Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 353
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 415
Ко нищите..не ви разбирам.
Днес за какво ще се блъскаме?
Не си ли отишла за череши още Wink

# 2 416
Да питам за мохитото, хубаво ли е.
Имам приятелки, дето мога да ги примамя да дойдат до нас, само ако има я аперолче, я ликьорче или винце. Blush

# 2 417
  • София
Тетич, за а полента бре как за какво.Grinning

# 2 418
Здравейте, в предишните гръцки седмици имаше екстра върджин зехтин 4 или 5 литра в тенекия. Обаче сега в тази седмица са само бутилки по 1 литър. Няма ли да я има вече тенекията?

# 2 419
Ще я има. 4 литра беше, пускат я от време на време.
Миналата седмица имаше 2л тенекия, аз взех.
Бутилките гръцкия също е хубав.

Черешки...довечера, как. Няма да пропусна. Обаче насипни искам аз, а пишете че нямало от тях. Ще видя кво е положението ..дано има. Ако не, утре ранхо ще атакувам...

# 2 420
да каже първо някой дали са сладки черешите, че и аз съм се засилила.

# 2 421
  • Бургас
Погледнах ги, ама по няколко леко загнили видях в трите кутийки, които огледах, не много едри и реших че не ми харесват.

# 2 422
Не са сладки. Тези насипните поне, които взех в петък. На масовия вкус няма да се харесат.

# 2 423
  • Стара Загора
Аз чак днес намерих зехтина в тенекия от 2 л и купих. Уж редовно ходя, а не съм го видяла къде стои. Сутринта се наредих за отварянето да си взема бугенвилия, купих и от детските шампоани с купон, че цената е супер за 500мл.

# 2 424
  • София
Някой обърнал ли е внимание дали има лозови сърмички, че не ги виждам ни в брошура, ни в приложение?

# 2 425
  • Бургас
Някой обърнал ли е внимание дали има лозови сърмички, че не ги виждам ни в брошура, ни в приложение?
На стелажа с промо неща от гръцката седмица - не. Но при нас ги имаше вкарани в редовния асортимент и стояха при консервите и месото в буркани. Не съм проверявала скоро, защото май имам още една консерва в запас, но може да погледнеш за всеки случай Wink

# 2 426
  • София-Младост
Чорапи за маратонки ми трябват на мен, черни...помните ли кога пускатаха...да чакам ли, да купувам от другаде...ама много им е изгодна цената в лидл, а при нас са като консуматив, бързо се късат.

# 2 427
  • София
Благодаря, там пък въобще не съм гледала Simple Smile

# 2 428
Аз чак днес намерих зехтина в тенекия от 2 л и купих. Уж редовно ходя, а не съм го видяла къде стои. Сутринта се наредих за отварянето да си взема бугенвилия, купих и от детските шампоани с купон, че цената е супер за 500мл.
Къде седи този от 2 литра тенекия да потърся и аз при нас.

# 2 429
Чорапи за маратонки ми трябват на мен, черни...помните ли кога пускатаха...да чакам ли, да купувам от другаде...ама много им е изгодна цената в лидл, а при нас са като консуматив, бързо се късат.

кой номер? мисля, че миналата седмица купувах за щерката 35-38 номер. 3 бр. - 4 лв. или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт