Име за момче? 💙

• 1 838
  • 51
  •   1
Отговори
Какво мислите за тези имена за момчета? Две от тях са на баща ми и свекър ми,а третото е специално за мен. Ще съм благодарна за мнение.

# 1
МихаИл се пише.
Не е с Й, а с И.

# 2
Не е грешка, А и Й са включени в третото име, за да има нещо от двамата дядовци😉

# 3
Не е грешка, А и Й са включени в третото име, за да има нещо от двамата дядовци😉
Това ще му създаде много ядове. Вечно ще му бъркат името навсякъде. С тези кръщаванки на роднини децата получават абсурдни имена и после ги мразят. Аз съм за Михаил, но без й, а с и.

# 4
Аз харесвам Йордан, но и трите са хубави

# 5
Тази измишльотина с правописната грешка изобщо няма да я коментирам... От двете имена повече ми харесва Йордан.

# 6
Андрей от мен. 🙂

# 7
Андрей.
Едно много любимо мое мъжко име.

# 8
Йордан и Андрей са хубави, силни имена, и двете харесвам като имам лично пристрастие към Андрей.

МихаИл е чудесно име, на МихаЙл е безумно, съжалявам. Ще причините на детето безкрайни проблеми по институции, цял живот ще трябва да се обяснява.

# 9
Андрей от мен

# 10
Ами то всъщност и в Андрей има по една буква и на двамата дядовци. Михайл е интересно. Колебая се между двете. Йордан не е лошо име, но в днешно време не е толкова актуално вече.

# 11
Не е същото 😉
Вместо измисленото Михайл, може да помислите за съществуващото име  Михай.

# 12
Андрей и от мен.

# 13
  • Бургас
Йордан. Прекрасно име! Само, че всички ще го наричат Данчо, Даката.
Андрей - Андро
Михайл ми харесва, но редовно ще му бъркат името, ще го пишат и изговарят с "и" вместо "й", и ще го наричат  Мишо, което всъщност е сладко 🙂

# 14
  • Sofia
Глас за Андрей.
Тези, на които ви харесва Михайл Rolling Eyes къде точно слагате ударението и как го изговаряте?!

Общи условия

Активация на акаунт