/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 195
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • BG-DE
И на мен това ми е странно, конкретно последните, които ми обедиха бяха от един град Шен Жен( не съм сигурна, че така се произнася 😊) може би затова, но ми прави впечатление, че преди да платиш  можеш да маркираш, че искаш да са в една пратка стоките, които купуваш.

# 676
Не съм забелязала, че мога да маркирам да са в една пратка стоките. Или това е след 01.07.?

# 677
  • BG-DE
Не, имаше си го и преди

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 21:34 от Menerva

# 678
netman, на мен два пъти са ми идвали пратки с M&BM, и двете бяха с номер BG!

# 679
Аз поръчвам на английски, следващия път ще гледам по-добре има ли такава опция. 🙂

# 680
  • Sofia
Да, много е неприятно да ти обединят пратките, защото така риска е по-голям да се загубят и двете наведнъж, освен това ако я спрат на митницата, то тя автоматично става на стойност едната + другата.

За скъпи неща които искам да ги поръчам в две бройки, поръчвам едната и изчаквам докато я изпратят (и тракинга покаже, че е предадена на куриера) и след това правя втора поръчка, иначе се изхитряват.

# 681
  • BG-DE
Аз напоследък за всичко процедирам така 😊

# 682
  • Бургас
аз поръчах вчера нещо малко и е с номер BG............... и единствено се притеснявам, да не би да е дадат на МБМ
за номера с БГ са идвали след 20,6 дена след последен статус, и изобщо не може да се предвиди кога да е чакам

# 683
Защо не искаш да е с МБМ? Проблемни ли са?

# 684
  • Пловдив
Поръчах си напред бански, имам го по този начин с данните в съобщение, но поръчката абсолютно липсва при ордерите, трябва ли да се притеснявам?

# 685
  • BG-DE
Това е информацията какво си поръчала, на какъв адрес ще бъде шипната и ако искаш да пишеш нещо на продавача, щом ти е излязла значи поръчката е потвърдена, виж в чакащи шипване трябва да я има и във всички поръчки, не може да я няма.

# 686
  • here and now
И то много. Миналата година трябваше да получа пратка от Германия с тях. Не могли да ме намерят на адрес, на който винаги има някой и в населено място, в което и кучетата ме знаят. Просто ги е мързяло да се разкарват според мен. Пратката се върна обратно, така и не я получих.
С всички останали куриери си получавам нещата, дори с БГ пощи нямам проблем.
Ако трябва да дойде нещо с тях, за мен е отписано.

# 687
На мен , както казах два пъти са ми доставяли и двата пъти са ми звъняли. Даже втория път го разкарах до другия край на населеното място Joy до сега не съм имала проблем, на както се казва ,,винаги има първи път"

# 688
  • Бургас
много народ има с изгубени пратки през тях, като се знаят поне да бяха си направели сайта да знаем че са при тях

# 689
  • на морето
Здравейте! Може ли да ми кажете на стъпката преди плащане отдолу TAX ли е ДДС- то. Защото прочетох назад в темата, че трябва да пише VAT, а при мен  е TAX

Общи условия

Активация на акаунт