Не мога.

• 11 121
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Защо да няма претенции? Хубаво е да има претенции, но когато пърформънса и заявката не отговаря на претенциите не се получават нещата. Аз дори си мислех, че като не се появи някакво време, най-после е намерила любимия и се е кротнала или е преосмислила малко нещата. Обаче сега гледаме Равена 3 - Старата песен на нов глас.

# 271
Не мисля, че 50 години е някаква свръх висока възраст, така че жената да няма претенции.

На каквато и да е възраст човек не бива да е съвсем без претенции и с всичко да се примирява. Важно е да не губиш самоуважение.

# 272
Нали говорим за Равена, не по принцип за 50-годишните. На Синди Крауфърд бих ѝ дала шанс, ако съм мъж. Че и умнее. Равето с какво ни завладява, освен с упорство, инатливост и скъперничество – моето, та си е мое, пари, пари, пари.

# 273
Като търсиш нещо с топла, южна кръв, защо не си вземеш българско, все пак мъжете са известни с... качества?

# 274
Претенции е добре да имаш във всички възрасти, ама още по-добре е да знаеш къде да ги предявяваш. Има един хубав стар лаф. "Свиня от кладенчова вода не разбира" Ако си кладенчова вода, що щеш да се разливаш там, дето грухтят радостно на помия.

# 275
Бе то и друг лаф има - Хубавите ябълки прасетата ги ядат.

# 276
Има. Лафове бол. Ползвайте ги навреме.

# 277
  • Далечният изток
Човек трябва да има реална самооценка. Аз определено на 40+ изглеждам много по-добре отколкото на 20+, друг мироглед, мъдрост, опит и т.н. Ама съм на 40+.... На каква да се правя? Не мога да се сборя с 20, 30-годишните, а и честно казано не искам. Чичковци на 50 и 60 ме заглеждат Simple Smile Колкото и добре да изглеждам за годините си, за 20 и 30-годишните съм лелка... Какви претенции....

# 278
Тия лафове продължават внушението "така ѝ се пада, защото това е търсила". Което е толкова вярно, колкото и че на 50 жената има по-малко опции за страстен секс, отколкото на 33.

# 279
Това да не можеш да се задържиш с някое гадже с години защо да е недоверие. Това е здрав разум. Коя жена стои там, където не й изнася. Обаче недоверието е съвсем да не допускаш никого до себе си. Не да сменяш гаджета.

# 280
  • София
Вяско, аз дори си обосновах твърдението защо попада все на такива. Тя на такива се хваща, при това сама обяснява защо го прави, има си причина.

# 281
Като търсиш нещо с топла, южна кръв, защо не си вземеш българско, все пак мъжете са известни с... качества?
Нямам познати свободни българи около мен. В България рядко си ходя, нямам време от ангажименти.
Трябва да се регистрирам в български сайт. Баща ми има регистрация в Елмаз. Та от него съм чувала следното: ''Като знам аз на какви жени попадам си представям мъжете!''...
При мен опцията да спонсорирам мъж от България не стои на дневен ред, защото може да си вкарам със засилка един такъв като гръка, че и по лош...на 50 години, какво искаш?
После не мога да се отърва, защото съм поела ангажименти пред имиграцията често свързани с брак.

# 282
Има. Лафове бол. Ползвайте ги навреме.

Остава да допълниш, че не се отнася само за лафовете.

# 283
Защо мрънкаш, Ревена?
Срщанала си го, плащала си хотелите още от началото (ако правилно помня) После той в затвора, не си срещнала нищо по-грабващо..та затуй чакането..Пожелала си го пак, имала си го..Каквото си избереш, това получаваш е..
Сега нова "тръпка" на хоризонта..Дано пък е!

# 284
Ако очакваш да спонсорираш мъж, какво ще намериш? Моя приятелка с престижна професия все е любовница на някого, защото иска мъж "по-богат от нея".  А те тези са с по няколко жени наоколо. Не го разбирам това.

Общи условия

Активация на акаунт