Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 39 224
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • au bout du monde
Тези , които се следят на частно как протича прегледа?
И аз съм само на частно, но да не изпускам нещо.

# 211
  • София
Ами как Simple Smile
Разказвам какво ново като симптоми и притеснения имам от последния път, когато са ме видяли. Показвам предишната документация и резултати от изследвания – новии стари.
Гледат ме на ехограф, мерят кръвно и килограми, ако се налага взимат микробиология.
И накрая говорим какви изследвания предстоят и кога трябва да се направят - например кога да отида на ФМ, кога да ида пак при АГто, дали да пусна пак кръв или урина и т.н.
Горе долу е това.

# 212
Здравейте, дами! Вие как се движите с килограмите ? Аз съм постоянно гладна и ям огромни порции храна, имам чувството , че не ям за двама, а за цял футболен отбор. 🥲🤣

# 213
На мен досега нито веднъж не са ми измерили кръвно, обиколка на корема, единствено като се записах на ЖК ми измериха теглото веднъж и това е. Повече не се е повторило. Neutral Face
Сега смятам да си взема първия болничен от Селена, но след това обмислям да ходя на комисия другаде, тъй като 2017г. помня, че струваше 80 лв., сега вече сигурно гони 100лв. Нали не е задължително комисията да е от болницата, в която се следим?

# 214
Здравейте 😊
Днес бях на ЖК, всичко с бебка е наред😊 Трети лекар ми потвърждава, че е момиченце, вече смея да се обръщам към бебето в женски род😂
Лекарят ми се скара, че бях с дънки с копче, уж с висока талия, но пак ми стиска леко.Каза да не
нося нищо с копче.  Клиновете за бременни, които си взех все още са ми леко широки на корема, моите дрехи, дори клинчетата ми стискат и не знам в момента какво да нося. След прегледа минах пак по магазините, но нищо подходящо не видях.
Още малко и вадя роклите😂
Кръвното ми отново беше доста ниско, въпреки че бях яла и пила кафе.Килограмите ми не са мръднали, акушерката ми се скара, че не ям хаха ако знае какво количество храна изяждам последния месец 🤭 Явно разходките по цял ден ми помагат да изгарям калориите.
Ии тези дни трябва да запиша час за втората ФМ, която трябва да е началото на юни.

# 215
Момичета, много съм щастлива Heart Eyes
Влизам и аз в клуба на майките с момче хихи
По този повод рано е,но кажете какво мислите за забелването при момчетата Thinking

# 216
По повод на предпоследния коментар с риск да стана досадна, ще кажа, че затова харесвам клина от Уайкики 😂Както казах има копчета на ластика на корема и може да се стеснява.Аз си го регулирам от там, понеже иначе ми провисва...
За жалост аз не съм с добри новини.Днес бях на преглед,бебо е ок, но шийката ми е скъсена и имам контракции🙄Изписа ми една торба с лекарства и край с разходките ми с километри на ден.Минавам на лежане и това е.Още две седмици ще си доработя от вкъщи и си взимам болничен.Добре поне, че имаме двор и мога да лежа отвън на шезлонга, че ако бяхме в апартамент направо щях да изперкам😬На 24 пак съм на преглед , дано малко са се подобрили нещата 🙏

# 217
По повод на предпоследния коментар с риск да стана досадна, ще кажа, че затова харесвам клина от Уайкики 😂Както казах има копчета на ластика на корема и може да се стеснява.Аз си го регулирам от там, понеже иначе ми провисва...
За жалост аз не съм с добри новини.Днес бях на преглед,бебо е ок, но шийката ми е скъсена и имам контракции🙄Изписа ми една торба с лекарства и край с разходките ми с километри на ден.Минавам на лежане и това е.Още две седмици ще си доработя от вкъщи и си взимам болничен.Добре поне, че имаме двор и мога да лежа отвън на шезлонга, че ако бяхме в апартамент направо щях да изперкам😬На 24 пак съм на преглед , дано малко са се подобрили нещата 🙏

Казаха ли нещо за серклаж и слагаш ли утрогестан вагинално.На мен преди серклажа в 24 седмица,шийката беше 20мм,след него в последствие набъбва от утрогестана и достигна до 35-37мм,лекарката беше смаяна.Уттогестан слагах максимална доза до 36 седмица,родих в 37ма

# 218
Голдфинч,ама ти не усещаш ли контракциите?

# 219
Нищичко не усещам.До вчера се чекнах и ходих 4 километра в чукарите, просто защото се чувствам чудесно и така или иначе уж трябваше да се движа заради захарта.Но не нищо не ме боли.Каза доктора, че след две седмици ще видим нещо променило ли се е и тогава ще решаваме какво ще правим и ще мислим и за серклаж евентуално.Сега съм на Утрогестан, магнерот и ношпа.И лежане.
Взе ми пак секрет че лекувахме някакви коки и гъбички, но си имам пак течение и не мисля, че нещо сме излекували...Както и да е старая се просто да се държа психически, пък ще видим докога ще устискам.🙂

# 220
Супер странно са ще видя на мен на 26 април ми я мериха беше ок амаа аз съм на магнерот 2*1 за друго от вече месец и може би затова нямам още... странно ми е че не усещаш Sad

# 221
Хариом, не се плаши.Аз съм малко специален случай, защото много неща не усещам.Преди като ходех по репродуктивни клиники и доктора все ми казваше сега сигурно те боли от ляво имаш голям фоликул, овулацията боля ли те, после пък трябвало друго да ме боли и аз само обяснявах, че нищо не ме боли и той ме гледаше странно.По едно време се чувствах тъпо, че все едно лъжа, че нищо ми няма😂Явно има нещо специфично при мен и трудно усещам някакви болежки.

# 222
Мале ти верно си уникат аз не търпя на болка грам

# 223
Момичета,  аз съм малко с тъп въпрос...на почивка съм в един СПА Хотел, предлагат и масаж, много ми се иска , но дали ще мога,  смисъл за лежането по корем няма как да стане вече,  но дали ще може настрани примерно? Или по корем?

# 224
  • София
Възможно ли е да са ми излезнали резултатите от кръв и урина в поликлиника България правени на 23 април и още да не са илезнали?!

Общи условия

Активация на акаунт