Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 426
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 310
Открих кърпичките, над праховете за пране бяха. Явно са били изчерпани, когато търсих предишните пъти съм убедена, че проверих там, но ги нямаше.
Нашият филиал беше опустошен и буквално полупразен, не са зареждали, тъй като ще го ремонтират. Дадоха ми брошура с код за отстъпка от 10% като компенсация, но може да се ползва само от 30.05 до 02.06 в другите магазини в града и трябва да направиш сметка над 25лв.

# 2 311
  • Майничка
Скрит текст:
Цветоулавящите кърпи кога бяха намалени?
Май тази седмица, аз взех в четвъртък 3 кутии.

Каква ви е ползата от тях ?
С тях и без тях разлика не намирам!
Имам дрехи, хавлии и покривки за маса, които пускат леко, когато ги пера на по-високи градуси, а не са достатъчно големи, за да ги пера самостоятелно.

# 2 312
Contemplora, направих видео на козметичната част от Лидл дето ходя, да видим дали ще се справя да ги кача и двете.
 https://photos.app.goo.gl/CAQXdD5kNgwBAv169
https://photos.app.goo.gl/5DMumZXqFYusbDmQ8
Не знам дали се виждат.
Мучас грасиас! Smiley Вижда се и се чува приятна за моите уши музика. Heart Eyes Вторият клип е лекичко размазан, но така от пръв поглед ми се вижда доста богата козметичната секция при вас. Видях и много декоративна козметика. Simple Smile

# 2 313
Анжела, браво, голям репортер си! Искам и за нас декоративна козметика. Това 4.50 лакове за нокти ли е..много скъпи, ако да.

От Гърция миналото лято взех една лимитка спрей за след слънце, много хубав. Интересно ми е сега в четвъртък какъв ще бъде.

# 2 314
  • In transit
Цветоулавящите кърпи кога бяха намалени?
Май тази седмица, аз взех в четвъртък 3 кутии.

Каква ви е ползата от тях ?
С тях и без тях разлика не намирам!
Ако някоя дреха има вероятност да пусне боя не оцветява останалите дрехи а само кърпичката. За мен са от полза и ги ползвам редовно.

В нашия филиал имаше достатъчно кърпички. Добре, че погледнах приложението да видя, че и мелничките са намалени. Играх тетрис с 6 кашона докато намеря микс пипер. Бяха останали само чесън и лют пипер.

# 2 315
  • Мадрид / София
Много сте мили, момичета. Любителски са, а и второто малко на бързо го направих, че да не ме бият през ръцете служителите на Лидл, че правя “репортаж” от мястото на събитието.
Тази мелничка е доста голяма и се отваря без проблеми. При вас има ли ги? Подправките май са 3 разновидности.

# 2 316
Дините със семки са ужасни, прецаках се. Тези без бяха хубави, но се поскъпих

# 2 317
А хубаво ли е олиото, някой пробвал ли го е? Пишеше богато на омега 9, ала-бала.... А цената е добра.
Хубаво е . Първо се появи в някаква там промоция .
После го видях в постоянен асортимент на 2,99
Та сега се чудя какво е това Само сега - само сега е на 2,69 или
Бутилката ми харесва - от твърда хубава пластмаса - удобна и лесно се отваря . Имам две бутилки още от първата поява. Дано се задържи.
Това олио не е онова олио. Има в асортимента на 2,99 на същата марка, но е обикновено. Високоолеиновото изостана от една акция преди време, то също беше на цена 2,99 и никак не вървеше, дори изтеглиха непокътнатите палета с олио обратно. Свалиха цената с цел да изчистят количествата останали по магазините.

# 2 318
Много сте мили, момичета. Любителски са, а и второто малко на бързо го направих, че да не ме бият през ръцете служителите на Лидл, че правя “репортаж” от мястото на събитието.
Тази мелничка е доста голяма и се отваря без проблеми. При вас има ли ги? Подправките май са 3 разновидности.

Тази мелничка си е красота - тук са различни .
Но това от постоянен асортимент ли е при вас

# 2 319
  • Варна
Преди 2 ли, 3 ли дни станаха, ММ купи диня. Чак днес я метнахне. Не е зле като за несезонен плод. Хрупкава.

# 2 320
  • Мадрид / София

Тази мелничка си е красота - тук са различни .
Но това от постоянен асортимент ли е при вас
Аз за първи път ги виждам и затова не мога да кажа дали ще са постоянно или е временно явление. Май са нов артикул.

Soul, 4,50€ е цената за мицеларнста вода. Лаковете са по 2,90€ ако съм запомнила добре. Цената на артикулите са отгоре, а не под него, както е в другите магазини.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 23:53 от Angela61

# 2 321
Про витамин шампоана май не е за мен Sad много бързо ни се омазнява косата от него

# 2 322
Про витамин шампоана май не е за мен Sad много бързо ни се омазнява косата от него

Аз харесвам този за боядисана коса .

Има ли ревен днес правих един сладкиш и определено ще си купя още .
Следващото ще е лимонада с ревен или компот.

# 2 323
В Младост 3 имаше много.

# 2 324
Аз харесвам този за боядисана коса .
А върху боядисана коса ли го използваш? Имам един кратък период в миналото, в който използвах шампоан за боядисана коса и ми се отразяваше чудесно на небоядисаната. Ако и при теб е такава ситуацията, ще го пробвам и него. Simple Smile

Пийкок, съжалявам. Sad Може някой друг от серията да ти пасне, ако решиш да изпробваш пак друг път.

Общи условия

Активация на акаунт