Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=SOiyPs2rRB4

"Дъщерята на посланика", трейлър към еп. 52 - ФИНАЛ.
Приятно гледане.

# 166
Благодаря за превода 💐 Започнахме като фалшива легенда и ще завършим в истинска приказка, ще спя спокойно 🙂 един живот две любови...

А една любов два живота се гледа за n-ти път 👍

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 08:46 от araselia

# 167

Привет на всички.
Благодаря на Мариана за новата тема, на Barisea за превода и субтитрите и на всички вас за хубавите постове.
Да, хубава серия. Има развитие на образите и то в положителна посока, с изключение на лошите. При Зехра и Дуду има застой.

Ще започна с добрите.
Яхя и Елван осъзнаха грешките от миналото, признаха си ги един на друг и нещата се подреждат - щастливо семейство и грижовни родители. Хареса ми "зануляването на километража" на Яхя.
Халисе вече обожава снаха си Мави и е готова на всичко за нея, но без пушка в ръцете си не може.

Неждет е готов на всичко, за да спечели своето "локумче с фъстък" - Санджар да го бие от сутрин до вечер и ...

Санджар си научи урока в затвора, но да не го настъпват по мазола - забравя за цивилизацията.

Но пък пипето му сече като бръснач.

Мави - последователна във всичките си действия, смела любяща съпруга и прекрасна майка.

Каврук беше и си остана голям романтик и мечтател. Жалко, че бракът му се оказа една захаросана ябълка, червива отвътре и му остана само дръжката от нея.

Зехра - беше и си остана глезеното дете в семейството, без никаква самостоятелност. Свикнала братята й да я обгрижват и да й угаждат, сега пък се разочарова от брака.

Те двамата така и не можаха да осъзнаят какво е брак - Зехра се беше отдала на бизнеса, а Каврук се беше заел с проблемите на Санджар и това ги отдалечи един от друг.

Дуду - ех, Дуду, докато търсиш материалното, така ще е. Не знам дали е повече глупава или наивна.

Можеше да спомене в полицията, че Седат непрекъснато е пил хапчета, ама сериал да става.

Минавам на лошите.
Гювен - как си представя, че ще заведе Мелек на майка й, като тя въобще не отговаря на обажданията и e-mail-ите му. Дано здравословното му състояние да го приземи най-после. Комарджията в него не може да приеме, че със Санджар е "разиграл внучката си на карти" и е загубил.

Май забрави колко загуби беше претърпял и беше задлъжнял с толкова много пари, които дългове покриваше Акън. Поне разбрахме за незаконния му бизнес. Но щом Седат е разбрал за това, ще разберат и други.
Седат - зъл, но и умен, не може да му се отрече. Разкри далаверите на Гювен, успя да примами Санджар и да му врътне номера с проследяващото устройство. Малко съшито с бели конци ми беше бягството му, ама нейсе.

В следващия епизод очаквам десант по въздух, суша и вода на къщата, в която бяха скрити Мави и Мелек. Мави е силна и ще се справи и с преждевременното раждане на бебето. Надявам се на щастлив край, доброто да победи злото и любовта да е най-големия победител.

Това е от мен.
Пожелавам ви хубави почивни дни.

# 168

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и усмихнат съботен ден!

# 169

Добро утро момичета.Благодаря за превода Мариянка.А не е ли възможно Халисе да е стреляли с пушка по Седат?Нали нещо се говореше  за зануляване и при нея!Хубав ден ви желая,въпреки ужасния вятър при нас.

Приятно гледане.

# 170
  • Пловдив

Добро утро от Санджар и мен момичета.
Днес ни е ред за снимки и озет - последни за историята ни.
Като пиша последни, като пише финал, ми става тъжно. Но пътешествието е на финалната права.
Успешна събота на всички.

Всичко е възможно, а най-сигурното е, че съзнателно ни объркват с трейлъри и озети, а ние пък си ги чакаме с нетърпение.

# 171
Добро утро,

Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 172
Добро утро и хубави почивни дни!

Тъжно е, Марианче, но да се насладим на последните кадри с перфектния тандем Heart Eyes

https://twitter.com/huyde12/status/1390794541775695878

КПА е изпреварил Великолепния век и е на  1 място като най-продаван турски сериал в света(Ранини и Токио са го казали) Trophy И не защото е шедьовър като сериал ,а заради тези двама играчи и тяхната хармония като двойка ,така че хейтърите да си хейтят, фактите говорят Hands Facepunch И това най-много ги нерви Stuck Out Tongue Winking Eye

Може да си най-талантливия актьор, но ако не можеш да си укротиш в някакви рамки егото (а това е присъщо на всеки ,който обича да е в светлините на прожекторите и пред камерата), няма как да имаш дълга и успешна кариера, никой не работи сам ,зависи от много хора около него, и не винаги  са от неговата кръвна група.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 09:51 от araselia

# 173
  • Пловдив

За това изпреварване, става въпрос за дистрибуторската компания презентираща тези два сериала.
Най-продаваният сериал е "Каква е вината на Фатмагюл?", след нето е "Мръсни пари и любов" в света за продажби на турски сериали.
"Каква е вината на Фатмагюл?" и "Мръсни пари и любов" се продават от различни турски дистрибуторски компании.

Да допълня - тази таблица е от 2018 г. Възможно е "Каква е вината на Фатмагюл?" и "Мръсни пари и любов"да са си разменили първите две места, но трябва да ни покажат нова таблица.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:15 от mariana51

# 174

За това изпреварване, става въпрос за дистрибуторската компания презентираща тези два сериала.
Най-продаваният сериал е "Каква е вината на Фатмагюл?", след нето е "Мръсни пари и любов" в света за продажби на турски сериали.
"Каква е вината на Фатмагюл?" и "Мръсни пари и любов" се продават от различни турски дистрибуторски компании.

И това не е лошо Stuck Out Tongue Winking Eye, извода е същия Simple Smile

# 175

Добро утро, момичета🤗
Благодаря за новата тема и за всички новини, снимки и преводи на серия и трейлъри🌹🌹🌹
Вчера успях да наваксам, като изгледах и двете серии накуп. 50-ти епизод беше много муден, чак накрая стана интересно, когато се разкри плана на Санджар и той отиде при тях. Но 51-ви си беше интересен, въпреки че пак нямаше много екранно време за главните ни герои.
Радвам се, че Яхя и Елван се преоткриха, изясниха и ще създадат своето семейство. Явно Елван започна да го вижда като мъж и да се влюбва в него, а той я обича истински. Хареса ми обяснението му в любов, но защо не се целунаха, на 2 пъти трябваше да стане, лошо нещо е турската цензура. Елван беше много сладка, като изревнува, а Яхя истински се разчувства, когато бебчо му каза "татко", напълниха ми душата.
За разлика от Каврук и Зехра. Ужасно се ядосвам на Зехра, не ми допада и играта на Джемре. Никаква химия нямат двамата. Как ми стана мъчно за Каврук, не заслужава това. Явно Зехра дори се срамува от него, след като приятелката й каза, че това е шофьорът й. Каврук беше прав за всичко, което й каза. Това разглезено момиченце не знае какво иска и само е направило напук на майка си. Толкова грозно се отнесе с милия Каврук. Дано в последната серия се осъзнае, иначе образа на Зехра ще е съсипан.
Дуду наистина сама падна е капана, как можа да тръгне със Седат, като знае какво се е случило, че е психопат...представиха ни я твърде наивна.
Неждет и Гюлсие също много ме радват, забавни са и мисля, че накрая ще се вземат и те. Той успя да я впечатли, като й каза, че е готов да го бият, но не би я предал☺
Трейлърът е ужасен, много ме притеснява, дано наистина е само заблуда и имаме мечтания щастлив финал. Санджар, Мави и Мелек заслужават истинско щастие...ако ни го отнемат сценаристите, ще е голяма грешка. Но наистина всичко е възможно. Нека се надяваме, че са ги пощадили и ни чака разкошен финал с много усмивки и приятни емоции за всички.
В предната серия и Санджар и посланикът споменаха Наре, сигурно ще разберем нещо за нея на финала.
Много ми харесаха снимките от последния ден. Енгин наистина се държи като баща с Берен, като и хвана ръчичката да режат тортата. Много жалко, че Туба липсваше.
И на мен ми е мъчно, че се сбогуваме с историята на Санджар ефе, но пък тепърва ще се запознаваме с нови герои на Енгин. Сега той се нуждае от заслужена почивка и да излезе от образ. Да ни е здраво момчето и ще го чакаме с новия проект лятото!

# 176
Cataleya, и мен много ме разчувства Яхя как реагира като му каза тати бебето, напълно му повярвах в бащинските чувства. Да чуеш думата "тате" когато вече не очакваш и знаеш, че не може да стане Sob В тоя момент и  аз реших, че с Елван ще са хубаво семейство, до сега не ми бяха убедителни като двойка. А  за целувките, дали няма значение и пандемията, сигурно често им прявят тестове на екипа, но гаранция няма,така че вероятно ако някой го е страх и не иска ,уважават решението му.

Трейлъра е неясен, не виждаме и бебе Rolling Eyes, но вярвам в щастливия край

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:32 от araselia

# 177
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/eatb_haber?w=wall-120865532_398464

Според Trendyol (най-голямата платформа за електронна търговия в Турция) трейлърът за последния 52-и епизод е на 2-ро място сред най-гледаните видеоклипове.

# 178
Здравейте момичета.
Усмихнат и спокоен почивен ден за вас( аз след малко отивам на работа).
Бъдете здрави.

Благодаря за всичко, което сте споделили. Момичета Two Hearts

# 179

Общи условия

Активация на акаунт