Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Днес дано научим нещо за нашите герои.
Недеря е, успешна да е.

# 211
Добро утро,

Такава е съдбата на Мелек.Heart Препятсгвия, по пътя към щастието.

Повечето деца го имат като даденост и това е добре.Hug

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 212
Добро утро от мен и сем.Ефеоглу Grinning

# 213

Добро утро момичета Two Hearts
Слънчев и приятен е денят навън!
Всички от екипа вече са със семействата си,  след като затвориха и последната страница на историята "ДП" и
"оставиха" семейство Ефеоглу  със своя си живот - там в приказната Мугла...
Какво и как ще се случва с тях - няма да разберем, но ще знаем, че що е живот пред тях - ще го посрещат заедно...
От сега ми става леко носталгично от раздялата със Санджар, Мелек и Мави, но пък  имам надеждата, че (някога- може би - има вероятност и надежда) - да видя отново заедно в проект Енгин и Берен. Много ми допаднаха и направо съм възхитена от тях. От първия до последния кадър.

Адмирации и към  Ерен Деврим, но той вече е  с опит, както се казва. Играе за втори път с Енгин /жалко, че нямаха общи сцени/ но пък  делиха  една роля. Което си е чест за Ерен, защото ни представи Санджар по един превъзходен начин и то времето на красивата детска любов с Наре.

Момичета Two Hearts малко носталгичен излезе този пост, но на този етап се настройвам за "раздяла" със Ефеоглу семейство...  Обаче завинаги  остават в сърцето ми и ще ги помня.

...
 Като написах, че ще ги помня - светът помни и не забравя днешния ден.
 " День Победы"

Скрит текст:

# 214
  • Пловдив

Пускайки тази снимка в сторито си, Гонджа написа:
За това, че ме карахте да се чувствам майка,
благодаря ви.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1391286820080586754

От акаунта:
Санджар Ефе жертва дори себе си, за да защити семейството си!

# 215
Добро утро момичета.
Имайте прекрасен, слънчев и усмихнат ден.
Бъдете здрави.

Не съм готова да се разделя с тях.

Благодаря за всички красоти, които сте сложили. Да има още... мнооого.

Момичета Two Hearts

# 216

Момичета, отново празник!:hugs:

Скрит текст:

Денят на Победата е празник по случай победата на Съюзниците над Нацистка Германия през Втората световна война.

# 217

Момичета Two Hearts
Както казах, "семейство Ефеоглу" си остава в приказната Мугла за да продължи живота си, на нас ни остават в сърцата и паметта, а актьорите продължават към нови проекти, нови предизвикателства...

Хубавото при Енгин е това, че той с всеки свой нов образ надгражда себе си като актьор, не се страхува от абсолютно нищо, щом е приел да "бъде" даден персонаж. И го прави страхотно.
Е, затова е и Голям.

А знаете ли кое ще остане за мен след края на "ДП" ?
Ще остане Санджар, защото той показа какво е сила, какво е доблест и чест, какво е отговорност. Човешко е да се греши и той видя къде и с какво е сгрешил, но тръгна по пътя на разкаянието и опрощението.

Това, че една огорчена, високомерна и егоистична жена не прие да тръгне по пътя на милосърдието, а правеше всичко възможно да го наранява и в крайна сметка да го унижи, за мен си остана там в миналото. А най-унизителното беше нейното прощално писмо, за това че изостави и детето - там по-добре да замълча, защото има един израз, базиран на многогодишни наблюдения за точно такива примери. Майка - ********. Е, при нас беше майка-пъстра птица, ама то същото.

Ще остане Мави, защото защото тя показа какво е истинското майчинство. Сама загубила  своето дете - прие чуждото. Колко такива примери има в живота. Също много. Изисква се сила, да пожелаеш да  преодолееш собствената си болка и да можеш да видиш чуждата, да изпиташ необходимост да помогнеш на другия.
Мави не е забравила собственото си дете, ще го помни винаги, но тя стана майка за Мелек. Постепенно ѝ показа какво значи доверие и обич. Показа ѝ, че истината трябва да се казва винаги дори и да не е приятна. Показа ѝ, че децата се уважават, но и че децата трябва да знаят до къде имат своите правомощия в семейството.
Т.е. Мави като майка отказваше на Мелек - спокойно, но твърдо неща, които не са и не бива да бъдат приоритетни за едно дете.
И Мелек се научи.  Веднага ще дам пример - при идването на баща ѝ от затвора.
Мави остави Санджар да отиде в  затвора и стояха двете разделени с Мелек  от него цели 5 месеца (а какво направи Наре - знаем. )
 Използваха това време за опознаване - "часът на Санджар". А когато той се върна  и Мелек получи бащите прегръдки и целувки, тя вече като едно разумно дете - остави баща си и Мави сами. А тя самата отиде да им приготви нещо за хапване. Т.е. Мелек се научи на нещо много важно - в семейството всички се обичат еднакво. Това, че ще има братче не значи, че нея ще я обичат по-малко.
Това се опитваше да ѝ обясни и баща ѝ, когато тя разбра за бебето на Менекше. Виж роднато ѝ майка не го разбра, а точно по тази причина тя  развали годежа си и впоследствие всичко свързано със Санджар. Идеята да прости, да разбере как се живее в общността на Санджар, да види мотивите за неговите постъпки /напр. защо той даде кръвнина на бащата на Локи/, да прояви някакво желание да опита да живее в тази общност - не! на нея не ѝ се получи. Идвам до заключение, че тя си беше останала с любовта към Санджар - там в миналото. Фикс идея ѝ беше - да не прощава и да отмъсти за това което е преживяла. Беше поставила своята болка на пиедестал и не виждаше чуждата, докато Мави направи обратното - загърби своята и започна да помага на другите. В частност -  тя видя нещастното малко момиченце, видя съсипания му баща, видя тяхната болка и невъзможност да "тръгнат" по нов път.
Те стояха пред обновената хижа, но сърцата им виждаха разрухата на старата. И всичко което остана вътре.

Ще остане и Мелек - детето ангелче, което грабна сърцата на всички със своето присъствие.
Радвам се, че накрая  тя  зае своето място - мястото на дете.  Дете, което знае че е обичано, дете на което не се налага да бъде съучастник в измислените игри на родната си майка  и да взима решения като възрастна. Помните колко искахме Мелек да има истинско семейство и се надявахме точно тя да събере родителите си. Сега разбирам, че е било грешка / тук говоря от мое име/ да се възлага на едно дете такава мисия. Възрастните трябва да решават тези проблеми сами. Помните ултиматумът ѝ към Санджар - разведи се с жена си, тогава едва ли не -  ще имаш правото да ме виждаш и обичаш. А после, как постъпи като разбра и за бебето...
Сега Мелек  е съвсем друга. Първо, че порасна за тази около 1 сериална година време. Второ, знае че е обичана. Трето, има семейство - нещото за което си е мечтала винаги.

Най-вероятно,  ще има и сърцераздирателна сцена и с дядо си. Тя знае  какъв човек е дядо ѝ, но ако той съвсем по-човешки поиска тя- малкото момиче да му прости за всичко, мисля че тя ще го направи.
И както предположих още онзи ден /след трейлъра/ думите "  "Не смей да ме забравиш!" са за него.  това е моята логика.

# 218
  • Пловдив

Източник: https://www.facebook.com/EAOfficialGeorgianFans/posts/3758592000934360

Съвсем наскоро в Турция се появи едно мъниче, което майка му, с любовта към великия Санджар Ефе, го кръсти на него, нито Санджар, нито Енгин, директно Санджар Ефе.
Малкият Санджар Ефе е роден на 2 май 2021 г, тежи 2,720 кг, 49 см и е роден в 13:00 ч.

Помните ли, навремето що латиноамериканки кръстиха бебетата си с името на Енгин и Керим - тогава там излъчваха КВФ.

Днес в Турция празнуват Деня на майката.

Да поздравим и ние мама Нурхан, че е родила Енгин.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1391332117318148096

Любовта в сърцето ти не остарява, каквото и да се случи…

Да благодарим на Недим и той се е снимал пред рекламата.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 13:27 от mariana51

# 219
Добър ден,момичета.Heartpulse
Марта,страхотен пост.Hands Plus1Пиши по често,така са задълбочени твоите мнения.Удоволствие е да ви чета всички.Благодаря на Мариянка, за всичко се грижи.Винаги е най-отзивчива за всичко свързано с Енгин.Много усмивки ви желая и топъл и прохладен ден.

# 220

Слагам снимката отново, не защото не я видях в поста на Мариянка Two Hearts  ами защото ме накара (снимката) да се смея с глас...
Сериалът свърши, народът се разотиде, обаче Недим бей където види Енгин - не пропуска да се фотне с него. От екипа, най-много снимки с Енгин зад кадър - има само той...

Damata Two Hearts  ама аз пиша, та се скъсвам и то от самото начало на сериала. Кой съгласен, кой несъгласен с написаното - важното е да има дискусия. А и аз винаги давам някакви доказателства защо точно така мисля.
Като съм казвала, че Г. Ъ. не е нито приятел, нито човек на когото можеш да имаш доверие - мога да дам не 1, а поне 100 примера.

# 221
  • Пловдив

Берен с екранния тати.

Дистрибуторската компания Inter Medyа поздравява всички майки от сериалите, които продава. За нас - мигове с мама Наре и мама Мави. Просто го изгледайте, но си пуснете и звука: https://twitter.com/InterMedya_/status/1391286818889510917

Тук Стар тв прави същото - вижте кои наши актьори отправят приветствия послучай Деня на майката: https://twitter.com/startv/status/1390962176312053762

Техн. екип е все още в имението - почти са готови и те да си тръгнат.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 16:21 от mariana51

# 222
Момичета,днес дали ще имаме снимка от Енгин?Неделя е,:hushed:ThinkingА дано ,ама ...

# 223

Гледах отново трейлъра и си мисля следното - защо последните снимки  на екипа бяха от къщичката на брега на морето.
Мелек, Халисе и Санджар си бяха с дрехите от края на 51 серия.  Подозирам, че отново ще има много сцени на Седат и Санджар, посланикът, Халисе, Мелек ще е и тя там... Но защо няма Мави/Туба?
Дали тези сцени са снимани последни?
Не ми се връзва някак, а и какво правят на общата снимка Гюлсие и Зехра, както и Недим-аби?
А посланикът и Седат всъщност виждаха ли се?
Също така Яхя беше ли там? Нали трябваше и той да пристигне с "момчета"?
Ясно, че сцените се снимат най-разбъркано, но липсата на Мави/Туба в последните ме озадачава.
Обяснявам си отсъствието ѝ /на Туба/ с достойно оттегляне от проекта. Остави "прожекторите"  накрая да осветят тези, които стоически и с достойнство завършиха започнатото.

За нея най-вероятно важното е това - раздялата с Берен, защото просто не може човек да не хареса това дете.

# 224
Здравейте! Както и преди писах, за мен е супер странна липсата на снимки зад кадър с Туба и Енгин. Още повече след заявката от нейна страна в началото да има много такива. Но, дали заради хейта, който се изля върху Туба от фенките на Неслихан, или заради нещо друго, така и не дочакахме такива. И аз това си мислих, след като излязоха толкова много видеа и снимки с кого ли не на Енгин , защо той и екипът не си направиха и една прощална снимка с Туба. Никой не отрича, че артистите, които са от началото на проекта трябва да са в светлината на прожекторите, но  не трябва и да се принизява ролята на Туба в тази история. Според мен, не всяка актриса би се съгласила на това, което тя направи. Сега някой ще каже, да де, ама тя е получила една камара пари за това. Но не вярвам в случая те да са били определящи.
Така че една две снимки с нея, още повече, че всички фенове реват за селфи на ЕнТу, не биха  попречили с нищо на останалите актьори.

Общи условия

Активация на акаунт