Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро.  Това е споделила Йозлем (майката на Гедиз) в своя Инстаграм днес. Изглежда тази героиня ще се завърне в последния епизод по някаква причина.

# 46
Добро утро.  Това е споделила Йозлем (майката на Гедиз) в своя Инстаграм днес. Изглежда тази героиня ще се завърне в последния епизод по някаква причина.

Добро утро! То, защото се нагледахме на прекалено много общи сцени на Туба и Енгин, че само майката на Гедиз липсва да губи екранно време! Аман! Не съм доволна от серията и се заричам това да е последният сериал на Ейлем, който гледам! Как може всичко да започва добре и накрая сценаристите да оклепат нещата! И как така се случи, че Елван, Яхя, Дуду, Седат станаха изведнъж главните в сериала, а Мавсан минаха на заден план?!?! Писна ми от разтегнати, безсмислени сцени за пълнеж, които гледаме от край до край, но когато речта дойде до това да се насладим на прекрасната игра на Енгин и Туба, всичко бива претупано, а кадрите така рязко и от веднъж се отсичат  от некадърните монтажисти, че просто губя ума и дума!
Дано поне в последната серия гледаме повече когото трябва, но почти съм загубила надежда! И като видях  с каква скорост Туба си засне сцените и колко дни след това снимат с другите, работата е ясна!
И не спирам да се чудя защо няма селфи на ЕнТу?!?! Теменужка беше писала, че е заради ковида. А защо ковида не пречи на Енгин да се снима с екранната си майка и то прегърнати, примерно?!?!?!
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 08:07 от Лудата Меги

# 47
Добро утро,

По-добра серия от предната, според мен.

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 48
  • Пловдив

Големите актьори - както писаха, тези от висок клас, за това са големи.
Да, искаме да гледаме повече Санджар и Мави, но и двамата вече са с поглед в бъдещето.
Енгин има договор за 2 години с Shell, даде интервю и то във време, когато работи по сериала.
Всичко е както трябва.

# 49

Големите актьори - както писаха, тези от висок клас, за това са големи.
Да, искаме да гледаме повече Санджар и Мави, но и двамата вече са с поглед в бъдещето.
Енгин има договор за 2 години с Shell, даде интервю и то във време, когато работи по сериала.
Всичко е както трябва.

Няма лошо да гледат в бъдещето, но все пак сериалът не е свършил. И тази липса на достатъчно общи сцени започна доста преди тези две последни серии. И не смятам, че причината е в рекламата и интервюто. Никой не отрича, че са големи звезди, но все пак сериалът се гледа заради Енгин и Туба, а не заради второстепенките. Това е мое мнение, не искам да обидя никого.

# 50
  • Пловдив

Колко са важни малките детайли. Побутването с глава, преплетените пръсти..

Също не искам да обидя някой. Но за да е така показана серията, има кой да мисли.
Нали трябва да се доразвият и финализират историите на всички персонажи.
После ще викаме, ако не са ни ги показали, защо не получихме отговори за това или за онова.
Такива сме по принцип хората. Особено полякините - помните, бях превела въпросите на които чакат отговори. И не само те. Да не забравяме, че Ейлем наказва подобаващо лошите... Чакам да видя сега, какво е решила, какво наказание им е измислила. Най-хубавото остава за финала.

Рейтингът от снощи - добре, че остана още един епизод:

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 10:15 от mariana51

# 51
Здравейте момичета.
Слънчев и усмихнат пролетен ден с много положителни емоции.
Бъдете здрави.

снощи не можах да гледам много, много серията, но довечера даже и без превод ще го направя. Загледах го от момента когато на дядко Гювен му стана зле, та трябваше да викат лекар. Казах аз, че накрая ще седи в количка и вода няма да има кой да му подаде, ама така му се пада, за всичката лошотия, която сътвори. Ей, и смъртно болен пак не се отказва да върви против Санджер, иска да го навре в миша дупка и това си е. Лошото си е лошо до край.
Седат- той ще си е психо до край. Ама Яхя като викне полиция да вземе да викне и от ония доктори дето те обличат в онези ризи, дето ръцете са ти в "прегръдка" и от къщичката на Мави, направо в лудницата.
Надявам се, че Санджер и Халисе ще стигнат навреме при Мави и Мелек, хем да ги защитят, хем да помогнат на Мави за раждането.
Каврук и Зехра, нали уж нищо нямаше да ги раздели и винаги щяха да се обичат, стигнаха и до развод. Дано успеят да оправят нещата.
Яхя и Елван са ясни. Грижите около бебето ще ги съберат, пък и Яхя винаги е искал да бъде татко. Дали пък Яхя все пак не обича Елван? (като пуснат превода ще разберем)
А на Дуду и пожелавам все пак да срещне любовта в лицето на достоен мъж, защото се оказа, или поне аз това съм видяла, че не е толкова голяма интересчийка. В началото може би, но с развитието на образа и, особено след като Яхя я заряза пред олтара, тези материалните неща за нея останаха на заден план. А пък и кой не иска да си намери подходяща партия за брак, така, че бъдещето му да е сигурно.

Хубав ден на всички.

# 52
  • Пловдив

И социалният рейтинг. Този път очевадна е голямата разлика.
Нали тв-та по света купуват сериали, които се гледат от цял свят.
Рейтинговите си остават за съседите.
В момента гледам епизода отново - ами всичко си е тамам.

Да допълня нещо.
По тв FOX в петък от 20,00 ч., ще дават филма "Една любов, два живота" с Енгин и Бергюзар, на мястото на сериала  Son Yaz/Миналото лято. Що така не знам, ама що така избраха този филм - предполагам.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 12:01 от mariana51

# 53
Не разбрах Зехра какво не я устройва в брака та чак напряко на брат си тръгна да си търси квартира и да се развежда. Не показваха физическа непоносимост след консумирането на брака. Нещо пропускам?

# 54
  • Pleven, Bulgaria
Ехоооо, привет, мили дружки.Тук съм отново.В последните дни се оказах претрупана със задължения и неуспяваща да смогне с всичко, за да се добера до компютъра.Представяте ли си, че чак нощес съм ви изчела и видяла рекламата?! Вчерашният епизод беше един от малкото,които не  успях да гледам онлаин и се чувствах като предател, но не можах да си освободя времето. Обаче сериозно мисля по въпроса за следващия вторник вече, за да съм налице.
Заради пропуснатото снощи,няма и какво да коментирам по серията.Надявам се днес по някое време да успея да я изгледам без превод, за да съм в час с коментарите ви.
Сега ще се върна назад, за да карам подред.
Честито Рождество, момичета! Със закъснение, но искрено и от сърце се надявам на благослов и благодат за всички нас, на чисти души и помисли наоколо, на търпение и уважение в реалните ни домове и във виртуалната ни къщичка!
Благодаря за новата тема,Марианка! Все по-стойностна, с всяка следваща, все по- пълна и зареждаща. Жалко е само, че първата страница не е толкова голяма, че да обхане абсолютно всичко за Енгин, без да се налага да сместваш, разместваш или премахваш от нея неща. Всяка снимка,всеки колаж, всяка думичка, написани за Енгин, носят огромен емоционален заряд и мноооого любов, вложена от творците, както и нужда да изразят по някакъв начин обичта и уважението си хората,споделили тук мнението си.
Барисея, една голяма, звучна виртуална целувка имаш от мен за превода на прекрасното интервю!
Интервюто, ах, интервюто.........заседнах там и с възхищение препрочитам и се опитвам да осмисля всяка дума на Енгин. Ами да, той обмисля всеки отговор ,не говори високопарни неща, не дрънка празни приказки, не се изказва неподготвен.Всяко изречение си тежи на мястото и има смисъл. Възхитена съм за хиляден път от Човека Енгин Акюрек.Няма как да мине за обикновен човек и незабелязан от хората, колкото и да му се иска.
Той просто блести, осветява пространството около себе си, без да се старае да прави каквото и да е. Ама толкова съм очарована от скромността му, от човещината му, че колкото и да си казвах да не досаждам, не мога да се въздържа.Ще ме търпите, въпреки че вече сте се нарадвали на това интервю. То възпитание, то интелект, то образование, то сексапил, то красота.......бе не ми стигат възхвалите, обедня ми речника изведнъж....Затова ще се възползвам  от думите на Айше Арман и нейното описание на Енгин
" От него става страхотен любовник, прекрасен съпруг, много добър спътник в живота, партньор по гмуркане, учител по философия....много можеш да научиш от него, но ще се изгубиш в дълбочината му.
Страхотен актьор. Страхотен писател.......И естествено...мъж с изискана простота, шик, сдържаност,докато се усмихва, в очите му проблясват звезди, внимателно си подбира думите, има великолепна усмивка и сексапил, който не подчертава изрично.....Енгин Акюрек действително впечатлява......"
Изчерпателно описание, уловила е онова фино излъчване, което само чувствителните хора с отворени сърца умеят да оценят, есенцията на мъжа зад образите. Нямам какво да добавя! Тя е в десятката!!!
И като преплетем обаянието, класата, професионализма и доверието, което Енгин предизвиква..........се оказва, че Шел, в стогодишният си опит, точно на нашият Енгин се спира в първото си и юбилейно търсене на рекламно лице!!! Някой от нас зададе ли си въпроса Защо?.....Не, разбира се. Ние знаем отговора отдавна, затова сме тук от толкова години. Но пък е толкова прекрасно чувството, че момчето ни е оценено където и от когото трябва! Не заради красотата са го избрали, въпреки, че я притежава, не заради публикациите му в соц. мрежи или последователите му в Инстаграм и ТТ.Избран е заради постоянството, доверието, качеството и професионализма, с които се свързва името му, безценни синоними за всеки човек!!! УВАЖЕНИЕ от всички, желаещи и нежелаещи да го признаят, спечелено с труд и постоянство! Световноизвестна марка, символ на качеството в сектора, представена за пръв път от турски световноизвестен актьор, символ на качеството и класата в сектора си, пък и в живота! Нещо да има някой да оспори?!
Ох,бе, издуват ми се гърдите от гордост, докато чета и гледам всички бомби от последните дни!!! Място не мога да си намеря от радост! Не заради самата реклама, сигурна съм, че Енгин от самото начало на творческия си път до сега,  е получил стотици предложения за реклами. Гордостта и радостта ми идват от съдържанието, от заложената концепция, от уникалността да е първият за тях, от признанието, направено публично за успеха и качеството на Енгин! Нека следва пътя си неотклонно, нашето момче. Интелигентен, умен и чувствителен е и явно знае кога, къде, с кого и как да приема оферти и да позволява нещата да се случват.
Толкова много радости ни поднесе накуп, като за прощално, че направи нашата тъга от приключването на сериала много по- поносима, макар и косвено.
Между другото, съгласна съм с вас, че има жена в живота му. Друг път винаги е казвал, че няма, че когато има, ще го каже или просто отговаря уклончиво. Сега отговорът е загадъчен, но няма отрицание, напротив.... по неговият си елегантен начин ни намеква, че засега си го запазва за себе си. Ще го каже и ще я покаже, когато сметне, че е дошло времето.Ние няма да избягаме, чакаме си спокойно, свикнали сме да чакаме. Обаче, винаги сме възнаградени за търпението!
Араселия, и с теб съм съгласна. Ръцете на Енгин просто са чудесни за реклама на часовник.Един Ролекс, например, би изглеждал страхотно на тях,а за самата марка че е чест, Енгин да ги рекламира. Май много сме се размечтали, нали? Чак толкова да се промени Енгин,няма как да стане...Търсят го, защото е уникат, иначе фалшиви диаманти колкото щеш на пътя....
 И по този повод,една лека закачка, която видях в ТТ.........

Всеки се подпира на каквото може, на каквото му позволят, нали???
С най- добри чувства към таланта на актьорите, разбира се и към различните възгледи и соц.позиции...

Имайте хубав ден, момичета. Аз мисля да се пофукам и повъзхищавам още малко с прекрасните новини.
Ще ме търпитееее, няма начин....

# 55
  • Пловдив

Теменужка, ами рекламите, като актьорите - ферари срещу пластмасов кон. Паднах от стола...
Състезание в конски сили...

Източник: https://twitter.com/jessie_barbie?lang=bg

Имахме 3 горещи теми днес за "Дъщерята на посланика" в САЩ. В момента Енгин и Туба са в тренда # TubaBüyüküstün # EnginAkyürek # SefirinKızıMasal. Очаквам с нетърпение нов EnTu проект в бъдеще.Скръстваме палци с надеждата, че ще има още един проект, в който да можем да им се насладим изцяло в собствената им история, както те заслужават. Има толкова много от нас по света, които ги обичат и им се възхищават.

Интересно, направо анекдот: САЩ гледат пряко предаване от Турция, но турците не. И рекламодателите разбиват всичко - нека Америка гледа техните реклами.

# 56

Каквото си харесват, това гледат.И ние, в РБ не правим изключение.Thinking

Виж в Германия, не е така.Над всичко, е германското.Hug

# 57

Здравейте момичета Two Hearts
Свърших малко служебна работа, сега изчетох постовете ви от сутринта и съм съгласна с всичко написано.
И за актьорството, и за интервюто, и за рекламите...

Радвам се обаче на другото - на това, че Енгин си има свой собствен път и си го следва  с чест и достойнство.
Оценяват го тези, които също са успешни в нещата които вършат.

Снощи на прима виста ми се стори, че екранното присъствие на Туба/Мави  и Енгин/Санджар е малко, но те за тези дадени им минути ни разказаха материал за 5-те месеца на раздяла. Толкова прецизирани диалози, толкова малки жестове - а толкова много информация... Това го могат големите в бранша.

Ейлем толкова леко води  историята към логичния ѝ край, че е просто удоволствие да гледаш.
Рускините забелязали, че за пръв път има някаква по-любовна близост между Елван и Яхя. Те просто се преоткриват  сега.
В един момент да си призная, изпитах съжаление към посланика. Цял живот той е в плен на егото си, че не вижда поне една причина да си позволи да бъде щастлив от нещо. За какво са му всичките милиони, когато животът  лека-полека започва да му се изплъзва, защо му е опеката над Мелек, когато няма да бъде с нея. Този пристъп който направи е предупреждението му - за промяна. Ако не разбере  това - краят му ще е жесток, въпреки, че той самият унищожи толкова много хора и животите им.
Не зная какво да мисля за Халисе - децата ѝ, близките ѝ си я обичат такава-каквато е. Но тя също направи много грешни неща, изрече много гневни проклятия, позволи си да влезе в съюз с дявола Седат. Не знам дали всичко това ще ѝ се размине...

Обаче мен бая отдавна ме човърка ей-така издълбоко една мисъл.
Седат се появи в историята като черна сянка на злото и изплува от миналото на Мави.
Такъв беше и Акън. Двама мъже  с една и съща патологично-откачена обсебеност към дадена жена.
Краят на Седат е вече предопределен - да видим само кой ще му е физическия палач. Полицията, хората на посланика или местните хора.

Връщам се назад няколко месеца, когато новината, че Ураз К.  иска да напусне сериала, защото по СЦ героят му щял да претърпи още по-голяма метаморфоза, с обратен знак. Видяхме го в първа серия - видяхме го и докъде стигна /предаде Санджар, чийто живот висеше на косъм, после искаше да го види как полудява в затвора, да му отнеме бизнеса и конака, да съсипе семейството му и същевременно под прикритието "любов към Наре" да му отнеме и нея...
Та си мисля, ако първите СЦ не бяха напуснали, а той като професионалист си беше останал в сериала - като какъв щяхме да го гледаме.
Дали нямаше под влияние на тясното си роднинство с посланика да се превърне във втори Акън или Седат напр.
Ще да е имало нещо такова, за да се откаже от ролята. Просто не му  е стискало или не му е достигнал куража, опита, професионализма да изиграе нещо подобно... От пеперуда в какавида...
А  Шафак Башкая/Седат  влезе с  "гръм и трясък" в историята и макар героят му да е най-отвратителното зло, което за съжаление вирее като плевел в обществото -  има моя респект като актьор.

Същото мога да кажа за Бюлент Шакрак/Кахраман. Също респект към актьора.

Нека да изгледам серията с български превод, защото колкото и да разбирам руския - все има нещо което после се оказва малко по-различно от това което си мисля, както и последната  и тогава ще споделя още една моя мисъл, касаеща поведение и възмездие.

Слагам още една прекрасна снимка на Санджар/Мави и Мелек - просто за разкош...
И за истинско щастие, а не игра на такова. 

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 15:34 от Марта_49

# 58
Теменужка 💜😂 Фукай се и хич да не ти пука, сега ни се е паднало 😎 😜

Много е красиво в конака сега 😍

Стягаме куфарите

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 15:47 от araselia

# 59
  • Пловдив

Актьорът Шафак Башкая/Седат си приготвя куфара.
Преди минути пусна снимката в сторито си.

Днес е последен ден за снимки. Отива за последен дубъл.
Всяка раздяла е тъжна. Едно свършва, друго започва.

Това беше. Няма вече сет. Написаха:
Благодаря на целия екип, здраве на ръцете ви
Току-що стигнахме до края.

https://www.instagram.com/p/COfgRGLDHiJ/

Берен сложи тези снимки с Туба в инстаграма си.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 17:23 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт