Пиенето при жените

• 9 350
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За да работи законът са нужни две неща. Да има наказания, когато се нарушава, и хората да имат съзнание, че това, че нещо не е незаконно, не го прави напременно редно. Липсата на второто води до бунт срещу закона, а липсата на наказания го прави импотентен. В крайна сметка опира не до кой е прав, а до кой е по-нагъл. Горе долу в тая хипотеза сме ние Joy

# 196
Емпирично доказан факт е, че непушачите са много по-толерантни и склонни да се жертват от пушачите. Ако се събира компания, в която има пушачи и непушачи, май почти никога не отиват в бездимно място, а все непушачите се жертват за да им е добре на пушачите. И, нали се казва "храни куче да те лае", тази толерантност се използва за коз срещу забраната - ама то в бездимните заведения няма хора.

# 197
И аз имам същите наблюдения, наиста пушачите сме по-нагли понякога. Рядкост е пушач да се навие да седи с непушачи в заведение и да не мрънка. Аз се опитвам около непушачи да се държа по нормално и да не мрънкам или паля, в най-лошия вариант излизам да пуша навън веднъж и това е. Защото и това някой вечно да излиза е дразнещо.

# 198
Има си изследвания колко пари се харчат за да бъдат лекувани пушачите и каква е загубата за обществото. И след като пушачите не плащат по-високи здравни осигуровки, значи има резон да бъдат ограничавани.
Със сигурност не надвишава прихода от производството и продажбата на тютюн, цигари, акцизи и пр. Има и решение - спират тази дейност, и вноса, и спираме да пушим. Но как се изпуска царския пай?!
Помните ли като направиха заведенията на пушачи и непушачи в началото на мерките как в здравословните зали не сядаше почти никой? Дори непушачите се тъпкаха пак при пушачите, а пък по-късно се обърнаха нещата - дори пушачите предпочетоха да не се усмърдяват в лисичарника, да им бучи и духа аспирация отвсякъде. Аз поне предпочитам, да изляза навън отколкото да ми люти на очите. Та, с хубавото бързо се свиква, но факт е че продължава да има места, които не спазват закона.

# 199
  • София
Емпирично доказан факт е, че непушачите са много по-толерантни и склонни да се жертват от пушачите. Ако се събира компания, в която има пушачи и непушачи, май почти никога не отиват в бездимно място, а все непушачите се жертват за да им е добре на пушачите. И, нали се казва "храни куче да те лае", тази толерантност се използва за коз срещу забраната - ама то в бездимните заведения няма хора.

Тъй де... аз затова и си отстоявам моето. Фалшивата толератност не е за мен, особено когато не се оценява, а се използва да те мачкат (за което сам си си виновен в крайна сметка). Няма как някой да ми вмени, че трябва аз да отстъпя, когато стои и ми наглее насреща, за да си защити навика. А пък като ми кажат как трябва да си стоя вкъщи, щом не желая да му го търпя, направо припадам от смях Joy Честно казано, ако човека прояви разбиране и цивилизованост, не ми е проблем да се прежаля.

# 200
  • София
На пушачите ич им не е, кой пуши, кой не пуши.
Не живеят в стрес и напрежение от заобикалящият свят Laughing

# 201
Не съм виждала пушач да врънка непушач да му прави компания, обикновено непушачите сами се врат в пушкомите.

# 202
Ахъм...заради такова ''спокойствие'' аз абдикирах след 2 месеца връзка. Neutral Face
То не бяха нерви, не бяха проблеми, не беше чудо! И все някой друг виновен.
Изгори ми и пердето в хола. Сега трябва да купувам ново. Joy
Следващият път ...непушач, с безпроблемно минало, спортен тип и дзен, много моля! Sunglasses

# 203
  • София
Нали бяха 6 Wink

# 204
Раве, и аз си падам по уравновесени типове, непушачи, без проблеми със закона...скучни, та скучни...а и спортни...пожелавам ти в най-скоро време ново гадже..

# 205
  • София

Тъй де, те пушачите са целият свят Joy И се стресират, само като като те не мога да пушат Wink

# 206
На 27 декември се запознахме. Виждахме се за 2 седмици 4 пъти. После на 5 януари влезе на топло и доста дълъг период (до средата на март) се чувахме само по телефон. Връзката ни продължи от средата на март до 1 седмица преди края на април. Ти ми кажи, колко време е била активна? Аз лигавщините по телефона хем ги броя, хем не. Simple Smile
Раве, и аз си падам по уравновесени типове, непушачи, без проблеми със закона...скучни, та скучни...а и спортни...пожелавам ти в най-скоро време ново гадже..
Мерси! Работя по въпроса. Sunglasses

# 207
Дами, не че съм фактор, но предлагам да се спре с този безкраен спор на пушачи с непушачи. Ясно е, че няма да се постигне единодушие. Да се върнем на пиенето 😁
Дайте летни предпочитания, събирам идеи за леки летни коктейли.

# 208
Аз пък предлагам Равена да спре да си навира връзката с пандизчията във всяка тема и коментар. Равена, преодолей го вече, че не се търпи!

# 209
Да се върнем на третия порок тогава Grinning Пиенето е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт