Не мога.

• 11 118
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ама, това за гръка ли?!

# 76
  • София
А той знае ли, че е в главната роля? Или като в детството - имаш си гадже, ама то не знае, че ти е гадже.

Равена, кротни си малко прелестите вкъщи. Не съм религиозна, но хората са го измислили преди векове  с идеята за поста и молитвата, а в действителност е леко отдръпване на иднидива за кратко време от житейската суета и успокояване на емоциите. Други ходят някъде в някоя хижа за една седмица и се разхождат. Трети медитират, четвърти си изключват телефоните. Няма значение кой как го прави. Но при такива хиперактивности като на твоите на любовния фронт, малко почивка добре се отразява.

# 77
Мммм, чудно, ама някой може и да ти се върже на заигравките. Загорял, глупав, ама ний тук сме стари лисици във форума. Глей как те надушихме, че манипулираш. Така ще те надушат и умните мъже, па ти карай с компромисни и идвай да споделяш колко са виновни, а ти така да си им дала доверието си. Не знам за другите, мен лично, когато имам време, не ми пречи да си чеша клавиатурата. Simple Smile
Викаш, вместо да плащаш по 100 долара на час за психолог, си пишеш туканка да ти давам еакъл.

# 78
  • Далечният изток
Е, не знае, ама нали разбрахме, че сравнява всички следващи с него и така се оказват боклуци.
Няма да се кротне, защото на 50 вече си мислиш, че всичко свършва и трябва задължително да хванеш последния влак.

# 79
  • София
Някой разбра ли Ревена с кого е скъсала? Laughing

# 80
  • Далечният изток
С последния?

# 81
Предположение - еврейчето.
Ама не знам все пак.

# 82
  • София
Аз пак да питам, да не би любимата героиня да е Саманта от Сексът и градът? Сякаш се идентифицираш с нея, само че с 30 години закъснение заради брак и две деца.

# 83
  • София
С последния?
Който май е бил предния, тоест гъркът престъпник ни е пробутан като нов.
Така ли?

# 84
Не, и не ме интересува. Но разбрах, че "не може", не издържа, рИве за внимание. Като дете на 4, което се тръшка на асфалта за играчката от всичко по левче.
Жено, Равена, на 50, ако не си с 30 айкю, предполага поне да си изградила критерий за мъже, хора. Хубо, отвързваш се от дълга връзка, но това не значи, че следва погром, значи, че следва да си се поучила и да имаш по-зрял поглед и подбор.

# 85
Мммм, чудно, ама някой може и да ти се върже на заигравките. Загорял, глупав, ама ний тук сме стари лисици във форума. Глей как те надушихме, че манипулираш. Така ще те надушат и умните мъже, па ти карай с компромисни и идвай да споделяш колко са виновни, а ти така да си им дала доверието си. Не знам за другите, мен лично, когато имам време, не ми пречи да си чеша клавиатурата. Simple Smile
Викаш, вместо да плащаш по 100 долара на час за психолог, си пишеш туканка да ти давам еакъл.
Какви заигравки, честна българо-канадска!
Ако искаш ще ти пратя на лични снимка на нас двамата като двойка и статия, за какво престъпление е бил в затвора. Аз никога не лъжа. Само ви спестих истината, да не ме ядете твърде много, че го чаках да излезе от затвора за да продължим да се виждаме. Другото е, както съм го описала.
С мексиканеца не стигнахме до среща, защото нещо не ми хареса тона му, това е.
Не, и не ме интересува. Но разбрах, че "не може", не издържа, рИве за внимание. Като дете на 4, което се тръшка на асфалта за играчката от всичко по левче.
Жено, Равена, на 50, ако не си с 30 айкю, предполага поне да си изградила критерий за мъже, хора. Хубо, отвързваш се от дълга връзка, но това не значи, че следва погром, значи, че следва да си се поучила и да имаш по-зрял поглед и подбор.
След прекалено добър мъж, ти какъв подбор би имала?
Или би търсила само секс заигравка като мен, хъм?

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:55 от Ravenna

# 86
Саманта ги трошеше яки, не е това случаят.
По-скоро Кари - само ревеше и залиташе по лузъри. И никой не беше достатъчно добър, като Тузарят, разбираш ли..

# 87
Оная тема за фантастичните светове на жените затвориха ли я?

# 88
  • София
Значи, добре съм схванала, че е затворника.
Виж сега, ти мани, че нас ни лъга, ти себе си си лъгала.
Сама си казваше, че не става. Секс и нищо друго. Него защо го заблуждава в любовни трели?!

Лъжеш, мажеш, после - Не мога.
Инфантил. ком

# 89
  • Далечният изток
Не, не се е поучила. Напротив, пак казвам, решила е, че тя самата е високата топка и заслужава нещо повече от този мъж, с който е била 30 години. А реалността се е оказала различна и сега се чуди що стана така... Попада само на боклуци, а в нейната фантазия тя е нещо уау и заслужава нещо уау... Ква стана тя?!

Общи условия

Активация на акаунт