Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 740
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Според мен не иска питане СМЯНААААА1! Моята док беше без почивка две седмици и беше след раждане и ми обърна толкова много внимание... как може да ти каже таа и да си го изкара на хората смени го,защото на такъв доктор не може да се разчита,моята днес ми излезнаха още тромбофилии и веднага се обади на Карагьозова,още утре следобед да ми види изследванията,за всяко назначено изследване ми звъни в 9 вечерта да види какво  е излезнало... не само че ме гледа ами говори на бебето и ме гали по корема понякога

# 331
Два пъти са безплатните прегледи с ехограф по касата.За мен е безумно бебето за цяла бременност да се гледа два пъти.Та нали по размерите му на ехографа, по това което се вижда на него откриват дали нещо не е наред .Иначе за какво да ходим на прегледи, да ни се скарат че сме дебели и да ни премерят на кантар и с метър, пълно безумие...
Ето на мен на последния преглед ми откриха скъсена шийка докато ме гледаха на ехографа, не по физиономията ми като влизам в кабинета 🙄

# 332
Мен ме гледа всеки път, ходя горе долу през 3-4 седмици и до сега не съм плащала нищо допълнително.
Meti97   Много грозно и непрофесионално отношение от страна на лекаря, задължително го смени.

# 333
Аз днес останах много разочарована от следящия ме АГ, бил болен нещо и вече си го изкарва на хората, качих се на кантара и ми вика "Толкова ли си дебела?" Викам му ми не съм 100 кг. 60 съм. Като  каза, че няма да ме гледа на ехограф му викам защо, вика през бременноста се гледа само 2 пъти. Тръгнах си много ядосана и се чудя дали да не го сменя
По здравна каса е 2 пъти . И в БГ и в Европа
Плащаш си допълнително ако искаш да те гледа всеки път

# 334
Мен док ме вика веднъж месечно и всеки път ме гледа на видеозон. Както са казали и другите момичета, 2 пъти се полага безплатен видеозон, останалите си плащаш....но смятам, че е безумно да не иска да те види😣
Хариомче, супер, че си попаднала на свестен доктор, че като гледам масово са.....😣

# 335
Аз днес останах много разочарована от следящия ме АГ, бил болен нещо и вече си го изкарва на хората, качих се на кантара и ми вика "Толкова ли си дебела?" Викам му ми не съм 100 кг. 60 съм. Като  каза, че няма да ме гледа на ехограф му викам защо, вика през бременноста се гледа само 2 пъти. Тръгнах си много ядосана и се чудя дали да не го сменя
По здравна каса е 2 пъти . И в БГ и в Европа
Плащаш си допълнително ако искаш да те гледа всеки път

Разбира се, че щях да си платя. Но той дори не обясни. Един човек влезна да пита за болничен, вика му търсят болничния днес и доктора му вика кажи й да си го начукат. Толкова грозно отношение нямам думи. Хора сме и боледуваме всички, но като не си в състояние да работиш си вземи болничен

# 336
При мен излезнаха и др ммутации,но утре следобед съм при доцентката за разяснение на резултатите и да видим ще добавяме ли нещо към Акард спокойна съм нали затова ми ги назначи жената ако има нещо да няма нищо за напред 🤩

# 337
  • София
А колко се плаща за допълнително гледане на видеозон?

# 338

Моментално бих го сменила! Как така на 60кг ще ти говори така. Ми аз съм 88. И какво? Пия си хапчетата, спрях да качвам, ама те вече са факт. Единственото, което моят доктор каза е - да не си посмяла да минаваш на диети, много си си добре.
В кой град си? Давай да ти намерим читав лекар, че ме изби на агресия. И му напиши името на тоя да излиза като негативен коментар при търсене - поне да знаят следващите му евентуални пациентки какво да очакват.

# 339
Meti97, конкретно този лекар, явно просто е задник, не му се връзвай и го сменяй.
И аз тъкмо по повода на ехографа мрънкам. Връщам се от консултация- измери ми кръвното, пусна тоновете на бебето, поговорихме, всичко е супер, каза и ме прати да си ходя. Е, няма ли да видим бебето? Питам, и тя ми вика, ми съжалявам.... Направо ме срази, не можах да реагирам чак.... Другия път изрично ще предложа да си платя. Тук понеже всичко минава през застрахователи и явно никой не иска да плаща допълнително, че и те не очакват да има мераклии да си платят и не смеят да предложат, ако изобщо има опция....
Иначе от всички изследвания само хемоглобина ми е нисък 6.5,при референтна от 7.5, но имало още запас, много мразят да изписват хапчета горките.
За количките - купихме Jane Muum Matrix. Заради пълното легнало на седалката и възможността коша за новородено да се ползва в колата в легнало положение. За маневреност и килограми е сравнима с повечето, които гледах, но съм и с идеята за лека лятна по-нататък.

# 340
  • au bout du monde
Отношението на този доктор е покъртително. Веднага го смени, има толкова други лекари.

Аз се следя при този, който евентуално ще раждам. Честно казано малко ми е притеснено, за първи път ходя при мъж.

# 341
Отношението на този доктор е покъртително. Веднага го смени, има толкова други лекари.

Аз се следя при този, който евентуално ще раждам. Честно казано малко ми е притеснено, за първи път ходя при мъж.

И аз с миналата бременност бях за първи път при мъж, но после установих, че са далеч по- внимателни с пипането от повечето жени, които ме бяха гледали, така че този път смело се доверих на мъж.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:26 от Bobby_g

# 342
  • омъжена
За мамите от София,в началото на юни има Бебемания,там дават отстъпки и има доста разнообразие
.Къде?
При рискова бременност се гледа всеки път мен в София си ме гледаха всеки път и двете бременности. Сега само частния АГ ме гледа и ми прави доплер всеки път. 🙂Благодарна съм му.
А Хариом това втората фетална ли ти е или от първата? И на мен вчера ми каза,че съм качила малко повече кг за месец. Но деликатно. И щом бебето си папка какво По хубаво много се радвам. Пу пу да му е. С предната б. Се роди малка спря да натдава притеснения. Я да си гледат работата,ще обиждат те,не му се връзвай

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 15:19 от sunshine1992

# 343
За мамите от София,в началото на юни има Бебемания,там дават отстъпки и има доста разнообразие
.Къде?
При рискова бременност се гледа всеки път мен в София си ме гледаха всеки път и двете бременности. Сега само частния АГ ме гледа и ми прави доплер всеки път. 🙂Благодарна съм му.
А Хариом това втората фетална ли ти е или от първата? И на мен вчера ми каза,че съм качила малко повече кг за месец. Но деликатно. И щом бебето си папка какво По хубаво много се радвам. Пу пу да му е. С предната б. Се роди малка спря да натдава притеснения. Я да си гледат работата,ще обиждат те,не му се връзвай

# 344
Така...днес влизах отново в болница заради болничен , вече за 3ти път и всеки път ме гледат на видеозон, но аз и персонала си го познавам.  Бебчо е 338гр, главично е разположен,  вече се е обърнал.
За СУЕ-то мен ми беше 50, но знам, че при бременност е нормално да бъде завишен.
Мети97,според мен го сменяй този АГ, Вярно, че по каса май имаме право на 2 или 3 ефографа,  но пък ако те погледне за 2мин да няма да му се счупят ръцете иначе аз и вкъщи мога да си меня кръвното и кг-те ако ще ходим само за това. Една бъдеща мама с трепет очаква да види бебето си, пораснало ли е, всичко ок ли е?
Аз имам друг проблем- вече за втори път както си седя и изведнъж ме облива студена пот и ми причернява, а съм закусвала,  пила вода...днес както си седяхме на кафето и усещам,  че ако не легна ще падна,  сестра ми се паникьоса,  тръгна да вика линейка,  аз я спрях, легнах на земята и си вдигнах краката и като станаха всички от заведението, гледката беше: бременна жена легнала на земята с вдигнати крака на стол.  Другата седмица ще питам АГ каква може да е причината? Дали рязко падане на кръвното или доближаване на двете граници.

Общи условия

Активация на акаунт