Жени, минали през биохимична бременност

• 10 869
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Пуснете си изследвания на хормоните. Едва ли е в следствие на биохимическата бременост.

Именно, следствие на нея са ми се разбишкали хормоните. Досега, толкова години, никога ме съм имала такива разлики в цикъла. Те са си навързани нещата. Изчаквам да се наместя, ако не стане от само себе си, ще посетя лекар.

# 16
Здравейте! Не знам дали все още четете тук, но ще се пробвам. И аз като вас претърпях биохимична бременност. Дойде със 7-8 дни закъснение. Но това, което ме притеснява е че 12 дни по късно още имам зацапване. Съвсем малко е, кафеникаво. И от 2 дни започнаха да ме болят и яйчниците. По принцип, ако не беше закъснението сега трябваше да съм в овулация. Чудя се дали не е тя, и дали е възможно тя все пак да е навреме, въпреки объркванията с биохимичната. Иначе преди 3 дни бях на гинеколог и ми казаха, че матката е чиста и всичко било наред вече. Някой с подобен опит или съвет?

# 17
Някои жени казват, че всичко им е било наред след биохимична, на мен цикъла много ми се шашна за три месеца след биохимична и преди успешната бременност. За овулация не мога и да говоря. Факт е, че с успешната ми бременност съм имала много ранна овулация, не както допреди биохимичната. Сега, точно две години след забременяване, разждане и пр, цикълът си ми е нормален, както винаги и овулацията ми е в средата му горе-долу. А доктора какво каза за зацапването? Нали сте била преди три дни при него.

# 18
Здравейте момичета! С мъжа ми правим опити за бебче и след няколко дни закъснение направих тест. Видях 2 черти, но реших да изчакаме поне 2 седмици за преглед. На десетина дни закъснение получих зацапване тъмно кафяво и спазми, и се разтърчахме по доктори.. Ходих до спешното в Шейново, където ми казаха, че нищо не виждат и се съмняват за извънматочна бременност.. На следващия ден ходихме в Софиямед и там доктора отново нищо не видя, но каза, че и извънматочна не вижда.. Пуснах ЧХГ първото беше 950, второто беше 200. Отидох на преглед като видях как пада и докито каза, че тази бременност няма да я бъде каза, че е биохимична и ще се самоизчистя. На следващия ден ми дойде цикъла с ужасни болки🤐. Сега имам насрочен час пти него на 6ти.08, но съм 4ти ден от цикъла и все едно усещам някакъв дискомфорт като седна по- рязко.. Много съм притеснена и се чудя възможно ли е да имам всв още извънматочна бременност и докито нещо да не е видял.. Според вас с това падащо ЧХГ възможно ли е или е нормално да имам лек дискомфорт? Усещането леко напомня овулация.

# 19
Здравейте момичета! С мъжа ми правим опити за бебче и след няколко дни закъснение направих тест. Видях 2 черти, но реших да изчакаме поне 2 седмици за преглед. На десетина дни закъснение получих зацапване тъмно кафяво и спазми, и се разтърчахме по доктори.. Ходих до спешното в Шейново, където ми казаха, че нищо не виждат и се съмняват за извънматочна бременност.. На следващия ден ходихме в Софиямед и там доктора отново нищо не видя, но каза, че и извънматочна не вижда.. Пуснах ЧХГ първото беше 950, второто беше 200. Отидох на преглед като видях как пада и докито каза, че тази бременност няма да я бъде каза, че е биохимична и ще се самоизчистя. На следващия ден ми дойде цикъла с ужасни болки🤐. Сега имам насрочен час пти него на 6ти.08, но съм 4ти ден от цикъла и все едно усещам някакъв дискомфорт като седна по- рязко.. Много съм притеснена и се чудя възможно ли е да имам всв още извънматочна бременност и докито нещо да не е видял.. Според вас с това падащо ЧХГ възможно ли е или е нормално да имам лек дискомфорт? Усещането леко напомня овулация.

Аз също на 15ти този месец претърпях биохимична бременност. Днес е 5 ден от цикъла ми и имам розово зацапване от време на време, което се чудя дали е нормално и болки ниско в дясната част.

# 20
Здравейте, момичета! Имам въпрос, който може да ви се стори глупав, но все пак ще попитам.
Закъсня ми с 5 дни при което отидох при АГ и ми каза, че вижда струпване на клетки , но все още е много рано и да изчакам, при което аз получих зацапване след 3 дни. Направих ЧХГ на същия ден и беше 41 след 48 часа 150 след още 48 падна на 60 и след 2 дни ми дойде менструацията. Това предполагам е биохимична бременност, защото изключиха варианта за извънматочна , а първо се осъмниха точно за това. Притеснявам се, защото имам болки в кръста и в десния яйчник. Утре ще пусна ЧХГ и се надявам вече резултата да е 0.

Общи условия

Активация на акаунт