периодонтит на млечен зъб

• 831
  • 4
  •   1
Отговори
  • filibeto-maina:)
Здравейте търсех в търсачката за подобна тема и не намерих, затова и питам.
На детето 7г разви на два зъби периодонтит на зъбчета които ще се сменят след 3 год( може би).
До последно лекарката не искаше да се вадят, за да се пази мястото им обаче аз вече много се тревожа и дори на своя глава реших да му направя снимки на въпросните зъби за да се види как е положението там.
За съжаление в тази пандемия трудно намирам някой който да работи и да направим консултации поне, някакви насоки да даде, защото аз не мога да си разчета снимките.
Бих се радвала ако споделите ваш опит с това и специалисти
Ние сме в Пловдив, благодаря предварително!

# 1
Съветвам ви да заведето детето в клиника Усмивка за консултация. Тя е специализирана  за работа с деца.

# 2
А защо не лекувате зъбите, вместо да искате да ги вадят? Наистина не е добре да са извадени преди да им дойде времето, тъй като останалите ще "запълнят" пространството и ще се изкривят. Консултирайте се с дентален лекар и лекувайте.

# 3
  • filibeto-maina:)
А защо не лекувате зъбите, вместо да искате да ги вадят? Наистина не е добре да са извадени преди да им дойде времето, тъй като останалите ще "запълнят" пространството и ще се изкривят. Консултирайте се с дентален лекар и лекувайте.
Аз също искам да се лекуват и изпълнявахме всички заръки на зъболекарката.
Затова и реших да снимам каналите за да се види дали до къде сме стигнали с процеса.
Но за съжаление нашата лекарка до този момент не поиска снимки и затова търся някакви насоки за консултация към друг, който би ми обяснил какво се случва на този етап.

# 4
Точно така.  Потърсете друг за консултация. Млечните зъби лесно се развалят и е по-добре да се лекуват. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт