Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 426
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 890
Не ми замества на мен конеца.

7 лв слънцезащитното кремче ли..много скъпо. То за лице ли е..недовидях.

# 1 891
  • Somewhere far away
7 лв слънцезащитното кремче ли..много скъпо. То за лице ли е..недовидях.
Метнах му бърз поглед, за тяло мисля че е.

# 1 892
  • Sofia
За лице и деколте пише, че е  факторът.

# 1 893
И на мен ми се видя малко..като за чело Joy

# 1 894
Е, те са си скъпи 50-ти фактор. Ако беше Гарние, щеше да е 15-тина лева, ако е Авен или нещо подобно - двойно.
Скрит текст:
Аз ползвам висок фактор и в резултат на това не почернявам почти никак, но така ми харесва Simple Smile

# 1 895
Знаем знаем. Само 50 ползвам и аз.
Скъпо е за лидлска марка.

# 1 896
    Взех диня с малко семки, харесва ни

# 1 897
Ползващите зъбен душ - замества ли ви конеца за зъби? Аз не мога да намеря причина да я ползвам тая щуротия душа...

Отново правя запитване за новия сорт пъпеш, ако някой го е опитал.

Не, не го замества при мен, защото аз съм по- доволна от душа. 3-4 пъти седмично го ползвам, като добавям и малко вода за уста. След конец ми остава храна между зъбите и я махам  с душа.

# 1 898
Е, това не знам как се постига - душът да премахва храна, която конецът не може. Вероятно зависи от зъбите, но при мен няма начин да се получи.

# 1 899
Някой с мнение за прахосмукачката?

# 1 900
Ей,всички дини изчезнали от магазина-Бургас,Трапезица,но намерих диня на 1.69лв .Гърцка е.,всички бяха огримни,ни и 4-5 останали в големия кош.Ще видим утре дали не се прекарах яко.

# 1 901
Купих си каничка за разпенване на млякото, но изгубих книжката с инструкции. В сайта как ли не я търся, по номер, по име нищо не излиза, все едно го няма този артикул. Може ли някой да съдейства ако знае как става IAN номера е 353475_2007

# 1 902
  • Бургас
И аз днес взех от промо дините, ама стикерът ѝ паднал, на касата не се сетих да кажа от кои е и се оказа, че ми е маркирана нормална диня. Кьорав карти не играе, са казали хората, та за 1,50 разлика няма да се занимавам с обяснения. Дано поне е хубава, че така и не стигнах днес до нея.

Макарони исках да взема, ама греда - и помен нямаше от тях, та си взех за подслаждане едни уж домашни сладки на РС. На вид са като руенчетата от едно време, ама дали и на вкус ще са така, тепърва ще дегустирам.

Исках да опитам от бутерките с ананас и кокос, но бяха свършили изпечените, та ми дадоха замразени да не ми скършат хатъра. Не са лоши, ама не са ми уау, а дечко хич не ги одобри, така че няма да тъжим за тях, като им мине промо-седмицата Wink

# 1 903
Тези сладки ги взех от предишното зареждане, с локум и никак не бяха лоши. Сега се загледах в курабийките с ябълки, че ме мързи да направя, нещо много готвене ми идва в последно време, тях някой опита ли ги? Френските макарони са намалени в К и са добри.

# 1 904
Някой питаше за прахосмукачката. Взех я днес, но не знам кога ще я използвам. Ще дам мнение, когато стигна до нея. И аз питах с надежда да се намери собственик от предишно пускане, ама нямаше такива. Smiley

Най-после успях да намеря противопърхотен шампоан с мирис на ябълка след месеци липса из нашите филиали. Astonished Обаче изчезна синият РолОн яко дим, държат само зелен упорито от няколко седмици. Sad

Не намерих големия пакет мокри кърпи от тази седмица. Едва вторник е... трябва май да опъвам палатка и в неделя срещу понеделник и сряда срещу четвъртък да спя пред магазина. Thinking

Благодарско на Анхелита-та! Simple Smile Разглеждах в испанския онлайн Лидл асортимента козметика. И срещу тях да тичаме, няма да ги стигнем... Айде да кажем те са голяма държава и т.н. и т.н., но днес четох мнението за сръбския Лидл. Потъват ми гемиите така, като се сблъсквам с всекидневни напомняния, че всички ни броят за последна дупка на кавала. А и шоколад даже не си купих поне малко да се утеша. Smiley

Едни тъмносини вискозни панталони си купих към края на април. Студено ми беше досега да ги нося, но днес цял ден съм с тях и се чудя защо не съм си купила поне още едни! Много са удобни и за вертикално НЕнадарените като мен са идеални дори на дължина.

Мелничките с подправки не разбрах кога се появиха... В брошурата ги няма. В сайта няма секция Лидл Плюс оферти за седмицата. Разногледи станахме да следим на 5 места. От тях обожавам смесения пипер и съм купувала доста пъти. Но в началото мелничките бяха в пъти по-добри и мелеха ситничко. Преди няколко години ги смениха и ги направиха със сегашния "дървен" вид.

Общи условия

Активация на акаунт