Пиенето при жените

• 9 331
  • 227
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да се върнем на третия порок тогава Grinning Пиенето е ясно.

Време беше Grin

# 211
Аз пък предлагам Равена да спре да си навира връзката с пандизчията във всяка тема и коментар. Равена, преодолей го вече, че не се търпи!
Преодоляла съм го. Ползвам го като отрицателен пример за да не съм голословна.
Скролвай! Никой не те задължава да ме четеш като те дразня! Simple Smile

# 212
Да върна темата на алкохола..
Все си мислех, че всичко съм опитала ама ей на на стари години се оказа, че малко съм хайманосвала и все в традиционни заведения. Попаднах миналото лято с младежката група в бийч бар и ми се събра погледа Simple Smile Споделих аз на младежите, че никога не съм опитвала шотове и като се почна.. Смях и забава беше..Другите не ги запомних, но" Арабската свирка" ми се наби..нея я и повторихме Simple Smile
Стана ни традиция при сбирки..чакам пак юни и морето..

# 213
  • София
Аз съм коктелолюбителка, но качествено направени и съм безкомпромисна.
Вкъщи въртя ягодиво дайкири пролет, Маргарита лете, Лонг Айлънд есен и Куба Либре всесезонно Joy
Не пия нищо газирано или плодово, само там ги срещам, те са ми изключението всъщност.
Хубавият коктейл е гъдел и добър стартер.

# 214
Аз май само Маргарита и Мохито съм опитвала..Но ще си ги запаметя за морето . Simple Smile

# 215
  • Sofia
Аз съм коктелолюбителка, но качествено направени и съм безкомпромисна.
Вкъщи въртя ягодиво дайкири пролет, Маргарита лете, Лонг Айлънд есен и Куба Либре всесезонно Joy
Не пия нищо газирано или плодово, само там ги срещам, те са ми изключението всъщност.
Хубавият коктейл е гъдел и добър стартер.

А стандартното Мохито правиш ли го хубаво?! Bowtie Да взема да ти дойда на гости...

# 216
  • София
Кити, идвай.
Всичко каквото е с ром ми е в листа Blush

# 217
Забелязвам, че с възрастта се променя и вкусът. Някога не можех да пия джин и узо. Джин се научих сравнително млада, а узо към 50 години. В същото време вече не понасям Бейлис и Драмбуйе. Не си падах по чиста водка, докато не опитах Белуга. Сега от време на време си правим тематична вечер със сьомга, сельодка, скаридки, хайвер за мазане (онези на зърната не ги обичам) и други и Белугата, да ви кажа, много върви. Щерката също заяви, че водка пие само в коктейли, ама като я накарахме да опита и веднага пропи Grinning
Иначе пия почти всичко, повече концентрати обаче, защото имам проблеми със стомаха и виното ми е много противопоказно, бирата по-малко, ама също.

# 218
Стана ми ваканционно и морско:)

Скрит текст:

# 219

Вкъщи въртя ягодиво дайкири пролет,
Говори ми! Обожавам добре направено ягодово дайкири. В Испания ходех на 20 км от вкъщи в едно заведение само заради ягодовото им дайкири.

# 220
Само Мартини, Маргарита и Блъди от коктейлите!
Никакви други плодови лигавщини!
А като стана дума за водка, препоръчвам:

Не знам дали я продават в България, но е супер!

# 221
Шотове много обичам.Не обичам анасонови напитки,но веднъж опитах самбука и тя ми сгря душата  и много я залюбих.Но червен афтършок съм изпила с литри,както и шотове с него разни.
Ако не се лъжа,коктейлите са тръгнали по времето на сухия режим в Щатите ,и целта не е да се усеща алкохола в тях.Но аз предпочитам да се усеща.Като съм на бар и съм гладна пия Блъди Мери или Бял Руснак,ако не съм гладна пия уиски,някой шот и пак уиски.Коктейли рядко,но умея да ги правя и съм изненадвала мъжът ми.
Ако пък ми е студено си поръчвам тооло мляко с мед и малък Сайлър Джери,щото и ром пия.Капитан Морган Спайс със сок червена ябълка например ми върви много.
Абе за всеки случай си имам пиене аз  
 Grinning

# 222
Колко много непознати вкусове имало:))
Темата ще се окаже приятна, а не спор Simple Smile

# 223

Ако пък ми е студено си поръчвам тооло мляко с мед и малък Сайлър Джери,щото и ром пия.Капитан Морган Спайс със сок червена ябълка например ми върви много.
Абе за всеки случай си имам пиене аз 
 Grinning
Ако ти попадне този го пробвай
https://images.app.goo.gl/Ra2LfR7R7ZWWXhFK7

Ако харесваш сладникавите ромове. Ако не ги харесваш, пробвай ромовете Cacique и Matusalem.

# 224
Принципно не пия, но по повод, няколко пъти годишно, пия коктейли, вино или ром.
Ягодовото дайкири звучи добре, но не видях никъде рецепта без захар.

Общи условия

Активация на акаунт