Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 508
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Успокойхте ме 😊 помислих си че само при мен се случват странни неща от агресия викам след 20 секунди ми се реве,което не е много типично за мен,ще ми е интересно да споделите и вашите странни реакций след трансфер.

# 571
Здравейте, днес бях на първи преглед в 6 г.с. За съжаление се оказва, че ембрионът се е захванал в рога на матката...което не е място за износване на бременност. Док каза, че чакаме до другата седмица да видим дали няма да се намести. Ако не - не знам какво правим и не ми се мисли. Черно ми е. Има ли някой друг с такъв опит? Как ще изкарам до другата седмица...
На мен ми се случи с едната бременност  ембриончето да е високо в рога...да те успокоя  - в повечето случаи се наместват и всичко се развива нормално, но за целта трябва да се намести, защото там не може да се развие. При мен не свърши добре, но се оказа, че имам друго заболяване, което според мен беше причината...но беше започнало да се намества..
Надявам се, че при теб всичко ще е наред....успех🍀🍀🍀🍀🍀

# 572
  • София
Здравейте, днес бях на първи преглед в 6 г.с. За съжаление се оказва, че ембрионът се е захванал в рога на матката...което не е място за износване на бременност. Док каза, че чакаме до другата седмица да видим дали няма да се намести. Ако не - не знам какво правим и не ми се мисли. Черно ми е. Има ли някой друг с такъв опит? Как ще изкарам до другата седмица...
На мен ми се случи с едната бременност  ембриончето да е високо в рога...да те успокоя  - в повечето случаи се наместват и всичко се развива нормално, но за целта трябва да се намести, защото там не може да се развие. При мен не свърши добре, но се оказа, че имам друго заболяване, което според мен беше причината...но беше започнало да се намества..
Надявам се, че при теб всичко ще е наред....успех🍀🍀🍀🍀🍀
TheSunny, много ти благодаря за успокоителните думи, имам час в сряда, да видят дали се е наместил. Дано! При теб всъщност какво се случи след като не се е наместил, как процедираха напред? И сега на какъв етап си?

# 573
Беше започнало да се намества, но спря да се развива в ранна седмица 7-8, но впоследствие ми откриха ендометриоза, която е основна причина за репродуктивните ни проблеми. Последва хистероскопия и 2 месеца на терапия с лекарства...почивах 1 месец и направихме ЗЕТ на генетично изследвани ембриони. От вчера влязох в 6 месец с две принцеси💖💖
Ако нямаш констатирани сериозни заболявания си мисля, че при теб би трябвало всичко да се развие нормално 😊

# 574
Да се намеся в разговора ви.. Как откриват ендометриозата? На мен никога не са ми правили изследвания за нея и да се установи дали от това имам репродуктивните проблеми.. По принцип цял живот имам болезнен цикъл и почти всеки месец имам една кистичка в единия яйчник, но не са ме изследвали.. Какво породи при вас причината за откриването?

# 575
Браво момичета ! Бубе и Лолита Simple Smile
 Имах усещане още сутринта за Вас !!!

# 576
  • София
Беше започнало да се намества, но спря да се развива в ранна седмица 7-8, но впоследствие ми откриха ендометриоза, която е основна причина за репродуктивните ни проблеми. Последва хистероскопия и 2 месеца на терапия с лекарства...почивах 1 месец и направихме ЗЕТ на генетично изследвани ембриони. От вчера влязох в 6 месец с две принцеси💖💖
Ако нямаш констатирани сериозни заболявания си мисля, че при теб би трябвало всичко да се развие нормално 😊

TheSunny, честито! Толкова е хубаво да чуеш, че нещата в крайна сметка са се развили по най-добрия начин. Много се радвам за вас, дано всичко е наред с принцесите до края и да ви радват много! ❤🍀🎉 Аз нямам установен проблем, с мъжки фактор сме, ще си чакам срядата и ще се моля да се е наместил. Благодаря още веднъж за отговорите!

# 577
Ася, ендометриоза се открива оперативно- хистероскопия, лапаро или отворена операция. В моя случай беше последното-при операция за отстраняване на миомни възли. Може да се открие и на ултразвук, ако има листа, но това означава, че е вече в напреднал етап.

# 578
Да се намеся в разговора ви.. Как откриват ендометриозата? На мен никога не са ми правили изследвания за нея и да се установи дали от това имам репродуктивните проблеми.. По принцип цял живот имам болезнен цикъл и почти всеки месец имам една кистичка в единия яйчник, но не са ме изследвали.. Какво породи при вас причината за откриването?
При мен се установи с ядрено магнитен резонанс и беше потвърдена на хистероскопията, на която директно в матката постави и лекарството. Док реши да направим изследването след два ранни аборта, болезнен цикъл,операция за премахване на киста и миома и т.н.

# 579
Добро утро момичета. На кой ден вид е появиха симптомите. ❤️

# 580
Добро утро момичета. На кой ден вид е появиха симптомите. ❤️
Добро утро аз за разлика от повечето момичета имах си доста усещания, не зная дали всичко е било симптоми Simple Smile
От първия ден след трансфера краката ми са лед и ходя с дебели зимни чорапи
От 7ми ден спря да ми се пие кафе и не пия, чак не мога да повярвам, защото много обичам
От 8ми ден почнах да се прозявам по цял ден и след ставане в 7.30, после заспивам по още 3, 4 пъти на ден . От този същия ден имах и кафяво зацапване.
Имам малко повече апетит, запек на 2 пъти се опита да ме нападне и корема и гърдите са ми умерено подути, също имах и от време на време болки и придърпвания ниско в корема. Май това е всичко. Но при всеки е много различно и има доста момичета без никакви симптоми. Успех, стискам палци 🍀🍀🍀

# 581
  • до най-прекрасния мъж
Lolitka678, мина ли зацапването? Успя ли да свържеш с лекаря и да питаш какво да правиш? Резултатът ти е чудесен, кога си на преглед? Успех!
Бубенце, чудесен резултат и от теб. Успех и до пухкав финал.
Eltigan, стискам палци шушулката да се намести на някое хубаво, топло и подходящо място, за да си я износиш до край. Дано на следващия преглед имаш добри новини.

# 582
blue.angel, то чак ме е страх да кажа, че е спряло, но да кажем да, даже вчера се престраших и си пих аспирина, за сега го няма.
Според клиниката ( не зная дали със сигурност е мнение на доктора ) е нормално и цитирам това били следимплантационни признаци. На въпроса ми колко дни е нормално да го има те ми казаха различно, но че можело и до седмица, две. На лекар тук в България съм живот и здраве на 08.06, а в понеделник мисля да си пусна още веднъж ЧХГ, за проверка дали всичко е наред Simple Smile

# 583
Добро утро и от мен! Не можах да изчакам до втори кръвен , който е в понеделник и днес си направих тест вкъщи показа 2 черти, но едната е по-бледа от първата. Малко ми е притеснено тъй като медицинската сестра каза че ЧХГ е нисък в четвъртък, но не ми каза данни. Също така каза , че един ден може да е високо а друг ниско , надявам се в понеделник всичко да е наред.

# 584
  • до най-прекрасния мъж
Дано всичко е наред в понеделник, но не разбрах как така ЧХГ може да е един ден висок, после нисък. Ако всичко е ОК, ЧХГ трябва да се удвоява на около 48-72 часа. Не е нормално да пада. Случва се да се забави, но това става обикновено, ако са се захванали 2 и едното отпадне. Тогава може да задържи или леко за падне, но после тръгва отново нагоре. На чертичките на уринарните не вярвай на 100 %. Ако ЧХГ е наред, изобщо нямаш нужда от уринарни тестове.

Общи условия

Активация на акаунт