Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 280
  • В градината...
Взех на мъжа ми от сандалите, не са лоши, според мен. Той все със затворени обувки ходи лятото, та реших да го обзаведа и той да усети какво е със сандали.
Оняден от преоценените взех луканка. Развалена, ужасно мирише. Никога до сега не ми се е случвало, а редовно купувам от този щанд /срокът й беше до 7 юни/.

# 2 281
  • София
Тези слънцезащитни кремове в зелени опаковки навсякъде ли ги има? Днес минах покрай нашия Лидл, само оранжеви имаше. През седмицата пак беше така. На друго място ли стоят или просто при нас ги няма?

Ако си от София, в Лидъл Люлин 5 ги има. Доста бройки имаше днес.

# 2 282
В тази тема все шоколади, шоколади... Днес като ходих да връщам късите панталонки си взех някакъв шоколад с малки бонбонки вътре, от едно време, онези цветните с шоколад. Май сe казваха bonibon. Половината го "оправих". 😭🙂

# 2 283
  • Бг-мама
Някой питаше за голямата пита кашкавал дали е на Йотови . Да ! Взех поредната , много го харесваме , а цената е повече от чудесна .

# 2 284
  • In transit
Цветоулавящите кърпи кога бяха намалени?

# 2 285
Някой питаше за голямата пита кашкавал дали е на Йотови . Да ! Взех поредната , много го харесваме , а цената е повече от чудесна .

Да, аз питах. Взех вчера и аз, не е лош за тази цена.
Както и да се приготви филето, на мен не ми допада. Естествено е въпрос на вкус. Аз обичам мазно, вкл. сланинка Joy

# 2 286
  • София
Бугенвелия някъде бяха ли заредили?
Днес бях в два Лидл-а - нямаше.

От едната среч карта имам мюсли блокче за 0.01лв. За съжаление мога да купя само 1 бр. А ние сме 4 души. Simple Smile

# 2 287

Да, аз питах. Взех вчера и аз, не е лош за тази цена.
Както и да се приготви филето, на мен не ми допада. Естествено е въпрос на вкус. Аз обичам мазно, вкл. сланинка Joy
Затова на филето му слагам не само сметана, ами и бекон при него в тигана Grinning От Лидл сметаната, естествено - ползвам тази по-маслената дето става и за разбиване. Плюс там каквото още съм решила, гъбки или пък друго, чесънче и прочие.

От тези спортните сандали си бях взела миналата година, сега като че ли са по-различни модели. Миналогодишните са ми много удобни и леки, само стелките им смених че тяхните бяха от някаква супер гадна и вмирисваща материя. Иначе са ми идеални както ходя пеша защото ги усещам все едно съм с маратонки, а са сравнително отворени за топлото време. Тия дни им се бях заканила да ги поднося пак, но то каквото е времето, май да вземат гумени ботуши да изкарат в брошурата...

# 2 288
  • София
От 24 до 30.05,в офертите са, цъкни там ,ще ги видиш.

# 2 289
  • Майничка
Май тази седмица, аз взех в четвъртък 3 кутии.

# 2 290
Цветоулавящите са намалени тази седмица  - оферта с Лидл+ са.

# 2 291
А къде стоят? При перилните препарати или при седмичните промоции? Вече няколко пъти търся в нашия магазин и все няма, ама и табела не открих, та освен да съм ги подминала.

# 2 292
Някой в Пловдив да е виждал останали комарници за врата с магнит?

# 2 293
А къде стоят? При перилните препарати или при седмичните промоции? Вече няколко пъти търся в нашия магазин и все няма, ама и табела не открих, та освен да съм ги подминала.

Виж и на двете места.
По-вероятно са са при промозиите...до зехтина в тенекия 2л..там някъде.

# 2 294
Във филиала, в който пазарувам, цветоулавящи те са при перилните препарати - над капсулите за пране.

Общи условия

Активация на акаунт