Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

https://ajanimo.com/engin-akyurekin-onun-icin-buyuk-kediyim-dedi … -arkadasi-feyyaz/

Това е сайт - новини за животни в Турция. Феяз стана известен. Статия от днес.

Фейяз, съквартирантът на Енгин Акюрек за когото каза: „Аз съм голямата котка за него“
Запознахте ли се с Фейяз, съквартирантът на Енгин Акюрек, красивият актьор на Турция?

Енгин Акюрек, харизматичният актьор от телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", който е сред най-популярните телевизионни сериали в Турция и финализира през последните седмици, представи на феновете си съквартиранта си Фейяз в интервю за Айше Арман.

Турският харизматичен актьор Енгин Акюрек сподели първата си снимка с котката си на име Фейяз в новооткрития си акаунт в Instagram с изявлението „Аз съм тук“. В интервюто си Акюрек каза, че обича всички животни, но общува по-добре с котки, „С Феяз живеем вече две години заедно в Бодрум.
Майка му го роди в моя двор. Роди три милички братчета. Нарекох ги Метин, Али и Феяз... Първо си отиде майка му, после Метин и Али... Феяз остана. (Впрочем, поздрави на Феяз Учар оттук!) Не поиска да се раздели с мен. Оттогава живеем заедно. Много ме обича. Вижда ме откакто се е родил. Струва ми се, че за него аз съм една голяма котка. За него съм всичко – приятел, баща, майка...

„Досега не съм изоставял никого! Живот и здраве, няма да изоставя и Феяз.”

Акюрек, който е в Бодрум от две години заради телевизионния сериал, заяви, че ще се върне в Истанбул след финала на сериала и ще вземе със себе си Фейяз. Акюрек заяви, че майка му се  грижи за собствената му котка в Истанбул и след финала той ще се грижи и за двете котки, и че характерите на двете са напълно различни, "Но аз ще намеря начин."

# 676

Най-трудно го приех с тази визия.
Все едно не беше той.

# 677
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CPV5SP-LBUQ/

От САЩ до Ангола, от Узбекистан до Босна.
И навсякъде промо снимките са по-добри от на производителите. Просто невероятно.

Менекше тайно слага хапчета за сън на Мелек, за да може Акън да я отвлече. Но отравянето се обърква. Ще оцелее ли Мелек?

Сериалът се излъчва и в Босна и Херцеговина, също в прамтайма.
По анонса се ориентираме до къде са стигнали.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:11 от mariana51

# 678

Момичета Two Hearts
Лека и спокойна.
Може пък утре да е денят в който ще научим нещо ново.

# 679
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/REKLAMARKASI/status/1397625615163998217

Новината излезе преди малко.
Енгин тази седмица ще има среща с Shell и ще говори за рекламата си. В петък от 12,30 ч. по BloombergHT вероятно по техния канал в youtube.
Запазила съм линка им, излъчват онлайн. Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=XkF99-AicIA

# 680
# 681

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и ползотворен ден!

# 682
Добро утро,

Поредният ден, без Санджар.Heart

Надявам се, следващият герой, да е още по-интересен.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 683
  • Пловдив

Добро утро момичета от Санджар, Мави, Йомер и Елиф, и мен.
Нещо липсват много от вас, дано сте добре.
Успешен четвъртък на всички, а чакането си го чакаме.

# 684

Малко Йомер и девреми....

# 685
  • Пловдив

Потвърдено - в петък от 12,30 ч.

Допълвам, какво пише:
Новите рекламни кампании на Shell Turkey се обсъждат тази седмица в програмата.

Eндер Ментер пита, директора за маркетинг на дребно на Shell & Türkas  Сехер Пойразоолу, актьора Енгин Акюрек и президента на агенция Ендер Бурук - ръководител на агенция Мирум отговарят.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:47 от mariana51

# 686

Допълвам, какво пише:

Eндер Ментер пита, директора за маркетинг на дребно на Shell & Türkas  Сехер Пойразоолу, актьора Енгин Акюрек и президента на агенция Ендер Бурук - ръководител на агенция Мирум отговарят.

Интересно. Интригуващо.

# 687
Здравейте момичета!

Допълвам, какво пише:

Интересно. Интригуващо.

Много хубава новина е сложила Марианка!

И понеже сме още под еуфоирията на ,,Дъщерята на посланика'' слагам децата на Санджар!
Приятен ден момичета!

# 688
  • Пловдив

Време за следобедно кафе с Енгин.
Е, имаме нова снимка.

https://www.instagram.com/p/CPX4cmQtMo4/

Ето какво написаха:
Най-приятните пътувания започват с топло кафе! Shell с вкусни кафета deli2go от пресно смлени зърна, Shell, винаги напред!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:28 от mariana51

# 689

Здравейте момичета Two Hearts
Ей-така, обичам - да имаме снимки, информация, да се случват хубави нища.
Когато човек е позитивен, мислите и делата му да са добри - то всичко това се връща обратно и в пъти повече.
Радвам се, че пътят по който върви Енгин и ние като негови фенове го подкрепяме и съответно следваме - е всичко това събрано в една дума. Доброта.

Щом човек носи доброто в себе си - то и доброто носи нас. 

Общи условия

Активация на акаунт