Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 905
При мен зъбния душ изважда заседнала храна, която конеца не успява. Всъщност конеца не ми върши работа изобщо, имам венечен джоб и там конеца не може да стигне, а водата може.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 02:39 от steli4ka s

# 1 906
  • На изток от Ада
Купих си каничка за разпенване на млякото, но изгубих книжката с инструкции. В сайта как ли не я търся, по номер, по име нищо не излиза, все едно го няма този артикул. Може ли някой да съдейства ако знае как става IAN номера е 353475_2007
Имам я, днес ще й видя IAN номера.

# 1 907
  • Асеновград
Някой с мнение за прахосмукачката?
Аз я имам купувана от Гърция. За цената в България не си струва.Има три филтъра които трябва да се чистят за да дърпа добре. Един отгоре на контейнера, един в колелото/ който много трудно се отваря при мен/ и самия контейнер. При тази виждам че липсва турбо четката в комплекта. Моята изкара точно 2 години и се развали, съответно тук отказаха гаранцията, а в Гърция нямаше как да я нося заради Ковида.  Това ми е уред от Лидл, от който изобщо не съм доволна по отношения гаранционно обслужване. Някъде в старите теми ако ви се рови можете да прочетете сагата с отдела им за международна гаранция.

# 1 908
  • Sofia
... Мелничките с подправки не разбрах кога се появиха... В брошурата ги няма. В сайта няма секция Лидл Плюс оферти за седмицата. Разногледи станахме да следим на 5 места. ...
Точно! Аз с търсачката я видях, за да знам за какво говоря. Wink

# 1 909
Купих си каничка за разпенване на млякото, но изгубих книжката с инструкции. В сайта как ли не я търся, по номер, по име нищо не излиза, все едно го няма този артикул. Може ли някой да съдейства ако знае как става IAN номера е 353475_2007
Имам я, днес ще й видя IAN номера.

Имам и номера, въпроса ми е защо я няма в системата с упътванията в сайта да си го изтегля и как да я намеря.

# 1 910

Това намирам

https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-53AA3BF2-E9B24FFF/lsp/h … D1%8F%D0%BA%D0%BE

Понеже форумът е още неоправин..цитатът не се получава...търсих с КАНА и излиза само тази на 4 страница от общо 7 стр.
Спорид мен ваправо им пиши да ти пратят упътването.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 07:10 от teta75

# 1 911
  • Мадрид / София
От това, което чета тук оставам с впечатление, че имате доста продукти, които тук ги няма. Така че не мисля, че Лидл Бг е по-назад. Просто са различни продуктите, които се предлагат.

# 1 912
  • Пловдив
Видяхте ли новата витрина с бургери? От типа макдоналдс опаковани и подредени...няколко вида бяха.

# 1 913
Тази витрина я видях преди няколко месеца за първи път в Лидл на Опълченска, срещу Цирка. Интересът явно е голям, защото няколкото пъти, в които ходих там, все беше празна.  Мисля си обаче, че само големите магазини ще ги огрее. Ние на Алабин и Раковски не се и надяваме Joy

# 1 914
И в Борово я имаше преди доста време.

# 1 915
Не съм я виждала.

# 1 916
  • Пловдив
При нас е залепена до малката витринка с намалените или промоционални стоки от пекарната...напр.козунаците. Облепена е в зелени стикери..пишеше нещо май Eat and go! ...не успях да снимам Simple Smile

# 1 917
Шевната машина не е тежка изобщо. Шие много добре. Друг е въпросът, че аз лично още не умея. За първи път в живота си шия с шевна машина и още се уча Simple Smile
Но съм много доволна

# 1 918
Опитвали ли сте френските макарони от френската седмица от понеделник ги търся и не ги намирам. Толкова ли са им хубави, че така бързо да ги изкупят?

# 1 919
Тези бургери ги видях за първи път преди време в Пазарджик. При нас още ги нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт