Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мисля че ми изневерява

 • 2 822
 • 61
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2
Здравейте
Мисля че мъжът ми, ми изневерява.
Преди известно време усетих че нещо не е наред. Той започна да закъснява от работа. С по 30-40минути, час с различни мотиви за закъснението. Забелязах че много на често почиства колата - 3-4 дни.
Говоря с него по телефона и уж след малко си е у дома, а се връща след 40 минути, час. Без адекватен отговор за забавянето.
Открих скрита виагра в нещата му. И започнах да следя дали има взето хапче след секс с мен. Е хапчетата изчезваха в дните без секс с мен.Отделно видях непознат номер в телефон му, явно е забравил да го изтрие. Потърсих в гугъл и ми излезе телефон на компаньонка.
Помолих едно познато момиче, което той не познава да му иска приятелство във фейса и да му пише. След две седмици на писане, той ѝ предложи да се видят. Излъга ме нещо и отиде на срещата без д му мигне окото. Тя естествено не отиде и той си отвися сам.
Заедно сме от 15 години. Всичко между нас е наред. Или поне аз така си мисля.
Как да говоря с него за това?

# 1
 • Мнения: 1 234
И какво смяташ да направиш, ако се окаже, че ти изневерява ? Ако нищо, то тогава за какво изобщо ще го питаш ?

# 2
 • Мнения: 337
Както сте написала всичко тук, така и с него.

# 3
 • Мнения: 2 832
За 15 години заедно, освен директно да го питате, каква е ползата от игрички? Аз ако имам подозрения, изчакам го да се върне и питам директно. Спиш ли с други?
Вече дали искате да знаете и какво мислите да правите след това, трябва да си решите предварително. Един мъж, тръгнал по компаньонки, едва ли ще спре. Всъщност може да го практикува отдавна, просто сега да е станал по-небрежен.

# 4
 • Мнения: 184
Значи викаш с теб като се люби не му трябва виагра и се справя. А като ходи на компаньонка се подсилва с виагра. Thinking Ми чувствай се поласкана.

Как да говоря с него за това?

Ми карай директно. Обясни му, че виаграта е опасна, че може да получи инфаркт и какво ли не още... После като умре ще те остави сама да се справяш с живота, а и друг мъж трябва да търсиш... па белким се разубеди.
Плюс това му обясни, че няма нужда да дава пари за компаньонки и да ощетява семейния бюджет. Още повече, че ти си му без пари.

Брей какви работи стават. Thinking

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 14:48 от Иван Вазов

# 5
 • Мнения: 4 803
Петък ли е?

# 6
 • у дома...
 • Мнения: 2 262
Не, ама много почивни дни се събираха.

# 7
 • Мнения: 2 944
Иди при твойта позната и му пишете. Да го пробва пак съгласен ли е за нова среща и като отговори го набери ти от нейния профил на камера и му кажи, че срещата ще е у вас с теб за сериозен разговор какви ги върши. Но ако ти изневерява и мислиш да му прощаваш, няма смисъл от тези сцени.

# 8
 • Мнения: 2 862
Хем Виагра, хем само с 30-40 минути закъснява... Кога отива от работа при компаньонката, кога се събличат, обличат... то остават към 5-6 минути за действие. Не му е лесно.

# 9
 • Мнения: 10 556
Цитат
Плюс това му обясни, че няма нужда да дава пари за компаньонки и да ощетява семейния бюджет. Още повече, че ти си му без пари.
Joy Grin
Ни моа.
-----
Директно. Право куме в очи. Може да го е хванал синдрома на средната възраст и да си доказва, че може да гътне половината свят жени. Имах позната, която така излови мъжа си. Видяла му лаптопа оставен на сайт за запознанства и му запомнила профила. После му пратила свои снимки по бельо, но без глава естествено. Среща ѝ беше уредил и грам не познал, че е тя. Имаха много разговори след това, той пак лъгал-мазал, в крайна сметка не знам какво стана с тях, не контактуваме вече.

# 10
 • Мнения: 15 949
Надали е компаньонка, щом използва колата за секс. Някаква по-долна класа от типа на магистралите ще да е, ако е с платени услуги. Та едва ли харчи много мъжът ти.

# 11
 • Мнения: 10 015
Моя мъж така ми разправяше навремето, агитира ме за онова, да не давал пари и да си останат в семейството, уж на шега, ама като чета сега се замислям, след дъжд качул.
Вече ми е смешно, ама на младите не знам.Дано е петъчно...празнично забавление.
При нас поне виагра нямаше.Разход си  е.То и сайтове нямаше, скука.Та навиваха когото могат.
Работа ,свекъри наоколо, по пладне да си легаме.
Май не е смешно.

# 12
 • Мнения: 1 636
Поговори открито и ясно, но със спокоен тон и без нападки. Ти трябва да владееш положението. Не изпадай в ярост и самосъжаление. Попитай го липсва ли му нещо във Вашите отношения. Ако продължава да те лъже, ти решаваш. Аз не бих останала, въпрос на достойнство е. Но не бих правила сцени и драма. Деца имате ли, на каква възраст са?
Готова ли си да започнеш нов живот без него? И нещо много важно - вземи мерки да не те зарази с венерическа болест.

# 13
 • Мнения: 996
Купи си еротично бельо и белезници, които да намери, прибери банковите карти, остави си лаптопа отворен с долното видео и го остави той да се пука какво става Wink
Скрит текст:

# 14
 • Мнения: 2 944
И вече никакъв Кекс с него без пари. Не му оставяй да има за други жени. За други ще има, за теб ще се стиска- а тигана дали е здрав иска ли да пробва?

Общи условия

Активация на акаунт