Пиенето при жените

• 9 349
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
Това не е порок. И на мен не ми харесва вкуса. Мога да се прежаля обаче,...но трябва да е много заслужил за да му пия телесните течности.
В общия случай...Айде няма нужда!
Алкохол, както казах пия много рядко. Без бира, горчи ми и не харесвам миризмата. Рядко коктейли или само такива при които отсъства сладката жилка. Вина само сухи, за предпочитане с по-малко танин.
Боли глава от танина. И твърд алкохол без мастика, джин и мента. Не мога да ги понасям!
С другото нямам проблеми. Трудно се напивам и не препоръчвам на никой около мен да се състезава. Последиците винаги са пагубни за него.
Инак ежедневно се чувствувам прекрасно, пиейки натурален портокалов сок или просто само вода.
Не понасям газирани питиета също! Карат ме да се чувствувам като балон напомпан с хелий.

# 151
Ravenna притежаваш 1 порок, ние кво да кажем с 3 наведнъж? Мъка ааа......и срам

# 152
Пуша. Пия рядко, напоследък само вино на събирания, най-много по веднъж на месец. И ние имаме женска компания и се виждаме да хапнем, да пийнем. Третата работа вече сме я изтървали. Пенсионирали сме се от нея, за съжаление.

# 153
Повече се притеснявам от такива дето не пият,всички които не близват около мен са меко казано странни птици.
Аз си мислих,че е прекалено дето съм пила почти всичко което се предлага в средностатистически бар,ама не.Култура било ми каза барманът.
Равена,има си начини да не се усеща вкусът,ама да не се отплесваме от темата 
 Grinning

# 154
И прекаления светец богу не е благ.😀

# 155
  • София
Драг.

# 156

Все тая след бутилка вино 😀

# 157
Скрит текст:
Това не е порок. И на мен не ми харесва вкуса. Мога да се прежаля обаче,...но трябва да е много заслужил за да му пия телесните течности.
В общия случай...Айде няма нужда!
Алкохол, както казах пия много рядко. Без бира, горчи ми и не харесвам миризмата. Рядко коктейли или само такива при които отсъства сладката жилка. Вина само сухи, за предпочитане с по-малко танин.
Боли глава от танина. И твърд алкохол без мастика, джин и мента. Не мога да ги понасям!
С другото нямам проблеми. Трудно се напивам и не препоръчвам на никой около мен да се състезава. Последиците винаги са пагубни за него.
Инак ежедневно се чувствувам прекрасно, пиейки натурален портокалов сок или просто само вода.
Не понасям газирани питиета също!
....... Карат ме да се чувствувам като балон напомпан с хелий.

Това ми хареса Simple Smile Ако знаете пък колко балони, напомпани с хелий познавам, които се чувстват като хора... Wink
Даже и виртуално, по разни форуми Wink

# 158
Виртуално, реално - все тая при мен! Няма разлика! Здраво съм стъпила на земята. Мисля, че го доказвам с постовете си, от които ни най-малко не се срамувам. Simple Smile

# 159
  • София
Представям си да пийнеш, пък да дойдеш ...

# 160
Да дойда къде? За мен бистрата глава е важен фактор. Не обичам да съм подвластна на емоциите си. Всичко трябва да е под контрол.
Така се избягва collateral damage за сърцето.

# 161
Много яко съм си изкарвала на небистра глава  Grinning .
Алкохола не е за насвяткване до припадане,има си и доказани ползи ,лично на мен ми действа много добре.Аз всичко което пия,го пия заради вкуса,така е с алкохола и кафето .Сокове и безалкохолни не обичам,освен прясно изцедени
Но розе с тоник,джин с тоник или битер лимон,Блъди Мери,лют шот и т.н просто са ми вкусни.

# 162
  • София
Днес ми мина. Някой?

# 163
В гимназия и университета бях добила такъв тренинг, че се е стигало до там да напивам мъже и да ги развозвам с таксита по адреси. В един момент се чатнах, че този черен дроб ще ми е нужен още доста време и не е добра идея да издевателствам  върху него, та започнах да пия само по повод (за компания и най-много по едно малко или чаша вино/бира.
Съпругът пие по чаша вино/бира на моя, неговия рожден ден, Коледа, Нова година и откато съм с него хептен спрях алкохола.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 11:25 от +-123

# 164
Леле, с какви пияндета съм била обградена.
А мене никой не ме иска за компания за поркане, щото изяждам мезето.
Тия финалните почивни дни ми идеше нещо да си сипя, ама от най-силното. Добре, че детето тръгна отново на градина и мъжа на работа.

Общи условия

Активация на акаунт