Име за момче? 💙

• 1 841
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Силно се надявам Михайл да просто грешка на клавиатурата, защото иначе горкото дете цял живот ще обяснява как му се пише името и все ще е сбъркано. А Михаил е много хубаво име.
Йордан не бих избрала, защото няма хубаво галено. Андрей е също хубаво име. Вижте и как звучат с фамилията и презимето.

# 16
На мен пък галеното Данчо ми харесва

# 17
Моя син е Михаил. Михайл не знам как да го коментирам.. силно се надявам, че е просто грешка. Ако не е грешка, по-добре кръстете детето с някое от другите две имена.

# 18
Глас за Андрей.
Тези, на които ви харесва Михайл Rolling Eyes къде точно слагате ударението и как го изговаряте?!
Според мен ударението е на А.

# 19
  • Телиш/Плевен
Няма да гласувам, защото ми харесва Михаил, а в анкетата е посочен вариантът Михайл, който няма как да подкрепя...

# 20
  • Down south
Какво мислите за тези имена за момчета? Две от тях са на баща ми и свекър ми,а третото е специално за мен. Ще съм благодарна за мнение.
Михайл е малко странно. Как ще бъде произнасяно и дали често няма да има нужда от уточняване на изписване и произношение.
Глас за Андрей.

ПП Нагледала съм се на много имена, които имат нужда от уточнения. Досадно е за родителите, след това се прехвърля на децата.

# 21
А изписването на латиница и спелуването ще са още по-объркващи. Mihajil, Mihaijl, Michajil, Michaijl?
Името си е Михаил, библейско име с хубаво значение. Няма как да се промени.

# 22
Щях да гласувам за Михаил, но тъй като такова име няма сред посочените, гласувах за Андрей.

# 23
Гласувах за Андрей - силно име с хубаво звучене. Останалите две не ми харесват.

# 24
Гласувах за Андрей. МихаИл е правилно, другото е с правописна грешка. Дори вие не можете да го кажете с Й. Има руско/ украинско МихАйло, ако държите на Й в това име.
Йордан не ми харесва.

# 25
Не е грешка, А и Й са включени в третото име, за да има нещо от двамата дядовци😉

В "Гаргойл" също биха били включени.

# 26
Обаче Гаргойл не допада на майката😉
 Още в първият пост е обяснила избора на трите имена в анкетата.
 Лично на нея и е симпатично Михаил, но за да са щастливи всички от родата го осъвременява в Михайл.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 09:51 от ccvet

# 27
  • София/Севлиево
Нито едно от трите.По принцип харесвам МихаИл ,може и МихаЕл,но не и МихаЙл...
Ама много добре разбирам авторката-деверът ми е Михаел точно ,за да има буквите на всички баби и дядовци -М,Х,А,Е...

# 28
  • Бургас
Има мъжко име Михал. Миха́йл прилича на него. Съветвам авторката да не се съобразява с мненията на хората, защото след време може да съжалява. Има толкова нелепи и грозни имена, и притежателите им си ги носят с гордост. А Миха́йл е просто необичайно. На мен фамилията ми е особена и ми се случва да обяснявам как се пише, да поправям. И какво от това?

# 29
МихаИл е едно от най- хубавите мъжки имена

Общи условия

Активация на акаунт