Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 426
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 325
Аз харесвам този за боядисана коса .
А върху боядисана коса ли го използваш? Имам един кратък период в миналото, в който използвах шампоан за боядисана коса и ми се отразяваше чудесно на небоядисаната. Ако и при теб е такава ситуацията, ще го пробвам и него. Simple Smile

Пийкок, съжалявам. Sad Може някой друг от серията да ти пасне, ако решиш да изпробваш пак друг път.
В момента е на боядисана . Но преди , когато го ползвах случайно беше точно на небоядисана .
С други шампоани косата ми стои хвърчаща и е нужно стилизиране . За мен си е идеален този + балсама.
С провитамини съм пробвала веднъж и не ми хареса . И този в червената опаковка - също не е моят.

# 2 326
  • Пловдив
Като стана дума за шампоана Провитамин - аз бях писала, че имам балсама. Но се оказа, че съм се объркала - всъщност е 2в1 - шампоан и балсам. Днес го ползвах за първи път - ами много ми хареса. Направи ми косата подредена и оформена. Пак ще взема. Simple Smile

# 2 327
Изобщо не знам как намирате такива екзотични неща в Лидл като ревен. При нас обикновено има проблем с елементарни неща като чушки, магданоз, последния път моцарелата почти липсваше... Grinning

# 2 328
Ако не бях прачела тук, нямаше да го забележа.

# 2 329
Изобщо не знам как намирате такива екзотични неща в Лидл като ревен. При нас обикновено има проблем с елементарни неща като чушки, магданоз, последния път моцарелата почти липсваше... Grinning
Още като влизам има там един рафт с намалени на 50 % до топлата витрина . Там си открих ревена - нищо му нямаше . Също и аспержи - на тях само едно оронено връхче .
Като вляза винаги гледам там . Апропо и круши .
Реално нямаше и аз да разбера , че има ревен - щото в последно време гледам много да не се заглеждам.
Постоянно тъпча хладилника с разни неща - днес като огледах куркума корен съм имала . Забравени ябълки .
Спанак ... Нищо икономично няма в това . Хвърлям храна на поразия .

# 2 330
Саня, може ли рецептата за сладкиша с ревен?

# 2 331
  • София
Саня, може ли рецептата за сладкиша с ревен?
На Морена беше мисля рецептата.

# 2 332
Абе мацки, има ли в Лидъл кафе от типа на Инка? Гледах, гледах, но все пак и да ви питам 🤔

# 2 333
Има Инка. Последният път като купувах беше май 2,69 лв. Но е в плик, червен. Не е в буркан.

# 2 334
Откога има? Аз търсих преди около 2 седмици и много ме ядосаха, че и нея са отлистили, така ми и казаха служителите, няма. Писах и в темата. Взех от Била, Леми, има и във Фантастико. В Кауфланд имаше цикория, не намерих инка.

# 2 335
  • Пловдив
Момичета, скоро в темата се коментираше прясно мляко на лидълските марки и някой показа прясно мляко с масленост 1,5 % в шише. Не помня дали беше Пилос, Милбона или друго. Не можах обаче да го намеря в магазина. Някой дали може да ми припомни на коя точно тяхна марка беше и дали не спряно, защото го нямаше в магазина. Благодаря предварително!

# 2 336
Пилос. Има го на 2 места- във фризера с охладените нещо и до бакпулвера. До бакпулвера бе УХТ

# 2 337
Уточни за какво шише става дума.
Защото ако е картоненото, не навкъкъде го има. Някъде е в кутия.

Пластмасово шише има червено и то е 3% /3..3 и нещо, не помтя точно колко, но е по-висок % от 1.5./.

# 2 338
  • Пловдив
Благодаря, PeacockLove!

teta75, пластмасово шише, поне така изглеждаше на снимката. Иначе кутиите Пилос 1,5 % ги видях. Мисля, че и шишето, показано в темата беше 1,5 % , но да не би да бъркам за него.

# 2 339
Синьо шище пластмасово не знам да има. Само червено. Но да не бъркам..да ме поправят.
Синьото:
То е едно и също мляко в различни опаковки просто. Нищихме го подробно. Снимки на двете паралелни опаковки има на гърба на старата брошура...долу някъде беше.
При нас е кутия, няма шише.
Другаде е шише, не кутия.

Общи условия

Активация на акаунт