https://ajanimo.com/engin-akyurekin-onun-icin-buyuk-kediyim-dedi … -arkadasi-feyyaz/
Това е сайт - новини за животни в Турция. Феяз стана известен. Статия от днес.
Фейяз, съквартирантът на Енгин Акюрек за когото каза: „Аз съм голямата котка за него“
Запознахте ли се с Фейяз, съквартирантът на Енгин Акюрек, красивият актьор на Турция?
Енгин Акюрек, харизматичният актьор от телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", който е сред най-популярните телевизионни сериали в Турция и финализира през последните седмици, представи на феновете си съквартиранта си Фейяз в интервю за Айше Арман.
Турският харизматичен актьор Енгин Акюрек сподели първата си снимка с котката си на име Фейяз в новооткрития си акаунт в Instagram с изявлението „Аз съм тук“. В интервюто си Акюрек каза, че обича всички животни, но общува по-добре с котки, „С Феяз живеем вече две години заедно в Бодрум.
Майка му го роди в моя двор. Роди три милички братчета. Нарекох ги Метин, Али и Феяз... Първо си отиде майка му, после Метин и Али... Феяз остана. (Впрочем, поздрави на Феяз Учар оттук!) Не поиска да се раздели с мен. Оттогава живеем заедно. Много ме обича. Вижда ме откакто се е родил. Струва ми се, че за него аз съм една голяма котка. За него съм всичко – приятел, баща, майка...

„Досега не съм изоставял никого! Живот и здраве, няма да изоставя и Феяз.”
Акюрек, който е в Бодрум от две години заради телевизионния сериал, заяви, че ще се върне в Истанбул след финала на сериала и ще вземе със себе си Фейяз. Акюрек заяви, че майка му се грижи за собствената му котка в Истанбул и след финала той ще се грижи и за двете котки, и че характерите на двете са напълно различни, "Но аз ще намеря начин."