Име за момче

• 1 330
  • 52
  •   1
Отговори
Здравейте,

Пускам анкета за три имена.
Имената са избирани така, че да не са твърде популярни в момента, но и да са нормални български.

Ако някое от имената конкретно не ви харесва изобщо, моля да обясните защо. Ще ми бъде полезно Simple Smile

# 1
Аз съм за Ивайло. На галено също ми харесва Ивчо. Васил също не е лошо, но някак си ми е по-грубо, за мен не е благозвучно. Момчил не ми допада.

# 2
Според мен и трите имена са популярни. Гласувах за Момчил,като компромис от трите. Другите две не ми допадат

# 3
И трите имена много ми харесват. Гласувах за Момчил, но сериозно се зачудих.

# 4
Гласувах за Момчил.
Васил, аз лично не го долюбвам, все с цигани го свързвам.
То и Иван не го харесвам по подобна причина.

На Ивайло не харесвам съкратеното Иво или Ивчо.

# 5
Гласувах за Васил, но това е , защото дядо ми се казваше така и не съм съвсем безпристрастна.

Ивайло също е много, много хубаво име.

Момчил не ми харесва, заради това, че няма галено, а и като цяло не ми допада..

# 6
Напротив, Ивайло е твърде популярно име. Няма да казвам само аз колко човека познавам с това име, от различни възрастови групи.
Момчил може да се каже, че ми допада, въпреки че е трудно да се намери адекватно галено обращение.
За Васил нямам кой знае какво мнение, защото не познавам деца и млади хора с това име.
В крайна сметка гласувах за Момчил.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:42 от Borqna Sto 771419

# 7
Васил не харесвам, защото дядо ми имаше един такъв познат, все начумерен и се караше с всички.

Гласувах за Ивайло, но харесвам и Момчил.

# 8
Момчил, защото ми харесва, а не защото го намирам за компромисен вариант сред трите имена в анетата.
Ивайло е от имената, за които винаги съм се чудила на какво се дължи популярността им. Не че е толкова лошо, просто ми е твърде меко, грам мъжественост не долавям в звученето му.
Харесвам значението и силата на името Васил, но не мога да се отърся от асоциации, за които вече се писа.

# 9
  • София
Момчил ми харесва.
Вместо Ивайло бих предпочела краткото Иво.
Васил не ми харесва, въпреки че имам няколко познати с това име и са все приятни и успешни хора, но самото име не е по моя вкус.

# 10
  • Най-красивата страна
На мен пък Васил ми харесва.
Ивайло също.

# 11
На мен ми се струва, че Ивайло е популярно в сравнение с другите две, но все пак гласувах за него. Харесва ми самото име, а и всички, които познавам с него са все позитивни, умни и интелигетни хора.
Момчил ми е на второ място, само един познавам и на галено му викат Момо.
Васил ми е някак твърде обикновено.

# 12
Васил не го харесвам изобщо, имам асоциации с един празник на 1 януари. Момчил ми е безразлично.
От трите бих избрала Ивайло.
Предлагам Иван. Не се среща вече сред децата.

# 13
Ивайло. Харесвам го, има хубаво галено.
И аз Васил го свързвам все с малцинството.
Момчил не е лошо, но галено хубаво няма.

# 14
Васил ще има имен ден на Банговасил.

Общи условия

Активация на акаунт