Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 672
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Лолитеа, при кой се следиш там? Аз се следя на частно във Фемина, но ми се иска да раждам в Токуда. Още съм много неориентирана. Може би към 7ми месец ще започна да ходя на преглед и там, където съм избрала да раждам. Ще се радвам на малко информация, лекар, цени и тн. Simple Smile

# 556
Моличетатаа който минаха през Ковид може ли.да ми пишат на лично имам да попитам нещо а не искам цялата група да занимавам .. аз лично имам съмнение не съм правила тестове още

# 557
  • София/Севлиево
Аз имам и хубав,и лош опит с МД,но не бих се върнала там след  случката от лятото на 2016-та.И затова избрах Шейново(а ми е и болницата по район).

# 558
Привет от мен, мами. Бременна съм в 19+3г.с Излязоха ми резултатите от ПКК, ЦРП ми е в норма. Обаче не мога много добре да си разчета резултатите. Да се притеснявам ли за повишените неутрофилни левкоцити? И какво значи, че са повишени? Хич ме няма с разчитането, а за паника съм номер едно! Confused

# 559
  • София/Севлиево
Идеални са ти като за тази г.с.Моите лимфоцити също са толкова и докторът каза,че са добре.

# 560
Тук може да прочетеш за евентуални причинители на повишаването. Доколкото разбирам в последния триместър е нормално да са леко завишени. В твоя случай док ще ти обясни най-добре.
https://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE% … D0%B2%D1%82%D0%B0

# 561
Моите също са завишени, като левкоцитите ми са 14, днес питах АГ каза, че е нормално при бременност да са завишени. Иначе хемоглобина ми е 126, кр.захар 4.1. 20г.с бебчо е 400гр, 26 см

# 562
  • au bout du monde
Вече съм в 20с, половината мина😀
Ние сме още на морето ⛱️ и си изкарваме супер. Вече дори планираме почивката края на юни или началото на юли.
Сега водата е студена и не влизам, но дойда ли пак ще се топна 🌊

# 563
Азалия, аз съм при Мария Атанасова в Токуда. Супер доволна съм, много, много е мила, супер внимателна, винаги ме кара да запиша целия преглед на видео, за да го пусна после на таткото 🥰 Мери много неща, като мини ФМ е всеки път. Още първия път ми даде личният и номер, като много настояваше да ѝ пиша за всичко. Внимава доста и предпочита да се презастрахова - оставам с впечатление, че по-скоро ще ти даде повече лекарство/сложи някакво ограничение, но няма да позволи нещо да се обърка, защото не е взела навременно мерки. Проблем е със запазването на часове в Токуда. На мен края на март ми записаха за началото на юни, тъй че ако си я харесаш, аз от сега бих си запазила часове (по един на месец), пък после винаги можеш да не отидеш и да ги отмениш. 😊

# 564
Момичета,  да питам вас болят ли ви гърдите, мен продължават да ме болят, не помня в предишните ми бременности дали е било така
Кг са 2,5кг за този месец🤦‍♀️

# 565
  • au bout du monde
Момичета,  да питам вас болят ли ви гърдите, мен продължават да ме болят, не помня в предишните ми бременности дали е било така

До скоро ме боляха. Сега от време на време и сърбят😩
Предният път изобщо не са ме боляли

# 566
Елмазче, мен, откакто чаках да ми дойде цикъл, не са спирали да ме болят 🤷🏼‍♀️

# 567
Мен спряха да ме болят, но ме сърбят от време на време.
Да се похваля снощи сън не съм спала😄 Най-накрая започна да се усеща  това моето бебе😃 Като с3 почна към 11 вечерта, будувах да го дебна кога ще порита, от толкова време го чакам и толкова ми липсваше чувството❤️

# 568
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз от миналат седмица започнах да го усещам най-накрая.  ❤️

Аз родих първото си дете в АГ Варна без избор на екип и т.н. Живот и здраве отново ще постъпя така. Бях много доволна, обръщаха ми внимание всички, които бяха на смяна.

Вече имаме първа покупка за бебето, ММ е купил кошара от един човек за 100лв, вместо да даваме луди пари. Тя е също като на голямото дете 3в1 и с матрак.

Разглеждах колички и имам една чуденка. Има едни бордове, които се добавят към количката за по-голямото детенце. Ако се измори по време на разходка, мжое да стъпи и да се вози, има и такива със седалки. Но повечето колички са до 15-20кг. Бебето, ако се роди 3 и малката е 17, ето ти 20кг, а бебето първите месеци расте като гъба. Дали сте виждали колички с каапацитет поне 25 или 30кг?
Аз обичам дългите разходки, а и обикаляме и с кучето, детето ще се изморява и затова се чудя за този борд... Иначе ще взема и слинг, но с количка са ми по-удобни разходките.

# 569
  • au bout du monde
Борда ще издържи 17 кг, не се притеснявай.

И аз мисля за борд със седалка, но не знам дали ще се е удобно бутането на количката. Моят ще бъде едва на 14м. и не знам до колко ще му е удобно да стои на борда.

Общи условия

Активация на акаунт