрахираната ванилия, която е новата рецепта на крема.... Ако някой вече е питал, ще се радвам да узная:)

Редакция: отговор получен, благодаря Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Успя да ме вдигнеш адреналина, честно! Че и като видях, че някой е понечил да ти отговаря, директно щях да се отпиша от темата. По подобен начин се дъвче и се лее по 10 страници един друг въпрос, ама ако го спомена, пак ще се развихри.

Общи условия

Активация на акаунт