Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 736
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Съншайн,не ти разбрах въпроса,но това е изследване за тромбофилия няма общо с ФМ,а сега ще съм на втора и то при доцентката

# 346
Ето това са изследванията и прегледите, които покрива касата, слагам ги отдолу.Тези които ги поглеждат всеки път на ехограф, а не плащат, го правят на добра воля.И на мен и то в частни болници в София са ми спестявали някой и друг преглед, лекари на които съм била пациентка, а дори са водещи специалисти.Още се намират и и такива хора, за наше щастие.
Елмазче, много неприятна случка...
Хариом аз също съм хетерозигот по PAI и хомозигот АСЕ.Другите не съм ги изследвала от второто ти изследване.Тромбофилията, като се вземат мерки е бях кахър.Много по сериозно ядове има.Моята ми е най-малкия проблем в момента при положение, че се и бода всеки ден и корема ми е целия в синини😁
Скрит текст:

# 347
Емазче, те нямат ли още много място за въртене, за да се каже от сега дали е главично или седалищно🤔 при мен поне предния път едва в края на 6 месец ми казаха, че е вече главично.

# 348
А аз се чудех защо последният път в Селена ми взеха 30 лв. за женска консултация, която е по здрвна каса. Не го очаквах, честно казано, защото с първата си бременност се следях в Торакс и освен веднъж, когато покървих и инцидентно ме прегледа дежурен лекар в 8 вечерта, никога повече не са ми взимали подобна такса за каквото и да било.
А Васерман, хепатит, токсоплазмоза и Хив не се ли изслелдва и в началото/средата на бременността? Знам, че преди раждане ги изследват, но имам спомен, че с предишната бременност ми ги пуснаха в началото и после като влязох да раждам.

# 349
И аз съм с тези мутации, и корема и ръцете са ми целите на буци и в синини и на всичко отгоре понеже док му се струва, че ми е преразредена кръвта и ми назначи anti-xa, да но днес си гледам изследването дали е готово и ми пише Антитромбин III (съвсем различно наименование), а на листа от док си пише Anti Xa и сега незнам какво да правя. Тези от тая лаборатория за пореден път тотална неадекватност.
Ето това са изследванията и прегледите, които покрива касата, слагам ги отдолу.Тези които ги поглеждат всеки път на ехограф, а не плащат, го правят на добра воля.И на мен и то в частни болници в София са ми спестявали някой и друг преглед, лекари на които съм била пациентка, а дори са водещи специалисти.Още се намират и и такива хора, за наше щастие.
Елмазче, много неприятна случка...
Хариом аз също съм хетерозигот по PAI и хомозигот АСЕ.Другите не съм ги изследвала от второто ти изследване.Тромбофилията, като се вземат мерки е бях кахър.Много по сериозно ядове има.Моята ми е най-малкия проблем в момента при положение, че се и бода всеки ден и корема ми е целия в синини😁
Скрит текст:

# 350
Тоееест,ще си ми сложат НМХ? ДА си го очаквам освен акарда

# 351
Нищо не очаквай, преди прегледа .Едни хематолози изписват терапия за едни мутации, други ги зачитат за нискорискови и нищо не изписват.Гледат уж и индивидуалния случай.Но такова нещо като 1+1 е 2 тук няма.Изчакай да видиш какво ще преценят в твоя случай.🙂

# 352
Poppy_26,

Погледни maxi cosi и easy walker Harvey 2.

etynana, защо не харесваш uppababy? Кой модел? Аз мн исках cruz, но се отказах накрая и взехме maxi cosi lila sp.
Защото е мега тежка, обемиста, не може да се отвори с една ръка а на сина ми с кръгла отключвах, и с една ръка отварях, докато държа детето, не ми харесва седалката че е цяла (незнам как е термина, но като дадеш да легне в таза пак седи седнало детето, просто тежестта се пренася на гърба) модела.......vista, аз сега обаче май реших да я оставя, поне със зимния кош, имам гараж и няма да се налага да я качвам, после ще реша, имам една на Чико лятна, бях я взела за дъщеря ми за едно море, защото другата не се побираше заедно с багажа в багажника 😂😂😂😂но е доста удобна, с цяла дръжка, може да се бута с една ръка и има напълно легнало положение, супер лека е, само дето са и малки колелцата и нашите тротоари....но не е фатално това

# 353
И аз си се бода Sad Установих, че специално за тромбофилиите, може би няма двама лекари, които да кажат едно и също! Просто избираш един и го слушаш 😣

# 354
  • София/Севлиево
Аз нямам НМХ,само аспирин и натаспин и терапията работи добре-поне според резултатите от изследванията и дано остане тъй.

# 355
Сега дочетох останалите странички, Мети97 кажи наистина от кой град си и кой е този лекар! Такива неща трябва да се знаят, то не случайно има черни списъци тук във форума

# 356
Сега се прибирам от преглед, бебчо е 167гр, 16гс съм. И моята АГ ме гледа всеки път и предната бременност беше така. Изписа ми за хемоглобина някакви ампули, ама не ги разчитам. Още от време на време се боря с гадене и повръщане, но положението вече е доста по-добре.

# 357
От Велинград съм момичета. Доктора се казва Веселин Радичев.

# 358
Мен също ме гледат за сега на всяка консултация и както са казали другите момичета,мерят килограми,кръвно и корем.

Ох,аз цял ден гледам колички и само си сменям мнението Grinning
Решили сме да пазаруваме едва седми-осми месец,но ми се иска да имам нещо избрано,когато отида.

# 359
Мен ме гледат също всеки път и нищо не ми взимат, но и нищо не ми казват.За първи път на Фм разбрах колко е голямо бебето.Аз искам да попитам някой , ако е по-наясно. Кръвното ми е 120/80 или 110/70. Много рядко се е случвало да вдигна 140/90. Това повод ли е за притеснение? Като бях на Фм бях с 140/90 и ми каза, че е високо и че може да отида на кардиолог да ме погледне.

Общи условия

Активация на акаунт