Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 750
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
СУЕ е утайката. Моята е 58, вярно че е след изкаран Ковид, ами все пак ми се вижда висока.

# 316
Какви са реф стойности? Защото зависи от тях при мен във Вита е до 46 в Цибалаб до 37

# 317
СУЕ е утайката. Моята е 58, вярно че е след изкаран Ковид, ами все пак ми се вижда висока.

Моята е 45, февруари карах Ковид. Но АГ ми каза, че е нормално да е завишена.

# 318
37 е реф. Никели, 45 е сега ли? Тоест още не е върнала норм си стойности заради ковида от февруари?

# 319
  • au bout du monde
Poppy_26,

Погледни maxi cosi и easy walker Harvey 2.

etynana, защо не харесваш uppababy? Кой модел? Аз мн исках cruz, но се отказах накрая и взехме maxi cosi lila sp.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 12:57 от La Libellule

# 320
Здравейте, дами! Да ви попитам за болничен искат ли ви амбулаторна карта ?

# 321
Здравейте, дами! Да ви попитам за болничен искат ли ви амбулаторна карта ?
Да, искат

# 322
Благодаря! А трябва ли да има печат от личната лекарка или е достатъчно само самия номер да е правилен, понеже ми се налага да си купя нов?

# 323
На моя искаха да има печат и подпис на личния.

# 324
37 е реф. Никели, 45 е сега ли? Тоест още не е върнала норм си стойности заради ковида от февруари?
На 29.04 си правих изследвания. Реф. при мен е 39.

# 325
Благодаря! А трябва ли да има печат от личната лекарка или е достатъчно само самия номер да е правилен, понеже ми се налага да си купя нов?
Трябва да минеш през личната да ти го завери.

# 326
Момичета на всеки преглед ли ви гледат вас на ехограф?

# 327
Момичета на всеки преглед ли ви гледат вас на ехограф?
Мен всеки път ме гледат на ехограф

# 328
Аз днес останах много разочарована от следящия ме АГ, бил болен нещо и вече си го изкарва на хората, качих се на кантара и ми вика "Толкова ли си дебела?" Викам му ми не съм 100 кг. 60 съм. Като  каза, че няма да ме гледа на ехограф му викам защо, вика през бременноста се гледа само 2 пъти. Тръгнах си много ядосана и се чудя дали да не го сменя

# 329
2 пъти се полага по каса, но всеки път се пускат тонове на бебето. На мен всеки път ми пуска ехографа, за да види тоновете. Ако искам да го мери и тн си заплащам допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт